Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; (Φάγανε καλά οι Αλβανοί ~ Πλέον δεν είναι τελευταίοι στην Ευρώπη)


Προσωπικά απορώ τόσα χρόνια ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ, για το πόσο έχει επιβαρυνθεί η ελληνική οικονομία και το εισόδημα των ελλήνων πολιτών από την παραμονή, μαύρη εργασία, τα αμέτρητα επιδόματα, τις παροχές, και την ανεξέλεγκτη εξαγωγή χρήματος από τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

Αρχικά ήταν οι παρανόμως ελληνοποιηθέντες ρωσοτσετσένοι με τις τσάμπα συντάξεις, τσάμπα ΕΚΑΣ και τα τσάμπα δάνεια κατοικίας. Από τότε ξεκίνησε και η φούσκα των ακινήτων. Κάθε σαράβαλο σπίτι πήρε και αξία. Στη συνέχεια ήρθε η αλβανική λαίλαπα, που...
δεν αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά από την αρχή και πλέον μετράμε περίπου 2.000.000~2.500.000 αλβανούς (ακόμη ΔΕΝ ξέρουμε ακριβώς ποιοι και πόσοι είναι) που φέρανε και τα τέκνα τους εδώ, να μεγαλώνουνε, να σπουδάζουνε και να μαθαίνουνε πώς να τσιμπάνε τα επιδόματα.


Σα να μην έφταναν όλα αυτά, εσχάτως η Ελλάδα εμπλουτίζεται με εκατοντάδες χιλιάδες παρακμιακούς λαθρομετανάστες που βαφτίζονται "πρόσφυγες ή και επενδυτές" από Αφρική και Ασία. Προσωπικά υπολογίζω ότι σήμερα βρίσκονται παρανόμως ή "νομιμοφανείς" στην Ελλάδα τουλάχιστον 4.000.000 λαθρομετανάστες. Ο αριθμός είναι τρομακτικός και αντιπροσωπεύει το 40% του ελληνικού πληθυσμού. Κι αυτό συνέβη σε 30 μόλις χρόνια.

Είναι παροιμιώδης η απάθεια των Νεοελλήνων σε αυτήν την εισβολή και βίαιη αλλοίωση του πληθυσμού. Σε άλλες χώρες με υψηλότερο βιοτικό επίπεδο και χαμηλότερη ανεργία μόλις μπουν 1%-2% (και πολύ λέω) λαθρομετανάστες, βλέπουμε εκτόξευση κομμάτων με ιδεολογία όχι και τόσο φιλική σε αυτήν την "κατάσταση".

Δεν χρειάζονται αναλύσεις, ούτε δημοσκοπήσεις, ούτε τίποτα άλλο για να καταλάβουμε το επιπεδο του λαού, και την πορεία της χώρας... απλά δείτε ποιές είναι οι top αναζητήσεις των Ελλήνων στην Google για το 2016!

1. Euro 2016
2. Pokemon Go
3. Παντελής Παντελίδης
4. Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο 2016
5. Eurovision 2016
6. Public Black Friday
7. David Bowie
8. Kara Sevda
9. Δίδυμα Φεγγάρια
10. Brexit


ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; 

Για το κόστος στην καθημερινότητα δεν το συζητάμε. Βγείτε μια βόλτα κι αν ακούσετε ελληνικά παραπάνω από ότι ακούτε ξένες γλώσσες, τότε λέω ψέματα και είμαι προβοκάτορας. (εκτός εάν ζείτε και δεν κατεβαίνετε από το Πανόραμα στη Θεσσαλονίκη ή τα Βόρεια Προάστια των Αθηνών). Υπόψιν ότι το ότι δεν ακούγονται τα ελληνικά είναι το λιγότερο. Τα καθημερινά δελτία της Αστυνομίας και το ποσοστό των εγκλείστων στις φυλακές, αφορούν λαθρομετανάστες, δεν αναφέρουμε τη μικρο-εγκληματικότητα ή τα συμβάντα που δεν δηλώνονται καν. Σας προκαλώ να κάνετε μια βόλτα από τα δικαστήρια και να δείτε έξω από τις αίθουσες τα ονόματα που αναγράφονται για τις υποθέσεις της ημέρας. Τα ποσοστά της ανεργίας είναι στα ύψη και στον ΟΑΕΔ πλέον μόνο Αλβανοί μπαινοβγαίνουν για τα επιδόματα (ενώ φυσικά δουλεύουν μαύρα).

Για το κόστος στην οικονομία, ΝΕΚΡΙΚΗ ΣΙΓΗ. Κάθε μέρα βλέπουμε χιλιάδες άρθρα με αναλύσεις, πίνακες, μπλα μπλα, επενδύσεις, δείκτες, ΑΛΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ μία ανάλυση για το κόστος της λαθρομετανάστευσης σε εργασία - οικονομία και δημόσια ταμεία, από το 1990 που ξεκίνησε και μετά. (Τα δισεκατομμύρια για την σίτιση και το σπίτωμα των λάθρο, μόνο στο 2016 ζαλίζουνε -και  δεν πρόκειται για κονδύλια της Ε.Ε...)

 Στοιχεία ~ εκτιμήσεις για...

- Μαύρη εργασία και επιβάρυνση των ασφαλιστικών ταμείων.
- Επιδόματα (π.χ. άτοκα και μη εξυπηρετούμενα δάνεια)
- Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη (χαμός γίνεται στα νοσοκομεία).
- Συντάξεις και ΕΚΑΣ χωρίς να καταβληθούν εισφορές.
- Καταστροφές υποδομών.
- Ανασφάλεια, αρνητική ψυχολογία πολιτών, μείωση αγοραστικής δύναμης των Ελλήνων λόγω ανεργίας.
- Αστυνόμευση, επιβάρυνση δικαστηρίων και καταστημάτων κράτησης.
- Μείωση τουρισμού.
- Διαφυγόντες φόροι από παρεμπόριο.
- Μείωση ΑΕΠ [(ή και αύξησή του (αστειεύομαι)]

Οι "υπεύθυνοι" στην χώρα μας δεν πράττουν ούτε τα αυτονόητα, να προστατεύσουνε δηλαδή το ρευστό που κυκλοφορεί από την εκροή μέσω εμβασμάτων. Καμία μεταφορά χρήματος στο εξωτερικό να μην επιτρέπεται σε αλλοδαπό που δεν έχει ΑΦΜ / ΑΜΚΑ. Να μην μπορούνε να τα βγάλουνε έξω!Ένα capital control για τους αλλοδαπούς βρε παιδί!



*Τα παραπάνω έθεσα ως ερώτημα στον γνωστό δημοσιογράφο επί των οικονομικών του capital.gr. Κώστα Στούπα και η απάντηση ήταν διαγραφή του σχολίου από τον διαχειριστή (δύο φορές).




Κι εδώ ερχόμαστε στην αφορμή για να γράψω τα παραπάνω. Ένα σημερινό άρθρο που αναφέρει ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία:

Η Αλβανία η δεύτερη φτωχότερη χώρα στην Ευρώπη 

Η Αλβανία η δεύτερη φτωχότερη χώρα στην Ευρώπη

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat για το 2015, η Αλβανία ήταν η δεύτερη φτωχότερη χώρα στην Ευρώπη, με κατά κεφαλήν εισόδημα μόνο το 30% του μέσου όρου των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το 2015, η μόνη χώρα με χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο από την Αλβανία ήταν η Βοσνία, με εισόδημα έως 28% του μέσου όρου της ΕΕ, ενώ σε όλες τις άλλες χώρες, το βιοτικό επίπεδο είναι υψηλότερο.

Σύμφωνα με τη Eurostat, από το 2004 έως το 2010, το κατά κεφαλήν εισόδημα στην Αλβανία αυξήθηκε κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες σε σύγκριση με τον μέσο όρο για την ΕΕ, ενώ μετά το 2010 έχει σχεδόν «παγώσει» στο 1%.


Tί παρατηρούμε δηλαδή; Ότι το εισόδημα στην Αλβανία πάγωσε όταν ξεκίνησε και η περιπέτεια στην οικονομία της Ελλάδας!



Και να πεις ότι στην τελική έχουμε κάποιο όφελος με "φιλία των λαών" και λοιπές μπούρδες, πάει στο διάολο. Με την πρώτη ευκαιρία, (μέχρι και οι Αλβανοί που ζούνε και μεγάλωσαν στην Ελλάδα), δεν διστάζουν να αποδείξουν πόσο μας αγαπάνε...


Ενημέρωση 2912-2016: Ιδού μία μελέτη...

Βαρύ το πλήγμα στον τουρισμό σε Λέσβο, Χίο, Σάμο λόγω "προσφυγικού" - Τι δείχνουν οι αριθμοί




Βαρύ το πλήγμα στον τουρισμό σε Λέσβο, Χίο, Σάμο λόγω προσφυγικού - Τι δείχνουν οι αριθμοί



Μειώσεις που πλησιάζουν και το 70% στις αφίξεις των πτήσεων chartersΑπογοητευτικά είναι τα στοιχεία για τον τουρισμό σε Λέσβο, Σάμο και Χίο εξαιτίας του "προσφυγικού".

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα σχετικής μελέτης που πραγματοποίησε η εταιρεία V&O για λογαριασμό της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, τα οποία δημοσιεύει η «Καθημερινή», ακυρώσεις διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχεία, ακυρώσεις συνεδρίων, προσεγγίσεων κρουαζιερόπλοιων και πτήσεων από το εξωτερικό και συρρίκνωση της σεζόν, είναι μερικές μόνο από τις επιπτώσεις από το ισχυρότατο πλήγμα που έχει δεχθεί ο τουρισμός στα νησία του Β. Αιγαίου. Μάλιστα σε αρκετά καταλύματα έχει καταγραφεί η τάση διακοπής της λειτουργίας τους τουλάχιστον κατά δύο μήνες νωρίτερα.

Οι αριθμοί είναι ενδεικτικοί: Στη Λέσβο από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο καταγράφηκε πτώση 58,75% στις αφίξεις των πτήσεων charters. Οι επισκέπτες προέρχονταν από την Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Δανία, τη Νορβηγία και την Αυστρία.

Στη Χίο σημειώθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πτώση στις αφίξεις μέσω πτήσεων charters σε ποσοστό 68,91%. Οι επισκέπτες ήταν Ολλανδοί και Νορβηγοί ενώ Αυστριακοί, Σλοβένοι και Τσέχοι που είχαν από μία εβδομαδιαία πτήση την ακύρωσαν κατά τη φετινή σεζόν. Για το 2017, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δεν υπάρχει καμία πτήση charter.

Στη Σάμο οι αφίξεις charters μειώθηκαν κατά 23,14%. Οι επισκέπτες προέρχονταν από την Αυστρία, το Βέλγιο, την Τσεχία, τη Δανία, τη Φινλανδία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, τη Νορβηγία, τη Σλοβενία, τη Σουηδία, την Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Αλλά και στη Λήμνο καταγράφηκε πτώση κατά 17,6% στις αφίξεις πτήσεων charters.


Μετά και από σχετική μου ερώτηση, το (πρώην) μέλος της ΝΔ Christina Sideris ανάφερε τα εξής: 

*Tα νούμερα είναι αυτά που δίνει η τράπεζα της Ελλάδος, το υπ. υγείας, το υπ. μεταναστευτικής πολιτικής και το υπ. εσωτερικών.


Προς όλους όσους, υποστηρίζετε το Μητσοτάκη και λέτε ότι οι λαθρομετανάστες δεν είναι η προτεραιότητα μας και έχουμε άλλα να κοιτάξουμε, όπως η ... οικονομία. Πάμε λοιπόν μαζί να δούμε τελικά τι πρέπει να λύσουμε πρώτο την οικονομία ή τη λαθρομετανάστευση;

16 δισεκατομμύρια ευρώ (16,000,000,000) υπολογίζεται ότι είναι το συνάλλαγμα που διαρρέει από την Ελλάδα προς τις χώρες καταγωγής των μεταναστών.

9 δισεκατομμύρια ευρώ (9,000,000,000) ετησίως υπολογίζεται ότι είναι το ύψος των διαφυγόντων φόρων και ασφαλιστικών εισφορών από το παραεμπόριο το οποίο ασκείται σχεδόν αποκλειστικά από (λαθρο)μετανάστες.

2 δισεκατομμύρια 700 εκατομμύρια ευρώ (2,700,000,000) στοιχίζουν στο κράτος κάθε χρόνο τα νοσήλια των ανασφάλιστων λαθρομεταναστών.

4 δισεκατομμύρια 800 εκατομμύρια ευρώ (4,800,000,000) κοστίζουν οι επισκέψεις των λαθρομεταναστών στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων.

680 εκατομμύρια ευρώ (480,000,000;) κοστίζουν τα εμβόλια και η παροχή πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης στους χώρους φιλοξενίας λαθρομεταναστών.

1 δισεκατομμύριο πεντακόσια εκατομμύρια (1,500,000,000) στοιχίζει η παρανομία των λαθρομεταναστών στην χώρα μας (αυτά τα στοιχεία δίνει το υπουργείο Δ/Τ, μόνο για την επιπλέον αστυνόμευση).

7 δισεκατομμύρια πεντακόσια εκατομμύρια (7.500.000.000) είναι τα έσοδα από το παραεμπόριο των λαθρομεταναστών.

3, 5 δισεκατομμύρια ευρώ (3,500,000,000) κόστισαν οι πρώτες ανάγκες των λαθρομεταναστών (διατροφή, στέγαση, ένδυση) τη διετία 2015-2016
κάθε ώρα πτήσης ενός Super Puma , κοστίζει περίπου 12.000 ευρώ
οι διασώσεις στο λιμενικό κοστίζουν 9,000,000 ευρώ το μήνα και
οι διασώσεις στο πολεμικό ναυτικό κοστίζουν 5,000,000 ευρώ το μήνα δηλαδή 168 εκατομμύρια ευρώ (168,000,000) το χρόνο χωρίς τα έξοδα της πολεμικής αεροπορίας

Από όλα αυτά τα παραπάνω η ΕΕ που μου λέτε ότι μας πληρώνει γι αυτούς και γι αυτό δεν κοιτάζουμε τους Έλληνες έδωσε ΕΠΤΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ (700,000,000)

Κατά τα άλλα κ.κ υπερασπιστές της Μητσοτάκιας λογικής με πρωτεύοντα στόχο την οικονομία καλείσθε να μου απαντήσετε πως θα φτιάξετε οικονομία με τα δισεκατομμύρια να φεύγουν σαν νερό για τους λαθρομετανάστες.

Α ναι ..... αγαπημένοι ξέχασα να σας πω ότι ικετεύουμε για τη δόση των 2 δισεκατομμυρίων ευρώ και πιο πάνω δεν έχω γράψει και τα εκατοντάδες εκατομμύρια που τρώνε οι ΜΚΟ.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου