Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Εν τω μεταξύ στην υπέροχη κομμουνιστική Κούβα... ~ Η κόρη του Ραούλ Κάστρο απέλυσε την τρανσέξουαλ βοηθό της


Ναι στους ομοφυλόφιλους, όχι στους διαφωνούντες

Η Μαριέλα Κάστρο, η μικρότερη κόρη του προέδρου της Κούβας Ραούλ Κάστρο, που διευθύνει στην Αβάνα το Εθνικό Κέντρο Σεξουαλικής Εκπαίδευσης (CENESEX), απέλυσε μια προστατευόμενή της επειδή… πήγε στο κρεβάτι με τον εχθρό (φωτό παρακάτω).

Η απολυθείσα είναι μια ωραία τρανσέξουαλ, η 36χρονη Γουέντι Ιριέπα που από καιρό εργαζόταν ως προσωπική βοηθός της Μαριέλας.

Οι σχέσεις της Γουέντι με τη Μαριέλα χάλασαν όταν η κόρη του κουβανού προέδρου έμαθε πως η βοηθός της πρόκειται να παντρευτεί έναν ομοφυλόφιλο, τον Ινάσιο Εστράντα, ο οποίος είναι μέλος μιας οργάνωσης διαφωνούντων...
 «Την είχα καλέσει στον γάμο μου», αφηγήθηκε η Γουέντι, «και εκείνη ήθελε στην αρχή να είναι μάρτυράς μου, όταν όμως έμαθε πως γαμπρός είναι ο Ινάσιο, μου είπε πως δεν μπορεί ούτε να έρθει στον γάμο επειδή είναι ένας διαφωνών. Από εκείνη την ημέρα άρχισε να με βλέπει σαν απειλή, σαν κίνδυνο».

Στο CENESEX η Γουέντι ήταν άνθρωπος εμπιστοσύνης, λέει πως δοκίμαζε το φαγητό της Κάστρο πριν το φάει η κόρη του Ραούλ και άνοιγε τα δώρα που της έστελναν. Ηταν επίσης ένα είδος σωματοφύλακα που προστάτευε τη Μαριέλα από ενδεχόμενες επιθέσεις. Μετά την ανακοίνωση του γάμου, έχασε τη θέση της. «Με απομάκρυνε, μου είπε να πάω στο Κέντρο να καθαρίζω τα δωμάτια και με συμβούλευσε να υποβάλω την παραίτησή μου», λέει.

Η Γουέντι ήταν η πρώτη που είχε επωφεληθεί από την απόφαση της κουβανικής κυβέρνησης να εγκρίνει τις επεμβάσεις αλλαγής φύλου, η οποία οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στις πιέσεις που είχε ασκήσει η Μαριέλα. Η Μαριέλα Κάστρο είναι από καιρό γνωστή ως υποστηρίκτρια των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων και των τρανσέξουαλ και της πιστώνεται ότι έπεισε την κυβέρνηση να σταματήσει τις διακρίσεις κατά των γκέι και των λεσβιών. Ωστόσο στον γάμο της Γουέντι και του Ινάσιο, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Αυγούστου (θα συμπέσει με τα 85α γενέθλια του θείου της Μαριέλας, του Φιντέλ), μάρτυρας θα είναι η διαφωνούσα μπλόγκερ Γιοάνι Σάντσες, η οποία δέχθηκε αμέσως όταν το ζεύγος τής το πρότεινε.


Το ζευγάρι του ομοφυλόφιλου με τον-την τρανσέξουαλ






Ο-Η Γουέντι Ιριέπα
 



Η Μαριέλα Κάστρο, κόρη του προέδρου της Κούβας, διευθύνει στην Αβάνα το Εθνικό Κέντρο Σεξουαλικής Εκπαίδευσης (CENESEX)
 Πηγή ~ Τα Νέα

Και τελικά ο γάμος...



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου