Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ρατσιστική δολοφονία στην Ομόνοια


Νεκρός, έπειτα από ρατσιστικό καυγά, έπεσε το βράδυ ένας 28χρονος λαθρομετανάστης Αφγανός.

Το μοιραίο συμβάν συνέβη στη συμβολή των οδών Σωκράτους και Ξούθου στην Ομόνοια.

Ο νεαρός μαχαιρώθηκε θανάσιμα, ενώ λίγη ώρα μετά συνελήφθη ένας 47χρονος...
Γεωργιανός, που κατηγορείται για τον φόνο.



Έκλεβαν ζώα από τα μαντριά και τα έσφαζαν επί τόπου!

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν τα μέλη της σπείρας ζωοκλεφτών που άρπαζαν αρνιά και κατσίκια από τα ποιμνιοστάσια της Εύβοιας και τα έσφαζαν επί τόπου! Μέλη της ήταν δυο Αλβανοί και δυο Ινδοί, που εντοπίστηκαν στη Χαλκίδα έχοντας μέσα στο αυτοκίνητό τους τρία σφάγια που είχαν κλέψει από το ποιμνιοστάσιο ενός 69χρονου στα Ψαχνά.

Οι δύο Αλβανοί ηλικίας 37 και 33 χρόνων και οι Ινδοί συνεργοί τους ηλικίας 34 και 27 χρόνων είχαν τυλίξει τα σφαγμένα αμνοερίφια μέσα σε δύο μεγάλες σακούλες απορριμμάτων, ενώ στην κατοχή τους κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια, ένα ακονιστήρι και άλλες ένδεκα σακούλες. Όπως είπαν, είχαν σφάξει τα ζώα σε άγνωστο χώρο κοντά στο ποιμνιοστάσιο και σκόπευαν να τα μεταφέρουν στο σπίτι των δυο Αλβανών στη Χαλκίδα.

«Εγκέφαλος» της δράσης της σπείρας ήταν ο 33χρονος που είχε εργαστεί στο παρελθόν σε κρεοπωλείο και γνώριζε την τεχνική της σφαγής. Από τον Αύγουστο του 2012, με τη βοήθεια των άλλων τριών, είχαν κλέψει τουλάχιστον 29 αμνοερίφια από ποιμνιοστάσια στις περιοχές της Δροσιάς Χαλκίδας, Βατώντα και Αττάλης της Νέας Αρτάκης, ενώ ερευνάται αν κρύβονται πίσω και από άλλες ζωοκλοπές. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που τους άσκησε δίωξη για παραβίαση των νόμων περί ζωοκλοπής και ζωοκτονίας και θα απολογηθούν την Τρίτη στον ανακριτή.



Γύφτος της «ξάφρισε» το κινητό αλλά δεν το χάρηκε...

'Ενας γύφτος ήταν ο δράστης της κλοπής μιας 22χρονης από το Ηράκλειο, η οποία ξαφνικά έχασε από τα μάτια της το κινητό της τηλέφωνο και το πορτοφόλι μέσα από την τσάντα της.

Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν την υπόθεση και αποδείχθηκε ότι δράστης ήταν ένας 24χρονος, ο οποίος συνελήφθη, και οδηγείται στον εισαγγελέα Ηρακλείου.













0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου