Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Αϊντέεεε ~ Πιάσανε κλέφτες που ανοίγανε ταβέρνες κι αφόδευαν μέσα!


Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται από χθες δύο νεαροί ημεδαποί από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι είχαν αδυναμία στις διαρρήξεις.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τα δύο άτομα συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Σταυρούπολη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παύλου Μελά, στην προσπάθειά τους να διαρρήξουν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.


Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά, οι δύο συλληφθέντες, μαζί με τρεις ακόμα νεαρούς, είχαν φτιάξει συμμορία και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά έκαναν σωρεία διαρρήξεων.

Ειδικότερα, από τον Ιούνιο του 2019 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020 έκαναν 12 διαρρήξεις σπιτιών, σχολικών συγκροτημάτων και καταστήματος, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη συμμορία είχε και τη δική της... σφραγίδα στους χώρους όπου μπούκαραν. Ειδικότερα, πριν αποχωρήσουν... αφόδευαν εντός του χώρου τον οποίο προηγουμένως είχαν ξαφρίσει.

Τα στοιχεία των τριών συνεργών των συλληφθέντων έχουν ταυτοποιηθεί.


http://www.thestival.gr/society/police/item/509913-thessaloniki-i-afodeusi-itan-i-sfragida-speiras-diarrikton-dyo-syllipseis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου