Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Συνελήφθησαν οι 25 ακροαριστεροί φασιστοτραμπούκοι που επιτέθηκαν στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης vid+pics


Σημερα το πρωί την ώρα της λειτουργίας, ομάδα 26 (οι εννέα είναι αλλοδαποί) ακροαριστερών, απολίτιστων υπανθρώπων εισέβαλλε στον Μητροπολιτικό Ναό της Θεσσαλονίκης και διέκοψε τη λειτουργία. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ.

Τα ζώα διέκοψαν την Λειτουργία στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και πέταξαν φυλλάδια. Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε προσαγωγές. Όλοι κατηγορούνται για διατάραξη θρησκευτικής συνάθροισης κατά συναυτουργία. Οι συλληφθέντες κρατούνται στη ΓΑΔΘ και θα οδηγηθούν αύριο το πρωί στον εισαγγελέα.


Λίγο μετά τις 9:00 μια ομάδα περίπου 26 ζώων, εισέβαλε στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και διέκοψε την Λειτουργία.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο πατέρας Μεθόδιος, όταν ο ίδιος βγήκε στο προαύλιο χώρο της Μητρόπολης για να τους μιλήσει, οι ακροαριστεροί τραμπούκοι του επιτέθηκαν, αποθώντας τον με τα χέρια τους. Σύμφωνα, με τον ιερεά, τα ζώα έσπρωξαν και πιστούς, που αντέδρασαν στις καταστροφές τους.

Τα ζώα πετάξαν και φυλλάδια, που έγραφαν, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του Seleo, συνθήματα κατά των εκκενώσεων των υπό κατάληψη κτιρίων της Θεσσαλονίκης από εισβολείς λαθρομετανάστες

Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και ισχυρή. Οι ακροαριστεροί φασιστοτραμπούκοι, προσήχθησαν από τις αρχές και η Λειτουργία συνεχίστηκε κανονικά.
 
Για την θρασύτατη εισβολή των ζώων στον Μητροπολιτικό Ναό της Θεσσαλονίκης μίλησε στους δημοσιογράφους ο Πατέρας Μεθόδιος, που κάνει λόγο για 70 υπανθρώπους.

Στο μεταξύ εμπρηστική επίθεση πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα σε τεχνική εταιρεία στην Ευκαρπία όταν άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό της πρόσοψη του κτιρίου.





Στη σύλληψη 26 ακροαριστερών, 19 γυναικών και επτά ανδρών για την εισβολή στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η Κυριακάτικη Λειτουργία προχώρησε η αστυνομία.

Πιο αναλυτικά, και οι 26 προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Από τους 26, οι εννέα είναι αλλοδαποί. Όλοι κατηγορούνται για διατάραξη θρησκευτικής συνάθροισης κατά συναυτουργία. Οι συλληφθέντες κρατούνται στη ΓΑΔΘ και θα οδηγηθούν αύριο το πρωί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα, πάντως, με το Indymedia.gr μόνο οι 25 συλληφθέντες ανήκουν στον ακροαριστερό χώρο καθώς πραγματοποιήθηκε και η σύλληψη ενός τυχαίου περιστατικού, ο οποίος κρατείται μαζί με τους υπόλοιπους. Παράλληλα, ομάδες του μπαχαλακικού χώρου οργανώνουν για αύριο το πρωί στις 11 στα δικαστήρια συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις νέες συλλήψεις,










Την οργή του αναφορικά με την εισβολή αντιεξουσιαστών, στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά, στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας εκφράζει μέσω δήλωσής του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Κουμουτσάκου:
«Επιτέλους ας μπει ένα τέλος. Η παρατεταμένη ανοχή της Κυβέρνησης και η ιδεολογική – κομματική κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ στις συμπεριφορές ανομίας των αυτοαποκαλούμενων αντιεξουσιαστών οδηγεί πλέον στην αποθράσυνσή τους.

Μετά τις καταλήψεις και τους βανδαλισμούς δημόσιων και ιδιωτικών χώρων και κτιρίων, σήμερα  ζήσαμε μια νέα αθλιότητα. Τη βεβήλωση Ιερού Ναού και την βάναυση προσβολή του θρησκευτικού συναισθήματος των Ελλήνων.

Και όλα αυτά ενώ ο αρμόδιος Υπουργός «Προστασίας του Πολίτη» πριν λίγες μέρες δήλωνε ότι «πρόκειται για ελεγχόμενες καταστάσεις»!.. Σήμερα αποδεικνύεται ότι η Κυβέρνηση δεν ελέγχει τίποτα. Και πάντως δεν ελέγχει τον κομματικό της φορέα, τον ΣΥΡΙΖΑ που παίζει επικίνδυνα παιχνίδια ανοχής στην ανομία σε βάρος της προστασίας των πολιτών. Των πολιτών που απαιτούν: «Φτάνει πια».



Κάηκε ολοσχερώς το γραφείο του εργολάβου που κατεδάφισε το πρώην Ορφανοτροφείο στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ) 
Πηγή: seleo
Κάηκε ολοσχερώς το γραφείο του εργολάβου που κατεδάφισε το πρώην Ορφανοτροφείο στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)
Φωτογραφίες που δείχνουν την ολική καταστροφή του γραφείου εργολάβου που είχε αναλάβει την κατεδάφιση του πρώην Ορφαντοτροφείου, «Μέγας Αλέξανδρος».

Σήμερα τα ξημερώματα, λίγο πριν τις 4:00, άγνωστοι τοποθέτησαν «γκαζάκια» στα γραφεία του εργολάβου που ανέλαβε την κατεδάφιση του Ορφανοτροφείου «Μέγας Αλέξναδρος».
Το γραφείο, που βρίσκεται στην περιοχή της Ευκαρπίας, κάηκε ολοσχερώς όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. Σύμφωνα με κατοικούς της περιοχής, οι δράστες ήταν τρεις άντρες. Οι κάτοικοι, ξύπνησαν από τον ήχο που έκαναν τα «γκαζάκια» και μερικοί προσπάθησαν να καταδιώξουν τους δράστες.

Η φωτιά που ξέσπασε αμέσως, ήταν μεγάλη και για αυτό κάηκε το γραφείο. Πάνω από το γραφείο, υπάρχει σπίτι, ωστόσο οι ένοικοι δεν κινδύνεψαν, καθώς έλειπαν από το σπίτι.

fotia eukarpia 03
fotia eukarpia 03
fotia eukarpia 03
fotia eukarpia 04

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο με τον οριστικό τερματισμό τους αντιμετωπίζονται ...

Δημοσίευση σχολίου