Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Σέρβοι αλήτες έκαναν ροντέο το ΟΑΚΑ! ~ Aπίστευτο ξύλο



Απίστευτη αλητεία και θρασυδειλία των Σέρβων στο φιλικό (;) ματς με την Ελλάδα! Ο Τεόντοσιτς ξεκίνησε τη σύρραξη με γροθιά στον Φώτση, ο Κέσελι χτύπησε τον Τσαρτσαρή και ο Κρστιτς γρονθοκόπησε τον Σχορτσιανίτη πριν πετάξει καρέκλα στον Μπουρούση!!!

Απέμεναν 2’40’’ για τη λήξη του φιλικού αγώνα όταν ο Φώτσης κέρδισε φάουλ και πήγε να ζητήσει το λόγο από τον Τεόντοσιτς. Οι δυο τους πλησίασαν πολύ κοντά, αντάλλαξαν κάποια λόγια και εντελώς ξαφνικά ο Σέρβος γκαρντ αποφάσισε να το κάνει ρινγκ! Έριξε γροθιά στον Φώτση, εκείνος ανταπέδωσε και στη συνέχια τον έφτυσε.

Η σύρραξη έπειτα έγινε γενικευμένη με όλους τους Έλληνες και Σέρβους παίκτες να...
 μπαίνουν στο παρκέ για να παίξουν ξύλο. Ο Φώτσης συνέχισε να διαπληκτίζεται με τον Τεόντοσιτς, στο παρκέ επικρατούσε ο κακός χαμός και τα εκατοντάδες παιδιά που ήταν στο γήπεδο έγιναν μάρτυρες πρωτοφανών σκηνών.

Ο Φώτσης έπεσε με κάποιον αντίπαλο στο παρκέ, ο Τσαρτσαρής έσπευσε και ο Κέσελι εντελώς απρόκλητα του έριξε γροθιά! Την ίδια ώρα, ο Σχορτσιανίτης που έσπευσε με φιλικές διαθέσεις να διαφυλάξει ό,τι μπορούσε, δεχόταν πισώπλατα χτυπήματα από τον βαρύμαγκα Κρστις που μόλις είδε τον Σόφο να τον ακολουθεί το έβαλε στα πόδια με πίσω βήματα!

Οι παίκτες αποσύρθηκαν προς τη μια ρακέτα και ενώ τα πράγματα έδειχναν κάπως να έχουν ηρεμήσει, ο Κρστιτς άρπαξε μια μεταλλική καρέκλα και την έριξε στο κεφάλι (!) του Μπουρούση, ο οποίος πήγε στο σημείο με ραγισμένο χέρι για να εκτονωθεί η ένταση. Έξαλλος ο Καρδιτσιώτης σέντερ με τα αίματα να τρέχουν ποτάμι, κυνήγησε τον Κρστιτς, αλλά αυτός απομακρύνθηκε.

Ολοι κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια (με τους διαιτητές να λήγουν το παιχνίδι άμεσα) για να συνεχίσουν ο, τι άφησαν μισό στο παρκέ. Λίγο έλειψε να έρθουν όλοι στα χέρια ξανά, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων οι παίκτες κλείστηκαν στα αποδυτήρια. Ο Μπουρούσης ακολούθησε εκεί τον Κρστιτς αλλά με παρέμβαση του Ίβκοβιτς η κατάσταση εκτονώθηκε, αλλά φυσικά το παιχνίδι δεν τελείωσε ποτέ...

gazetta.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου