Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

OI ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΞΑΝΑΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!


Στο στόχαστρο οι όποιες προσπάθειες για πάταξη της εγκληματικότητος στο κέντρο της Αθήνας. Δείτε το άρθρο του "ευάισθητου" tvxs...


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν εκατοντάδες Αφγανοί, διαμαρτυρόμενοι για τις χθεσινές «επιχειρήσεις σκούπα» της αστυνομίας.


Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην Ομόνοια και μέσω της οδού Αναξαγόρα...
 κατευθύνθηκαν στην πολυκατοικία της οδού Μενάνδρου 53 όπου πραγματοποιήθηκε η αστυνομική εισβολή. Όπως καταγγέλλει η κίνηση «Ενωμένοι ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή» κατά τη διάρκεια «της ρατσιστικής επιχείρησης οι αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιήσαν βάρβαρη εισβολή χτυπώντας τους μετανάστες» που είχαν βρει καταφύγιο στη συγκεκριμένη πολυκατοικία. Η πορεία κατέληξε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας όπου οι διαδηλωτές κατήγγειλαν την αστυνομική επίθεση και τους ξυλοδαρμούς.

«Η έλλειψη ευαισθησίας γίνεται κτηνωδία αν σκεφτεί κανείς τα εκατομμύρια Αφγανών και Πακιστανών που έχουν πληγεί από τις πρωτοφανείς πλημμύρες στα σύνορα Πακιστάν-Αφγανιστάν. Τι θα κάνει άραγε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και η κυβέρνηση; Θα στείλει όλους τους πρόσφυγες πίσω και θα κρατήσει τον ελληνικό στρατό στη Καμπούλ;», αναφέρει στην ανακοίνωσή της, η κίνηση «Ενωμένοι ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή».

«Ας καταλάβει επιτέλους η κυβέρνηση ότι με τόσο βρόμικα ρατσιστικά παιχνίδια δεν πρόκειται να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από τους πραγματικούς υπαίτιους των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει η διαχείρισης της κρίσης προς όφελος των Τραπεζιτών και των μεγαλοεπιχειρηματιών. Οι πρόσφυγες χρειάζονται άσυλο και στέγη και όχι ξυλοδαρμούς για να παίξει τα προεκλογικά ρατσιστικά της παιχνίδια η κυβέρνηση και ο Νικήτας Κακλαμάνης», καταλήγει η ανακοίνωση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου