Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Αλβανός εμπρηστής ελληνικών δασών στη Γαβρολίμνη


Αγανακτισμένος Αλβανός, μάλλον για το ότι δεν γίνεται πράξη ακόμη η Μεγάλη Αλβανία (φωτό), ζήλεψε τις ομορφιές της Ελληνικής Φύσης και αποφάσισε να τα κατακάψει όλα.

Έβαλε τουλάχιστον 5 φωτιές στην περιοχή της Γαβρολίμνης Ναυπάκτου και υποχρέωσε δεκάδες πυροσβέστες, δυνάμεις ασφαλείας και κατοίκους να μάχονται με τις φλόγες όλο το βράδυ.

 Τον έσωσε η αστυνομία από το λιντσάρισμα των κατοίκων:








"Ο Αλβανός παντρεμένος με ελληνίδα κάτοικο Γαυρολίμνης προσήχθη χτες το μεσημέρι από την ασφάλεια Μεσολογγίου και μετά από πολύωρη ανακριτική διαδικασία ομολόγησε τις εγκληματικές πράξεις του και τον τρόπο με τον οποίο ενήργησε καταστρέφοντας την περιοχή.

Ο εγκληματίας που προκάλεσε πόνο και οδυρμό κρατείται και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Μεσολογγίου όπου και αναμένεται να δώσει εντολή προφυλάκισης.

Είναι μια μεγάλη επιτυχία της ασφάλειας που οδηγήθηκε στα ίχνη του μετά από αξιοποίηση πληροφοριών ενώ κάτοικοι δηλώνουν διατεθειμένοι όχι μόνο να τον λιντσάρουν, αλλά να προχωρήσουν σε χειρότερες πράξεις μην μπορώντας να κρύψουν τον αποτροπιασμό τους για τον εμπρηστή". aixmi-news.gr.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και με Ελληνιδα κιολας παντρεμενος.Α,ρε καλο που θα ειχε αυτη αυτη η Ελληνιδα για να παρει αυτο το ανθελληνικο αποβρασμα.

Δημοσίευση σχολίου