Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Η ρατσιστική επίθεση της ημέρας ~ Μαχαίρωσαν ηλικιωμένη

Δύο λαθρομετανάστες υπήκοοι Αλγερίας συνελήφθησαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, αφού λίγη ώρα πριν είχαν...
 διαπράξει ληστεία τραυματίζοντας μια ηλικιωμένη γυναίκα.


Συγκεκριμένα, οι δύο Αλγερινοί εισέβαλαν στο σπίτι μιας ηλικιωμένης στην οδό Ψαρών και αφού την τραυμάτισαν με το μαχαίρι που κρατούσαν, της πήραν χρήματα και χρυσαφικά.

Ωστόσο οι δράστες δεν πρόλαβαν να πάνε μακριά, αφού αστυνομικοί που έκαναν περιπολία στην περιοχή τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν. Η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και δεν διατρέχει κίνδυνο.


Βούλγαροι απήγαγαν γέροντα για να τον ληστέψουν!

Στη μέση του δρόμου, μέρα- μεσημέρι, δυο Βούλγαροι κακοποιοί απήγαγαν έναν 80χρονο και τον φόρτωσαν δια της βίας στο αυτοκίνητό τους, με σκοπό να τον ληστέψουν! Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στα Βατερά Λέσβου, αλλά η θρασύτατη απαγωγή δεν είχε την κατάληξη που περίμεναν οι δράστες.

Ο άτυχος ηλικιωμένος καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια, αλλά οι δύο άγνωστοί του άνδρες κινήθηκαν αστραπιαία. Τον επιβίβασαν διά της βίας στο αυτοκίνητό τους, πάτησαν γκάζι και εξαφανίστηκαν. Σε μια ερημική τοποθεσία του Πολιχνίτου σταμάτησαν, του άρπαξαν 300 ευρώ και έφυγαν βιαστικά εγκαταλείποντάς τον! Ο 80χρονος βρήκε τρόπο να ειδοποιήσει την Αστυνομία, άνδρες της οποίας εντόπισαν τους Βούλγαρους απαγωγείς σε περιοχή της Μυτιλήνης και τους συνέλαβαν.


*** Δυο άλλοι άγνωστοι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι μιας 73χρονης γυναίκας στον Άγιο Νικόλαο Μάνης, σπάζοντας το τζάμι ενός παραθύρου. Ακινητοποίησαν το θύμα τους και τη χτύπησαν με κατσαβίδι, για να την αναγκάσουν να τους πει πού έκρυβε τις οικονομίες της! Αφού την τραυμάτισαν ελαφρά, άρπαξαν 360 ευρώ και μερικά κοσμήματα που βρήκαν και εξαφανίστηκαν αφήνοντας την 73χρονη να τρέμει από το σοκ.

Η ηλικιωμένη, μετά την άσχημη περιπέτειά της, διακομίστηκε ελαφρά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για τις πρώτες βοήθειες. Οι δράστες έσπασαν και μπούκαραν στο σπίτι της ηλικιωμένης μέσα στη νύχτα. Την και ένας κρατώντας το κατσαβίδι την απείλησε για τη ζωή της και προκαλώντας της. Οι δράστες εγκατέλειψαν το θύμα τους τραυματισμένο και σοκαρισμένο και χάθηκαν στη νύχτα με μέσα στο σπίτι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου