Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Σχολιασμός επικαιρότητος ~ Καλλισθένης... εν δήμω


Αυτό που αγνόησε ο Τατσόπουλος, οι μαχαλόμαγκες και οι μηνύσεις κατά της Μαντλίν Ολμπράιτ.

Με την υποστήριξη του Μπερίσα (που στα πρώτα του βήματα η Ν.Δ. του τύπωνε σε πιεστήριο της Θεσσαλονίκης το προεκλογικό υλικό επειδή ήταν… συγγενές κόμμα) το κόμμα των Αλβανοτσάμηδων πέτυχε τον σκοπό του. Πλατεία σε κεντρικό σημείο των Τιράνων, πήρε το όνομα «Πλατεία Τσαμουριάς». Μας κατάλαβαν και μας σφαλιαρίζουν και οι Αλβανοί (ο Αβραμόπουλος ίσως νομίζει ότι βρέχει)...

***Ας ρίξει τουλάχιστον μια ματιά προς την πλευρά της Βουλγαρίας, όπου αναμένεται πρόταση-παγίδα από τους Βουλγάρους. Για να ξεφορτωθεί τους τουρκογενείς μουσουλμάνους της, αδιαφορεί αν μετατρέψει την ευαίσθητη περιοχή της Θράκης σε τουρκικό προτεκτοράτο.

Ζητά επιτακτικά να ανοίξει ο συνοριακός σταθμός Μακαζά-Ροδόπης, ο οποίος θα αποτελέσει δίοδο εισροής χιλιάδων μουσουλμάνων από την Βουλγαρία στη Θράκη και αλλού. Ήδη, δυο βουλγαρικά χωριά ζητούν τροποποίηση συνόρων, και να ενταχθούν στην Ελλάδα. Παρά την κρίση, η ζωή στη Βουλγαρία είναι χειρότερη.


***Αποκαλυπτική η πληροφορία που έδωσε ο Σάββας Καλεντερίδης, σε συνέντευξή του. Παρακολουθούνται Έλληνες πολίτες της Θράκης, που δραστηριοποιούνται στην αποκάλυψη των παρανομιών του τουρκικού Πρακτορείου. Η μισή ΚΥΠ παρακολουθεί τους τουρκόψυχους (ελπίζω, τουλάχιστον) και η άλλη μισή όσους δεν θέλουν την τουρκοποίηση της Θράκης. Λαμπρά.


***Ο «προοδευτικός» βουλευτής Π. Τατσόπουλος, παρ’ ότι συγγραφέας, αγνόησε το ρηθέν των παππούδων μας «αρχή άνδρα δείκνυσι». Όποιος εκτίθεται δημόσια, δείχνει και τον πραγματικό του εαυτό. Εισπράττει τώρα ειρωνικά και απαξιωτικά σχόλια στο διαδίκτυο για τη δήλωσή του ότι είναι ανεπανάληπτος εραστής. Ουδέν κρυπτόν υπό το διαδίκτυο.


***Το ακούσαμε κι αυτό: «Οι Τούρκοι υπέστησαν γενοκτονία στα Βαλκάνια. Μετά από 100 χρόνια από τους Βαλκανικούς Πολέμους, ένα εκατομμύριο πεντακόσιες χιλιάδες Τούρκοι, που δολοφονήθηκαν, δεν αναφέρονται καθόλου σήμερα», είπε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Βαλκάνιων Τούρκων, Οζτσάν Πεχλιβάνογλου.

Αυτό έγινε σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Προύσα και στο οποίο συμμετείχαν 38 τουρκικά συμβούλια από όλα τα Βαλκάνια. Μα, και φυσικά ήσαν και βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, μαζί με τους παράνομους μουφτήδες και επίσης παράνομους που αποτελούν διοικητικά συμβούλια «τουρκικών» συλλόγων. Υπάρχει κάποιος εθνικά ευαίσθητος να ενδιαφερθεί;


***Υπάρχουν μάγκες, υπάρχουν και μαχαλόμαγκες. Μόνον έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω αυτούς που ενώ κάνουν τον μάγκα σε διαδηλώσεις και επιδεικνύουν τον τραμπουκισμό τους, μόλις φθάσουν στο δικαστήριο γίνονται κοτούλες και μαχαλόμαγκες, αρνούμενοι κάθε συμμετοχή.

Τα παλικάρια, όταν θεωρούν πως πρέπει να παραβιάσουν το νόμο και το πράττουν, δεν κρύβονται μετά στα φουστάνια των γυναικών τους, αλλά αναλαμβάνουν πλήρως τις ευθύνες τους.


***Μήνυση στην Μαντλίν Ολμπράιτ για διάδοση φυλετικής μισαλλοδοξίας, καταθέτουν Ούγγροι πολίτες ακτιβιστές, υποστηρίζοντας τα σερβικά δίκαια. Η γυναίκα που διέταξε τον βομβαρδισμό Σέρβων αμάχων και τώρα εμπορεύεται τον πλούτο του Κοσσυφοπεδίου, τούς είπε, κατά τη διάρκεια ομιλίας της στην Ουγγαρία: «Βγείτε έξω! Αηδιαστικοί Σέρβοι!».


***Έλληνας φοιτητής στη Γερμανία, δικάζεται και απειλείται με απέλαση. Έγραψε στον τοίχο της σχολής του "Κάτω η χούντα", για να διακηρύξει τα αντιδικτατορικά του αισθήματα. Ο νεαρός νόμισε ότι και οι άλλες χώρες είναι μπάχαλο όπως η δική μας, και δεν σκέφτηκε ότι υπάρχουν Πανεπιστήμια, όπου οι πρυτάνεις σέβονται τα Ιδρύματα που τους εμπιστεύτηκε ο λαός.


***Οι διαδηλωτές των Αθηνών απαίτησαν να πραγματοποιήσουν πορεία μέχρι την Πρεσβεία του Ισραήλ, για να διαμαρτυρηθούν για τους βομβαρδισμούς της Παλαιστίνης. Συμφωνώ ότι οι Παλαιστίνιοι χρειάζονται τη συμπαράστασή μας. Αλλά γιατί η ίδια ευαισθησία δεν επιδεικνύεται και υπέρ των Κυπρίων, ώστε οι «προοδευτικοί» να πραγματοποιήσουν και μια πορεία στην πρεσβεία της Τουρκίας;

Αλλά και στην Πρεσβεία της Αλβανίας θα έπρεπε να οδεύσουν οι ευαίσθητοι, αφού οι Βορειοηπειρώτες χάνουν τις περιουσίες τους από την αυθαίρετη καταπάτηση των ακινήτων του αλβανικού κράτους. Δεν «πουλάνε» οι Βορειοηπειρώτες, έτσι;


***Δάσκαλος που συνελήφθη για επεισόδια κατά του Γερμανού προξένου, μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αρνήθηκε να καταδικάσει την βία που υπήρξε. Και διδάσκει τα παιδιά μας.


  ***Ποιος φωστήρας διπλωμάτης προγραμμάτισε επίσκεψη του Αβραμόπουλου στην Αλβανία, για τις 28 Νοεμβρίου, εν μέσω παρέλασης Κοσοβάρων και εθνικιστικής έπαρσης για «Μεγάλη Αλβανία»! Στα Τίρανα εκείνη την ημέρα θα εορτάζουν τα 100 χρόνια από την ανεξαρτησία (πολέμησαν μαζί με τους Οθωμανούς για να μη γίνουν ανεξάρτητοι, αλλά ας το παραβλέψουμε).

Τα ανθελληνικά συνθήματα θα είναι στην ημερησία διάταξη. Ο Αβραμόπουλος τι θα παριστάνει;


***Όσες δημοσκοπήσεις έχουν γίνει, δείχνουν την έλλειψη εμπιστοσύνης στα κόμματα (μόνο η Χρυσή Αυγή παρουσιάζει άνοδο). Και παρόλες τις μεγαλόστομες αλλά ανέφικτες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνον δεν εισπράττει από την πτώση της Ν.Δ., αλλά βρίσκεται κι αυτός σε κάθοδο. Κουραστήκαμε από τις εξαγγελίες του τύπου «Τσοβόλα δώσ’ τα όλα».


***Ο αρχιφύλακας Αραβαντινός («προοδευτικός», κατά δήλωσή του) ξεμπροστιάζει τους επαγγελματίες του ανθρωπισμού: «Το 70% των κρατουμένων είναι μουσουλμάνοι…». Αν ληφθεί υπόψη ότι οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα αριθμούν περί το ένα εκατομμύριο, ας κάνει κάποιος έναν υπολογισμό για να διαπιστώσει το ύψος της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών.

Αυτό δηλαδή που επιχειρούν με παραπλανητικές δηλώσεις και δημοσιεύματα, να αποκρύψουν όσοι υπηρετούν το σύστημα (εκούσια ή ακούσια). Διότι λαός, που δεν έχουν τα μέλη του ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους, είναι εύκολο να τον κυριαρχήσουν. Σιγά-σιγά αντιλαμβάνονται το παιχνίδι του «προοδευτισμού» οι ορθροφρονούντες.


***Ο Βούλγαρος Ακαδημαϊκός Γκεόργκι Μάρκοφ, βεβαίωσε αυτό που όλοι γνωρίζουμε: «Η Κομιντέρν το ‘34 είχε αποφασίσει για τρία έθνη (Δοβρουτσά, Θράκη και Μακεδονία. Ο Μακεδονισμός έγινε ασπίδα για τον πληθυσμό (σ.σ. των Σκοπίων) μετά τον πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και αργότερα με πλύση εγκεφάλου μετέτρεψε το (γεωγραφικό) όνομα Μακεδονία σε εθνικότητα ως οντότητα»

Κι όμως, οι υποστηρικτές της Κομιντέρν έγιναν και τιμητές.


***Υπουργός του Κοσόβου συνελήφθη με κλεμμένο αμάξι! Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το «χούι». Το ίδιο είχε συμβεί και με τον π. Αλβανό υπουργό, που ήρθε με κλεμμένο αυτοκίνητο την Ελλάδα και τον σταμάτησαν στα σύνορα. Σιγά την είδηση, δηλαδή.



Καλλισθένης ~ voria.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου