Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Η ομορφότερη γυναίκα στην Αλβανία είναι... Ελληνίδα +pics


Με την ομορφιά και το καλλίγραμμο σώμα της είχε διαπρέψει στον διαγωνισμό Miss Κρήτη που είχε διεξαχθεί τον περασμένο Δεκέμβριο αποσπώντας τον τίτλο της Α΄ αναπληρωματικής.

Ωστόσο χθες το βράδυ η...
Χριστιάνα Σκούρα, που όπως λένε πληροφορίες είναι μισή Βορειοηπειρώτισσα και μισή Ελλαδίτισσα, κέρδισε έναν ακόμη τίτλο. Σε μία φαντασμαγορική βραδιά στο κάστρο Λέζα, κατάφερε να αναδειχτεί το ομορφότερο κορίτσι της γειτονικής χώρας αποσπώντας το στέμμα της ομορφιάς από 31 καλλονές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό Μις Αλβανία 2016.

Η νεαρή καλλονή πλέει σε πελάγη ευτυχίας δίχως και η ίδια να περίμενε ποτέ ότι θα αναδεικνύονταν νικήτρια μέσα σε διάστημα λίγων μηνών όχι ενός αλλά δύο διαγωνισμών που διεξήχθησαν μάλιστα σε δύο διαφορετικές χώρες.

Ακόμη και αν έχει στο τσεπάκι της δύο τίτλους καλλιστείων, η 19χρονη Χριστιάνα Σκούρα, έχει βάλει σε προτεραιότητα τις σπουδές της. Σπουδάζει στο ΤΕΙ της Κρήτης, στο τμήμα των Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολόγων Τροφίμων, μιλάει τρεις γλώσσες και έχει ως στόχο να κάνει μεταπτυχιακό στο αντικείμενό της.

Όσον αφορά το μόντελινγκ, έχει συνεργαστεί με αρκετούς φωτογράφους και έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές μέσα από επιδείξεις μόδας.

http://aftonomi.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου