Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Καλό κουμάσι ο Ειδικός Φρουρός...

Συνελήφθη ένας Ειδικός Φρουρός και ένας ιδιώτης για ληστεία σε βάρος αλλοδαπού.
Από την έρευνα προέκυψε ότι ο Ειδικός Φρουρός είναι ο δράστης άλλων δύο ληστειών:


Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Ειδικός Φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος ενός 31χρονου Ειδικού Φρουρού και ενός 29χρονου ιδιώτη, οι οποίοι κατηγορούνται ότι σήμερα (15.11.2012) τα ξημερώματα, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, αφαίρεσαν με την απειλή όπλων το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ από αλλοδαπό υπήκοο Ιράν.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, έχει προκύψει ότι ο Ειδικός Φρουρός, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής, έχει διαπράξει στην ίδια περιοχή, άλλες δύο ληστείες σε βάρος αλλοδαπών. Ειδικότερα, τις βραδινές ώρες της 25.09.2012, αφαίρεσε από υπήκοο Αλγερίας το ποσό των (250) ευρώ και τις βραδινές ώρες της 12.11.2012 από υπήκοο Μπαγκλαντές μία τραπεζική κάρτα ΑΤΜ, με την οποία στη συνέχεια έκανε ανάληψη (1.000) ευρώ.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Ειδικός Φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.



1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μερικούς τέτοιους να είχαμε και θα λυνόταν το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Δημοσίευση σχολίου