Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Φιλήσυχοι λαθρομετανάστες σφάζονται μεταξύ τους


Ένταση και αναστάτωση επικράτησε αργά το βράδυ της Τετάρτης περι τις 01:00 τα μεσάνυχτα στη Μυτιλήνη, όταν διαδραματίστηκαν συμπλοκές μεταξύ λαθρομεταναστών και «προσφύγων».

Σύριοι και Αφγανοί πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο λιμάνι Μυτιλήνης με αποτέλεσμα να έχουμε πολλούς σοβαρά τραυματίες και από τις δυο πλευρές οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.


Να τονίσουμε ότι πολλοί από αυτούς κυριολεκτικά οπλοφορούσαν καθώς πάνω τους βρέθηκαν πολλά μαχαίρια και αιχμηρά αντικείμενα.

Χρειάστηκε η επέμβαση της Ομάδας Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος για να αποκαταστήσει την τάξη.

Η κατάσταση είναι πλέον εκτός ελέγχου σε όλη την Λέσβο, το λιμάνι Μυτιλήνης έχει γεμίσει ξανά από λαθρομετανάστες που με σκηνές έχουν κατασκηνώσει στο κλειστό χώρο του λιμανιού, μέσα στο κολυμβητήριο αλλά και πίσω από αυτό…

Στον καταυλισμό του Δήμου στον Καρα-Τεπε η κατάσταση είναι τεταμένη με συνεχόμενες εξεγέρσεις και καυγάδες καθώς εκεί προσπαθούν να ζήσουν πάνω από 4000 λαθρομετανάστες.

Αν η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι δεν ναυλώσουν πλοία με σκοπό να μεταφέρουν τον μεγάλο όγκο των λαθρομεταναστών στον Πειραιά σύντομα θα θρηνήσουμε και τα πρώτα θύματα.

πηγή: lesvospost.com












0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου