Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Ο Ρώσος, η ρετσίνα και η πυρκαγιά…




Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε χθες ο Ρώσος νεαρός τουρίστας ο οποίος κατηγορείται για εμπρησμό στην περιοχή του Απραού προχθές το βράδυ. Όπως αποδείχθηκε από την ανακριτική διαδικασία της Πυροσβεστικής, αιτία του εμπρησμού ήταν... το αλκοόλ!

Ο νεαρός ρώσος βρισκόταν από τις αρχές της εβδομάδας...
 στην Κέρκυρα μαζί με τη φίλη του για να περάσει ολιγοήμερες διακοπές.
Τα ξημερώματα της Πέμπτης όπως αναφέρει το protothema.gr , έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, ξεκίνησε μεθυσμένος να πάει από την Αχαράβη στο Κασσιώπι με... τα πόδια, μη αντιλαμβανόμενος ούτε την απόσταση ούτε την κατάστασή του. Στο δρόμο, βρήκε ένα αυτοκίνητο με ξεκλείδωτη την πόρτα και τα κλειδιά μέσα, ο ιδιοκτήτης του οποίου βρισκόταν σε παρακείμενο σημείο.

Μέσα στην παραζάλη του, αποφάσισε να μπει μέσα και να οδηγήσει, με αποτέλεσμα λίγο πιο κάτω, στην περιοχή του Απραού, να βγει από το δρόμο και να το ρίξει σε ένα ύψωμα. Κάτω από το σημείο όπου έπεσε ΙΧ ήταν μεγάλη ποσότητα ξερών χόρτων τα οποία, λόγω της θερμοκρασίας προφανώς του καταλύτη του οχήματος, πήραν φωτιά η οποία επεκτάθηκε στο αυτοκίνητο και αμέσως στην περιοχή.

Αποτέλεσμα τέσσερα στρέμματα και ένα όχημα καμένα και το Ρώσο καθισμένο με ένα μπουκάλι ρετσίνας δίπλα να βλέπει τη φωτιά...

Τώρα, για ένα γερό μεθύσι, ο Ρώσος καλείται να πληρώσει το κόστος του οχήματος, την αποζημίωση στον ιδιοκτήτη του αλλά και τα τσουχτερά πρόστιμα για τη φωτιά και την ποινή για την κλοπή...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου