Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Μας δολοφονούν ~ Απελάστε τους όλους ΤΩΡΑ


O κασμάς με τον οποίο ο νεαρός Αλβανός σκότωσε την 80χρονη.Να κηρυχθεί η χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ. ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ.

Αλβανός ρατσιστής δολοφόνησε με κασμά (!) 80χρονη Ελληνίδα στην Εύβοια.



Αλβανός γειτόνάς της, ηλικίας 24 χρόνων είναι ο δράστης της δολοφονίας της 80χρονης, η οποία διαπράχθηκε πριν από πέντε ημέρες στο σπίτι της στην Ισταιαία Ευβοίας. Ο δράστης συνελήφθη χθες και ομολόγησε ότι σκότωσε την ηλικιωμένη με κασμά.

Στη κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το γεωργικό εργαλείο με το οποίο σκότωσε την 80χρονη, ρούχα και παπούτσια που φορούσε την συγκεκριμένη ημέρα, στα οποία βρέθηκαν ίχνη αίματος

Η ηλικιωμένη είχε βρεθεί νεκρή την 13-02-2013 το μεσημέρι μέσα στο υπνοδωμάτιο της οικίας της και όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ βρέθηκαν ίχνη αίματος πάνω στο κρεβάτι και στους τοίχους του υπνοδωματίου.

Στις 04:00΄τα ξημερώματα της 13-02-2013 ο δράστης εισήλθε στην οικία της 80χρονης, παραβιάζοντας παράθυρο της κεντρικής εισόδου, προκειμένου να αφαιρέσει χρήματα για να προμηθευτεί ναρκωτικά σκευάσματα (είναι χρόνιος χρήστης ναρκωτικών ουσιών).

Ο 24χρονος έγινε όμως αντιληπτός από την ηλικιωμένη και επειδή τον αναγνώρισε, της επιτέθηκε με τον κασμά που κρατούσε στα χέρια του και τη σκότωσε κτυπώντας την στο κεφάλι.

Έπειτα έψαξε στο εσωτερικό του σπιτιού, χωρίς τελικά να μπορέσει να βρει και να αφαιρέσει κάτι. Μετά χρησιμοποίησε πετσέτα και σύρμα καθαρισμού μαγειρικών σκευών, προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη αίματος από τον κασμά και τα αποτυπώματά του από τον χώρο του εγκλήματος.
  • Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
  • Το όπλο του εγκλήματος (κασμάς)
  • Ένα παντελόνι φόρμας,
  • Ένα μπουφάν,
  • Ένας μάλλινος σκούφος και ένα ζεύγος αθλητικών υποδημάτων που φορούσε ο δράστης κατά τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας.
  • Σημειώνεται ότι στο παντελόνι βρέθηκαν κηλίδες αίματος.
  • Μία πετσέτα και ένα τεμάχιο σύρματος καθαρισμού μαγειρικών σκευών, που ο δράστης χρησιμοποίησε για να εξαφανίσει τα στοιχεία που τον ενοχοποιούσαν.
  • Ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και τρία ναρκωτικά δισκία.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.






 



Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα αλλοδαπών, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες και κλοπές σε οικίες σε διάφορες περιοχές της Νέας Αρτάκης Εύβοιας 
Εξιχνιάσθηκε η ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε στα τέλη του προηγούμενου μήνα σε οικία στη Τριάδα Ευβοίας και μία περίπτωση κλοπής - διάρρηξης σε οικία, στην Αττάλη Ευβοίας

Συνελήφθησαν τρεις (3) υπήκοοι Αλβανίας, οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και παράνομη οπλοχρησία

Οι δράστες από την παράνομη δράση τους αποκόμισαν πλήθος κοσμημάτων, ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών και χρηματικά ποσά, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις - 9.500- ευρώ

Εξαρθρώθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης, οργανωμένη εγκληματική ομάδα αλλοδαπών, που δρούσε στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Αρτάκης Ευβοίας και τα μέλη της διέπρατταν ληστείες και κλοπές σε οικίες.
Στο πλαίσιο της έρευνας, συνελήφθησαν χθες (17-02-2013) το απόγευμα στα Ψαχνά Ευβοίας, τρεις (3) υπήκοοι Αλβανίας, μέλη της εγκληματικής ομάδας, ηλικίας 28, 26 και 28 ετών.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, ληστείας, διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής και παράνομης οπλοχρησίας. Επιπλέον ο ένας από τους δύο 28χρονους κατηγορείται και για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα μας.
Από την μεθοδική αστυνομική έρευνα σε συνδυασμό με την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, προέκυψε ότι οι τρεις συλληφθέντες διέπραξαν τον τελευταίο μήνα μία ένοπλη ληστεία σε βάρος ζευγαριού ημεδαπών στην οικία τους, στην περιοχή της Τριάδας Ευβοίας (σχετικό το από 01-02-2013 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας), καθώς και μία τουλάχιστον κλοπή – διάρρηξη σε οικία, ιδιοκτησίας 72χρονης ημεδαπής, στην περιοχή της Αττάλης Ευβοίας.
Οι δράστες από την παράνομη δράση τους αποκόμισαν πλήθος κοσμημάτων, ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών και χρηματικά ποσά, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις (9.500) ευρώ.
Μετά από νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες του ενός 28χρονου και του 26χρονου δράστη στα Ψαχνά Ευβοίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Κοσμήματα,
  • ένας (1) φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής,
  • δύο (2) φωτογραφικές μηχανές,
  • διάφορες ηλεκτρικές συσκευές και εξαρτήματα,
  • διαρρηκτικά εργαλεία
Επιπλέον από την σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στους τρεις δράστες βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των (2.325) ευρώ.
Μέρος από τα προαναφερόμενα κατασχεθέντα προϊόντα κλοπής αναγνωρίσθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες, ενώ για τα υπόλοιπα διεξάγεται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν οι νόμιμοι κάτοχοί τους και παραμένουν προς αναγνώριση στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Αρτάκης.
Σημειώνεται ότι ο ένας από τους δύο 28χρονους δράστες είχε κατηγορηθεί και κατά το παρελθόν, μαζί με άλλους ομοεθνείς του, για την διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Αρτάκης, καθώς ερευνάται η τυχόν εμπλοκή των δραστών στη τέλεση και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών.



Ρατσιστική επίθεση σε ειδικευόμενο γιατρό στο «Ελπίς»

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε σύμφωνα με πληροφορίες ένας ειδικευόμενος γιατρός στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ. Όλα άρχισαν όταν ένας Αλβανός ασθενής και οι Αλβανοί συνοδοί του, οι οποίοι ήταν όλοι μεθυσμένοι, του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν άσχημα. 

Το περιστατικό έγινε στις 11 το βράδυ την ώρα της εφημερίας του νοσοκομείου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα iatropedia, ο ασθενής αλβανικής καταγωγής έφθασε στο νοσηλευτικό ίδρυμα με τη συνοδεία τριών προσώπων. Τη στιγμή όμως που ο άτυχος γιατρός προσπάθησε να τον εξετάσει, ο ασθενής με τους συνοδούς του τον γρονθοκόπησαν.

Ο γιατρός από τα ισχυρά χτυπήματα που δέχθηκε έπεσε λιπόθυμος και οι τέσσερις δράστες έφυγαν, ενώ χτυπούσαν όποιον έβλεπαν μπροστά τους στους χώρους του νοσοκομείου. «Περνούσαν από τους διαδρόμους και έριχναν μπουνιές σε όλους» ανέφερε ο διοικητής του Νοσοκομείου Θεόδωρος Γιάνναρος.







Χωρίς τέλος οι ρατσιστικές επιθέσεις Αλβανών

Δεν…  χόρτασαν με το άγριο ξύλο  που έριξαν σε έναν Έλληνα με τον οποίο είχαν διαπληκτιστεί έντονα νωρίτερα και πήγαν για τη… δεύτερη δόση στο νοσοκομείο όπου είχε καταφύγει! Όταν δύο νοσηλευτές προσπάθησαν να τους εμποδίσουν, στράφηκαν εναντίον τους και τους ξυλοκόπησαν αλύπητα!

Δράστες  των δυο συνεχόμενων επεισοδίων  ήταν δύο Αλβανοί «νταήδες» οι οποίοι ήρθαν στα χέρια τα ξημερώματα της Κυριακής με τον Έλληνα, ο οποίος κατέληξε αιμόφυρτος στο Γενικό νοσοκομείο της Ιεράπετρας. Όμως, οι δύο δράστες θεώρησαν ότι είχε σκοπό να εξεταστεί από ιατροδικαστή για να τους υποβάλλει μήνυση και όρμησαν στο Ακτινολογικό τμήμα την ώρα που έβγαζε ακτινογραφίες, με σκοπό να συνεχίσουν τον ξυλοδαρμό του!

Οι νοσηλευτές  που προσπάθησαν να βάλουν  τέλος στη συμπλοκή, βρέθηκαν  στο «μάτι του κυκλώνα» και  δέχθηκαν αρκετά χτυπήματα από  τους αλλοδαπούς, οι οποίοι αμέσως  μετά έσπευσαν να εξαφανιστούν. Την υπόθεση ερευνά το αστυνομικό τμήμα Ιεράπετρας που τους αναζητά χωρίς να γνωρίζει τα στοιχεία τους, αλλά ούτε και τους λόγους του καυγά με τον Έλληνα τραυματία. Το περιστατικό βίας δεν ήταν το πρώτο στο νοσοκομείο Ιεράπετρας και το Δ.Σ. του συνεδρίασε παρουσία του δημάρχου αναζητώντας τρόπους για την αντιμετώπιση παρόμοιων καταστάσεων.


Σύλληψη 35χρονου αλλοδαπού διεθνώς διωκόμενου σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για εισαγωγή ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης πρωινές ώρες της 17-02-2013, 35χρονος αλλοδαπός, διεθνώς διωκόμενος, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και Διάταξη του Προέδρου Εφετών Θεσσαλονίκης για σύλληψη και κράτησή του.
Συγκεκριμένα, το ένταλμα που επικυρώθηκε από την παραπάνω Διάταξη αφορά στην εισαγωγή ποσότητας τουλάχιστον 3 κιλών και 325,7 γραμμαρίων ηρωίνης στην ελληνική επικράτεια, στην οποία προέβη μαζί με συνεργό του κατά το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου 2004 – Ιανουαρίου 2005.
Επιπλέον, όπως προκύπτει από έγγραφο της INTERPOL ο 35χρονος είναι διεθνώς διωκόμενος για παράβαση του Νόμου «Περί Ναρκωτικών».
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης




Στοιχεία Αλβανού παιδόφιλου

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 39χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος συνελήφθη, από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος την 15.02.2013, στο Καπανδρίτι Αττικής, κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων. (Σχετικό το από 16-02-2013 Δελτίο Τύπου μας)
Πρόκειται για τον TABAKU (επ) THANAS (ον) του RUSHIT και της KADIFE, που γεννήθηκε το 1974 στην Αλβανία και κατοικεί στο Καπανδρίτι Αττικής.

Σε βάρος του ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της πορνογραφίας ανηλίκων (προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας), με τη χρήση διαδικτύου, η παραγωγή του υλικού της οποίας συνδέεται με την εκμετάλλευση ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του, κατ’ εξακολούθηση.

Η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και της ποινικής δίωξης αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Υπενθυμίζονται οι αριθμοί κλήσης 11012 και 210-6476464, καθώς και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr και ccu@cybercrimeunit.gov.gr της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.




Σπείρα Αλβανών ~ Εκτός από τα ποτά έκλεβαν και γυναικεία καλλυντικά!

Δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό  η κλοπή 21 μπουκαλιών με οινοπνευματώδη ποτά από ένα σούπερ μάρκετ του Αγρινίου, αλλά μια ακόμη οργανωμένη δράση μιας σπείρας που ρήμαζε συστηματικά τα μαγαζιά της περιοχής. Μαζί τον 32χρονο Αλβανό και την 18χρονη ομοεθνή συνεργό του, δρούσαν άλλες δυο Αλβανίδες οι οποίες αναζητούνται.

Το κόλπο  που χρησιμοποιούσαν ήταν απλό. Ο 32χρονος παρίστανε τον πελάτη και φόρτωνε μεγάλο αριθμό προϊόντων στο καροτσάκι του και πήγαινε σε σημείο που δεν «σημάδευαν» οι κάμερες του καταστήματος. Εκεί, τα παρέδιδε τμηματικά στις τρεις συνεργούς του, οι οποίες τα έκρυβαν μέσα από τα ρούχα τους και τα έβγαζαν από το μαγαζί, όπου τα φόρτωναν στο σταθμευμένο αυτοκίνητό τους! Εκτός από τις 21 φιάλες με τα ποτά, έκλεψαν με αυτό τον τρόπο ένα γυναικείο άρωμα, έντεκα συσκευασίες από… μάσκαρα και δυο μπουκάλια αναψυκτικών, συνολικής αξίας 650 ευρώ!

Η κομπίνα  αποκαλύφθηκε όταν οι υπάλληλοι  είδαν στο βίντεο τον 32χρονο  να γεμίζει με αλκοολούχα ποτά  το καρότσι, αλλά όταν έφτανε  στο ταμείο είχε μόλις ένα-  δυο μπουκάλια! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου που διενεργούν την προανάκριση, έχουν ήδη εξιχνιάσει μια κλοπή που έκαναν οι δράστες πριν από δέκα ημέρες, όταν άρπαξαν από άλλο σούπερ μάρκετ 33 φιάλες ουίσκι συνολικής αξίας 900 ευρώ! Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαλευκανθούν και άλλες κλοπές αλλά και για τον εντοπισμό των δυο γυναικών που διέφυγαν, ενώ οι συλληφθέντες – που κατασχέθηκαν στην κατοχή τους 534 ευρώ και το αυτοκίνητό τους- οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.



Διαλύουν τα πάντα

Οκτώ «κυνηγοί» μετάλλων συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, τη στιγμή που φόρτωναν μέρα- μεσημέρι σε δύο φορτηγά δεκάδες παλιοσίδερα που ήταν αποθηκευμένα μέσα σε ένα οικόπεδο στην περιοχή Ψαθόλακα στη Μυρτιά Ηλείας. Ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου είδε την κλοπή και δράστες κάλεσε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα οι επτά τσιγγάνοι και ένας Ρουμάνος συνεργός τους να συλληφθούν άμεσα και τα φορτηγά να κατασχεθούν. Τα κλεμμένα μέταλλα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.


Χάλκινα καλώδια βάρους 56 κιλών μετέφεραν δύο νεαροί Ρουμανοί που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου. Οι δύο 22χρονοι αλλοδαποί ομολόγησαν ότι τα κλεμμένα καλώδια προέρχονταν από τον χώρο ιδιοκτησίας ενός 50χρονου και του επιστράφηκαν. Οι «κυνηγοί» χαλκού παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ το αστυνομικό τμήμα Αρκαλοχωρίου ερευνά αν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες κλοπές.






2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πριν την απέλαση προτείνω υποχρεωτική συμμετοχή σε τάγματα εργασίας για να ξεπληρώσουν τα εγκλήματά τους.

Κρασοπατήρ είπε...

Οι εγκληματίες φυλακή και να σπάνε πέτρες. Οι υπόλοιποι στο καλό και να μας γράφουν, δεν χρειάζονται τάγματα εργασίας, αυτά είναι τουρκογερμανικές μέθοδοι.

Δημοσίευση σχολίου