Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Αυτή η φακλάνα είναι πρότυπο ομορφιάς για εκατομμύρια νέους; ~ Δείτε και τον άλλον τον μπετόβλακα τι έκανε


Γκρο-πλαν στα μπαζο-οπίσθια από την Kim Kardashian και τις αδερφές της, που έχουν βαλθεί να μας κάνουν να ξαναγαπήσουμε τις... κάτω καμπύλες.  Δεν σταματάει να φοράει κολλητά η Kim και να επιδεικνύει τα τουρλωτα της οπίσθια και τις τρομερές καμπύλες της. Μαζί με την αδερφή της κυκλοφορούν συνεχώς με κολλητά φορέματα και φούστες τρελαίνοντας τον ανδρικό πληθυσμό.

Και το Σάββατο εμφανίστηκε στο Χόλιγουντ με κολλητό κροπ-τοπ και φούστα με πτυχές, παρέα με την αδερφή της που και εκείνη επέλεξε κολλητό μαύρο μίντι φόρεμα... το θέαμα ήταν απερίγραπτο.









"Άντρας", θέλει να μοιάσει στην Kim Kardashian

Στην αρχή προκαλούν γέλιο και μετά ένα «γιατί» οι φωτογραφίες του 23χρονου Τζόρνταν Τζέιμς Παρκ, ο οποίος έχει μεταμορφωθεί σε… τέρας στην προσπάθειά του να μοιάσει στην γνωστή τηλεπερσόνα Kim Kardashian.

Ο 23χρονος έχει ξοδέψει περισσότερα από 150.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις για να της μοιάσει και το αποτέλεσμα είναι τρομακτικό!Έχει φουσκώσει τα χείλη του σε υπερβολικό βαθμό, τα μάγουλά του, έχει κάνει μόνιμο τατουάζ στα φρύδια και έχει κάνει αποτρίχωση με λέιζερ στα μαλλιά του κεφαλιού του.

Και το χειρότερο από όλα είναι πως παρά το γεγονός ότι έχει ξοδέψει τόσα χρήματα δεν έχει πετύχει τον στόχο του και ουδεμία σχέση έχει με την Kim…Ο Τζόρνταν μιλώντας στην εφημερίδα Sun είπε πως «ερωτεύτηκε» την Kim από το ριάλιτι. «Αγαπώ τα πάντα πάνω της, είναι η πιο υπέροχη γυναίκα στον κόσμο. Το δέρμα της είναι τέλειο, τα μαλλιά της, τα πάντα». Μάλιστα ο ίδιος παραδέχτηκε ότι έχει υποβληθεί σε περισσότερες από 50 επεμβάσεις και όπως λέει θα συνεχίσει μέχρι να φτάσει στο τέλειο αποτέλεσμα. Όσον αφορά στα σχόλια που κάνουν όσοι τον βλέπουν ο ίδιος δεν δείχνει να πτοείται.

«Όταν με βλέπουν γελούν και μου λένε πως μοιάζω ψεύτικος και πλαστικός. Τι νομίζουν ότι θέλω να μοιάζω φυσικός; Όχι βέβαια ειδάλλως θα ζητούσα τα λεφτά μου πίσω».

181214123324_4652 181214122939_9457 181214123323_3966 181214123325_5416








Δείτε ακόμη:
Αυτό είναι το δημοφιλέστερο πορνό video όλων των εποχών





1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειναι του τυπου: αυτος=αμα σε πονεσω πες μου, αυτη=αμα χαθεις πες μου..χαχαχααα

Δημοσίευση σχολίου