Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Βότκα και κρασί, κάνουν τα μαλλιά και το δέρμα να λάμπουν!


Η βότκα και το κρασί δεν προσφέρουν μόνο ευχαρίστηση, αλλά έχουν και κάποια πρόσθετα οφέλη.

Ένα ποτήρι κρασί δεν είναι μόνο καλό για την καρδιά, αλλά περιέχει συστατικά τα οποία είναι χρήσιμα επίσης για το δέρμα και τα μαλλιά, καθώς περιέχει αντιοξειδωτικά. Και, αυτός είναι ο λόγος που κάνει πολλές εταιρείες ομορφιάς να ενσωματώνουν παράγωγα από δημοφιλή ποτά όπως σαμπάνια, μπύρα, βότκα, μηλίτη και κρασί σε συνθέσεις τους. Σύμφωνα με την Daily Mail, «Τα εκχυλίσματα σταφυλιού από...

σαμπάνια παρέχουν αντιοξειδωτική προστασία από τις ελεύθερες ρίζες που μπορούν να γεράσουν πρόωρα το δέρμα, λέει η Σάρα Αδάμ, υπεύθυνη αγορών για την εταιρία ομορφιάς Skincare QVC, μιλώντας για την σαμπάνια.

"Μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση της άνισης μελάγχρωσης," εξήγησε. Λοιπόν, δεν είναι μόνο το κρασί που σε κάνει όμορφη, στην πραγματικότητα, πρωτεΐνες από λυκίσκο μπύρας βοηθάνε προσθέτοντας όγκο στα μαλλιά και ενισχύοντας τη λάμψη. "Ο λυκίσκος μπορεί να έχει αντιβακτηριακές, στυπτικές και τονωτικές ιδιότητες για το δέρμα επίσης, " εξήγησε η ειδικός φροντίδας δέρματος Esther Cooney.

Ενώ η βότκα λειτουργεί καλύτερα για το δέρμα καθώς φωτίζει, καθαρίζει και γυαλίζει το δέρμα, δήλωσε η Rowena Bird, συνιδρυτής και εφευρέτης προϊόντων Lush.
 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον κρασονταντ αυτο το αρθρο ξεφευγει της πραγματικοτητος κατα πολυ.Δεν συμφωνω καθολου.Εφοσον υπαρχει μεσα οινοπνευμα θα καταστρεψει το ανθρωπινο σωμα αργα η γρηγορα, με εσωτερικη η εξωτερικη χρησι.Αν ειναι δυνατον.Ποιος τα λεει αυτα?Η μονη ιδιοτητα που εχει το οινοπνευμα στα μαλλια ειναι να τα ασπριζει!!!
Μην τα λετε αυτα,υπαρχουν και ατομα που δεν γνωριζουν και θα ακολουθησουν τις συμβουλες σας.

Ανώνυμος είπε...

Krasodad,δεν ειναι καλυτερα να φας ατοφια τα σταφυλακια σου σαν φρουτο που θα σου κανουν 10 φορες καλυτερη καρδια,συκωτι και νεφρα,απο οτι να τα πιης σαν κρασι και να σου καταστρεψει το συκωτι και γενικως το υπολοιπο σωμα?
Αν θελης εσυ βεβαια μπορεις να τα στιψης και τον χυμο να τον ριξης στα μαλλια σου αν αυτο σε ευχαριστει ιδιαιτερα!
Αυτο που εχουν βρει τωρα τελευταια να προπαγανδιζουν οτι το κρασι κανει καλο στη καρδια,δεν ισχυει,μην ακουτε αυτα που λεγονται,το αντιθετο ειναι.Ψαχνουν για πελατες,μπιζνες με βηματοδοτες κτλ.
Το μονο κρασι που σου κανει καλο ειναι ο μουστος,μετα το πατημα των σταφυλιων και αν αυτο το χρησιμοποιησεις μεσα σε λιγες ημερες και οχι πολυ αργοτερα που θα εχει αρχισει να χαλαει και θα υπαρχει οινοπνευμα.
Μην ξεχνατε οτι το οινοπνευμα οταν πρωτοκυκλοφορησε στην αγορα ηταν για εξςτερικη χρησι και ουδεποτε εσωτερικη.Και μην μου πητε οτι εξαρταται απο τους βαθμους που εχει, και ενας βαθμος οινοπνευμα καταστρεφει την υγεια.
Τωρα το τι μας λεει η κυρια Σαρα Αδαμ,αστη να λεει οτι θελει.Ποιοσ την πιστευει?
Εφοσον τη λενε Σαρα!Μπορουσε να την ελεγαν και Εσθηρ,Λεα η και Ρουθ,το ιδιο θα ηταν.Καταλαβες?

Κρασοπατήρ είπε...

Εμένα πάντως τα μαλλιά μου είναι εκτυφλωτικά λαμπερά. Το βράδυ λειτουργούν και ως προβολείς.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο μου το λες γιατι ξερεις οτι δεν μπορω να τα ελενξω!

Ανώνυμος είπε...

Ασ αφησουμε τςρα το θεμα του κρασιου,αυτο που θα ηθελα να πω εαν εισαι ο αυθεντικος KRASODAD,αυτος που σκαναρησε και ανεωασε σε διαφορα μερη τοννους βιβλιων προσωπικα ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Εχεις κανει πολλη καλη δουλεια.Μπραβο

Ανώνυμος είπε...

Στη σελιδα που παραπεμπεις οτι βρηκες το αρθρο αυτο φαινεται ο ιδιοκτητης να ειναι τιποτα εμπορος οινοπνευματωδων.Σε ενα αρθρο που βρηκα λιγο παρακατω λεει για τη "ρεσβερατρολη" που βρισκεται μεσα στο κρασι.Δεν λεει για τη ρεσβερατρολη που βρισκεται σε φυσικη μορφη μεσα στα σταφυλια και πολυ πιο δυνατη απο του κρασιου,που μπορει να θεραπευση οχι μονο τους διαβητικους αλλα τους ωεφροπαθεις ακομα και τους καρκινοπαθεις.

Summertime Blues είπε...

Στη Ρωσία λένε. "όποιος δεν πίνει και δεν καπνίζει, πεθαίνει υγιής".

Unknown είπε...

σοστος

Δημοσίευση σχολίου