Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Ο Χριστός και η Παναγία ως... λάθρο στον "στολισμό" της Αριστοτέλους


Κάποιος πρέπει να πει στον (κ.) Μπουτάρη ότι ο Χριστός και η Παναγία δεν προσφέρονται για εφήμερα πολιτικάντικα υπονοούμενα. Ξεχάσαμε την φάτνη εδώ και πολλά χρόνια και φέτος ξαφνικά οι δύο μορφές... επιβιβάστηκαν σε καραβάκι, ενώ μαθαίνουμε ότι η Παναγία με το βρέφος συμβολίζει τους "πρόσφυγες''.

Αυτοί οι τύποι που κόπτονται σαν υστερικοί όλο τον υπόλοιπο χρόνο ότι δήθεν ''η Εκκλησία παρεμβαίνει στην πολιτική ζωή'' και ότι δήθεν ζούμε σε...
''θεοκρατικό καθεστώς αλά Ιράν'' έφτασαν τώρα να κάνουν το ακριβώς αντίστροφο και να παρεμβαίνουν αυτοσχεδιαστικά στα πατροπαράδοτα με εργαλείο την πολιτική επικαιρότητα.

Κανείς τέτοιος ''στολισμός'' δεν υφίστατο και δεν υφίσταται πουθενά, η εικόνα αυτή αποτελεί εφεύρημα της Δημοτικής Αρχής. Πολύ σωστά ισχυριζόμαστε μερικοί... ''οπισθοδρομικοί'' ότι δεν υπάρχει ανάγκη φωταψιών και στολισμών τύπου Λας Βέγκας για τα Χριστούγεννα, γιατί η κατάληξη θα είναι αναπόφευκτα αυτό το τσίρκο διά χειρός της θεσσαλονικιώτικης ευρωλιγούρας. Η πλατεία να εκκενωθεί χτες κιόλας!

 

Νταξ, μπορεί να είναι κι ένας τρόπος αυτός να αποφύγουν τους βανδαλισμούς από τα ακροαριστερά πυροβολημένα που κλέβουν το βρέφος...


Δείτε τις φωτογραφίες από την φετινή Αριστοτέλους (typosthes.gr)
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου