Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Ηλίθιε Συμφεροντολόγε Προδότη Πολιτικάντη...


Όταν σταμάτησαν τα δάνεια του αέρα, αποφάσισες, βλάκα συμφεροντολόγε, να διατηρήσεις την πελατεία σου στο Δημόσιο, για να μην χάσεις τις ψήφους της. 

-Αδιαφόρησες για το ότι αυτό θα δημιουργούσε τα διπλά βάρη στους idiotες
-Αδιαφόρησες για το ότι αυτό μπορεί και να έριχνε έξω τον προϋπολογισμό. 
-Αδιαφόρησες για το οτι μπορεί να έβγαζε την Ελλάδα από το Ευρώ. Φτάνει να μην πείραζες τους ψηφοφόρους σου, που τους είχες για "σιγουράκια" αφού τους είχες διορίσει...


Και πράγματι, ηλίθιε προδότη, εξαγόρασες τη διατήρηση της πελατείας σου με το αίμα και τα δάκρυα των μη-ευνοημένων απλών idiotών. Τους έπνιξες στους φόρους για να μαζέψεις τις απαραίτητες αργομισθίες των κοπρόσκυλών σου. Και έφτιαξες και ένα κάρο απίθανες γραφειοκρατικές διαδικασίες για να μαζέψεις αυτούς τους φόρους, σκοτώνοντας έτσι ταυτόχρονα την όποια πιθανότητα ανάπτυξης.

Και έφτασε η ώρα της κάλπης που πήγες για να μετρήσεις το αποτέλεσμα των πράξεών σου, και μέτραγες και ξαναμέτραγες, και δεν τα έβρισκες πουθενά τα δήθεν "σιγουράκια" σου. Δεν σε ψηφίσανε, βλακόμουτρο, οι ευνοημένοι διορισμένοι πελάτες ψηφοφόροι σου! Δεν τους έφτανε που τους διατήρησες ανέπαφους, δεν τους έφτανε το αίμα και τα δάκρυα των idiotών, δεν τους έφτανε που δεν έδιωξες ούτε τους πιο σάπιους από αυτούς. Δεν τους έφτανε που δεν απόλυσες ούτε τους παιδεραστές, ούτε τους καταχραστές, ούτε καν τους δολοφόνους δημάρχων. Όχι. Ήθελαν κι άλλα! Ήθελαν περισσότερα! Γιατί τόσα χρόνια τους είχες μάθει στα τζάμπα και στα έτοιμα! Και έτσι δεν σε ψήφισαν!

Και πήγαν και ψηφίσανε τον επόμενο κακομοίρη πανίβλακα, που τους έταξε ότι θα τους προστατεύει ακόμη περισσότερο από εσένανε τον απλό βλάκα. Και όσο περισσότερα τους τάζει ο πανίβλακας, τόσο περισσότεροι πρώην πελάτες σου μετακομίζουν προς αυτόν. Και τον γιγαντώνουν και σε κάνουν νάνο. Και όταν θα τον εκλέξουν (φτου κακά και Παναγιά βόηθα), θα καταλάβουν ότι ούτε ο πανίβλακας μπορεί να τους δώσει άλλα. Και τότε θα τον πάρουν με τις πέτρες, και θα φεύγει κι αυτός με τα ελικόπτερα. Αλλά τότε θα είναι αργά. Θα είναι αργά και για τα κοπρόσκυλα-ιούς, και για τον καημένο τον χιλιοαρμεγμένο idiotη-ξενιστή τους. Διότι δεν θα έχει άλλο αίμα και άλλα δάκρυα να δώσει ο καημένος. Κι έτσι θα πέσουμε. Όλοι μαζί.

Όμως εσύ, ηλίθιε συμφεροντολόγε προδότη πολιτικάντη, θα μπορούσες ΚΑΙ να είχες βοηθήσει την χώρα σου, αλλά ΚΑΙ -"σημαντικότερο" για εσένα- να είχες βγει κερδισμένος από αυτή την ιστορία! Θα μπορούσες, βλακέντιε, να είχες προβλέψει ότι οι αχάριστοι ευνοημένοι πελάτες σου θα σε παρατήσουν για τον πρώτο τυχόντα πιο βλάκα από εσένα! Θα μπορούσες, στόκε, να είχες υπολογίσει ότι αφού σε έχουνε που σε έχουνε χ€σμένο τα πρώην κοπρόσκυλά σου, αφού θα σε πουλήσουνε που θα σε πουλήσουνε, αφού θα ψηφίσουνε που θα ψηφίσουνε τον λαϊκιστικότερο αντίπαλό σου, τότε γιατί να μην τους στείλεις από 'κει που 'ρθανε; Διότι τώρα ΚΑΙ τους πληρώνεις, ΚΑΙ σε παράτησαν! Ενώ αν τους έδιωχνες, θα μπορούσες, χαζούλη, να έχεις αρμέξει λιγότερο με τους τρελούς φόρους τον εξουθενωμένο ασθενικό idiotη, και έτσι να τον έχεις ωφελήσει, και έτσι να έχεις πάρει -τουλάχιστον- περισσότερες ψήφους idiotών, αφού θα έχανες που θα έχανες τις ψήφους των κοπρόσκυλων! Άσε που θα προόδευε και το μαγαζί, και θα μετριαζόταν και η δυστυχία, κι έτσι θα είχες ακόμη πιο ικανοποιημένους πιθανούς πελάτες! Άσε που μπορεί να περίσσευε και κανένα ξεροκόμματο για να μοιράσεις στους υπόλοιπους πρώην πελάτες σου, μπας και πάρεις κι από εκεί καμία ψήφο! Διότι -βεβαίως βεβαίως- οι ψήφοι είναι το θέμα μας, (κακό ψόφο να'χεις).

Όμως εσύ, είσαι που είσαι συμφεροντολόγος, είσαι και βλάκας πανάθεμά σε! Διότι αν ήσουν ξύπνιος, θα ήξερες να μετράς σωστά τουλάχιστον το δικό σου το συμφέρον... Αλλά θα μου πεις για να ήσουν ξύπνιος εσύ θα έπρεπε να είναι πρώτα ξύπνιοι οι ψηφοφόροι σου που σε εξέλεξαν... Αλλά δυστυχώς είσαι ο καθρέφτης τους. Σάπιε. Και προπάντων ΒΛΑΚΑ!

///Σερίfish

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου