Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Επιτέλους... Άδωνις από τα παλιά ~ Γιατί ψήφισε ΟΧΙ


*Σε γενικές γραμμές οι απόψεις του Αδωνι είναι ορθές.- Αυτό που έγινε με τον Ρωμανό είναι παντελώς απαράδεκτο. Είναι ήττα της Δημοκρατίας, γροθιά στο στομάχι του μέσου έλληνα νοικοκύρη, οικογενειάρχη και σκληρά εργαζόμενου. Είναι παράσημο στον κάθε εγκληματία ή "αναρχικό" ή τρομοκράτη, που πλέον θα θριαμβολογεί για τα επιτεύγματά του (ήδη ο νεαρός επικίνδυνος εγκληματίας θα ονειρεύεται νέες "επιτυχίες").

Χθες η Βουλή ομοφώνως ψήφισε την αλλαγή του Νόμου χορηγήσεως εκπαιδευτικών αδειών των Φυλακισμένων, για να πειστεί ο κ. Νίκος Ρωμανός να σταματήσει την απεργία πείνας την οποία είχε ξεκινήσει. Ομοφώνως; Όχι! Τρεις βουλευτές –τουλάχιστον- ο Θάνος Πλεύρης, ο Γιάννης Καράμπελας (για τον οποίον δεν έγινε ευρύτερα γνωστό) και εγώ ψηφίσαμε Όχι! Οφείλω λοιπόν μία δημόσια εξήγηση του γιατί αποφάσισα τουλάχιστον εγώ «να χαλάσω» αυτήν την «γιορτινή» ατμόσφαιρα εθνικής συνεννοήσεως που ζήσαμε χθες.


Και για λόγους Αρχής αλλά και για λόγους ουσίας λοιπόν καταψήφισα μία τροπολογία που –μακάρι να βγω ψεύτης-  στο μέλλον θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε διάφορα επίπεδα.Λόγος Πρώτος: Το Κράτος δεν εκβιάζεται!
Η τροπολογία ακόμη και αν κάποιος θα δεχόταν ότι είναι ορθή, ήρθε σε εντελώς λάθος χρόνο και για λάθος λόγο. Εάν το Κράτος επιθυμούσε πράγματι να αλλάξει τον σχετικό νόμο, θα έπρεπε αυτό να το πράξει σε ουδέτερο πολιτικά χρόνο και όχι υπό καθεστώς διαπραγματεύσεως και εκβιασμού του από έναν καταδικασθέντα ποινικό για ληστεία Τραπέζης εγκληματία. Το βασικό επιχείρημα της άλλης πλευράς ήταν: «αν πέθαινε το παιδί αυτό θα καιγόταν ο τόπος». Το επιχείρημα αυτό κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα για το Κράτος. Δηλαδή το Κράτος, το οποίο για να είναι τέτοιο δεν μοιράζεται την εξουσία του με κανέναν, φοβήθηκε τις αντιδράσεις των οργανωμένων Ταξιαρχιών των Αντιεξουσιαστών και των Τρομοκρατών. Όμως όπως σοφά λέει ο Περικλής στον Θουκυδίδη, όταν κάνεις μία υποχώρηση, σε κάποιον που αμφισβητεί την δύναμή σου, υπό το καθεστώς της απειλής του πολέμου, απλώς αναβάλλεις τα γεγονότα και τα κάνεις χειρότερα, καθώς ο φόβος σου θα εκληφθεί ως αδυναμία.


Λόγος Δεύτερος: Διότι είναι Παράνομη

Το Διοικητικό Δίκαιο, απαγορεύει την Φωτογραφική Διάταξη Νόμου. Αυτό είναι θεμελιώδες διότι σε αντίθετη περίπτωση ο εκάστοτε Κυβερνήτης θα μπορούσε να μεταβληθεί σε Τύραννο που θα αξιοποιούσε την εξουσία του για να λύνει προσωπικά ζητήματα. Εδώ βέβαια ως Φύλλο Συκής θα ισχυριζόταν κάποιος ότι η διάταξη αυτή είναι γενική και αφορά και σε άλλους και όχι μόνον στον κ. Ρωμανό, όμως αυτός ο ισχυρισμός δεν θα άντεχε σε κανέναν λογικό έλεγχο περισσότερο από λίγα λεπτά. Η χθεσινή διαπραγμάτευση με τον Σύριζα ώστε να αλλάξει η διατύπωσή της και να είναι η τελική μορφή της αρεστή στον κ. Ρωμανό έτσι ώστε να την δεχθεί και να λήξει την απεργία πείνας, δίνει την απάντηση. Η διάταξη αυτή, ασχέτως εάν από αυτήν θα ωφεληθούν και άλλοι, ήρθε, διαμορφώθηκε και ψηφίστηκε για ένα πρόσωπο.Λόγος Τρίτος: Διότι ανοίγει τον Ασκό του Αιόλου
Αν αύριο ένας 20χρονος στον οποίο έχει χρεωθεί ένα μεγάλο πχ φορολογικό πρόστιμο ή εάν δεν μπορεί να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ ή έχει κτίσει ένα αυθαίρετο σπίτι και πάει η Πολεοδομία να του το γκρεμίσει κλπ εάν λοιπόν ένας τέτοιος πολίτης ή και μεγαλύτερης ηλικίας, ξεκινήσει απεργία πείνας και ζητήσει αλλαγή του σχετικού νόμου που τον αφορά, εκεί με ποιο ηθικό δικαίωμα πλέον το Κράτος θα αντισταθεί; Επειδή δεν θα τον υποστηρίξουν τα ΜΜΕ; Και αν το κάνουν; Επειδή δεν θα βγουν οι Αντιεξουσιαστές-τρομοκράτες, να κάψουν λεωφορεία και να βάλουν βόμβες; Σε μία τέτοια περίπτωση λοιπόν θα τον αφήναμε να πεθάνει; Εκεί δεν θα μετρήσει η αξία της ανθρώπινης ζωής;

Πάμε όμως και στους λόγους ουσίας, τους ειδικούς λόγους δηλ, που αφορούν στην συγκεκριμένη περίπτωση.


Απίστευτη Υποκρισία
Ξαφνικά ο Νίκος Ρωμανός, άρχισε να προβάλλεται από όλα τα ΜΜΕ σχεδόν, ως ένα Πρότυπο νέου που ήθελε δήθεν να σπουδάσει. Ώρες εκπομπών και ομιλιών στη Βουλή για την αξία της ανθρώπινης ζωής την οποία δήθεν προσωποποιούσε ο συγκεκριμένος νέος. Ξεχάσαμε ότι ο νέος αυτός έκανε όσα έκανε και το κυριότερο ότι δεν έχει δείξει την παραμικρή μεταμέλεια.


Ο νόμος ως ίσχυε ήταν σοφός. Η εκπαιδευτική άδεια δεν δινόταν αυτομάτως αλλά ως ένα είδος επιβραβεύσεως ενός καταδίκου (στην περίπτωση αυτή και υποδίκου, δηλ ακόμη πιο δύσκολο) για την πραγματική του θέληση να αλλάξει και να επανενταχθεί ομαλά στο Κοινωνικό Σύνολο. Φυσικά επειδή το Σωφρονιστικό μας Σύστημα είναι τέτοιο και όχι αμιγώς τιμωρητικό, πρέπει να έχει μηχανισμούς επιβραβεύσεως της καλής συμπεριφοράς και της ειλικρινούς μεταμέλειας. Στην συγκεκριμένη όμως περίπτωση μπορεί κάποιος στα σοβαρά να υποστηρίξει κάτι τέτοιο; Και αν ακόμη το ισχυριζόταν μέχρι την χθεσινή ανακοίνωση Νίκης κατά του Κράτους του κ. Ρωμανού, ασφαλώς θα του έφυγε και η παραμικρή αμφιβολία. Ιδιαιτέρως το σημείο στο οποίο ευχαριστεί «Όλους τους συντρόφους του», που του «συμπαραστάθηκαν με ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ», δηλ και με τις μολότοφ και με τους εμπρησμούς και με τις βόμβες κλπ αυτά έγραψε χθες αν δεν το έχετε καταλάβει, αποδεικνύει γιατί κανένα κανονικό Κράτος, δεν θα του έδινε ποτέ άδεια.

Όμως οφείλω να του αναγνωρίσω δημοσίως ειλικρίνεια. Ο ίδιος ποτέ δεν πούλησε και πουθενά το παραμύθι που μας σέρβιραν τα ΜΜΕ. Σε όλα του τα κείμενα υπερασπίζεται τις ιδέες του και δηλώνει ευθαρσώς ότι θέλει να κερδίσει την Ελευθερία του από το κακό Κράτος, για να βρεθεί και πάλι στους δρόμους του αγώνα και να κάνει ακριβώς τα ίδια. Για τις Σπουδές του και γενικά τα Πανεπιστήμια, μόλις πριν από λίγες μέρες δημοσίως δήλωσε ότι: «Τα Πανεπιστήμια δεν τον ενδιαφέρουν διότι είναι μέσα Καταστολής του Κράτους και αυτά». Γι’ αυτό άλλωστε η χθεσινή του ανακοίνωση δεν έχει ούτε μία λέξη για τις Σπουδές του. Οι Σπουδές του είναι παντελώς αδιάφορες, η δραπέτευση τον ενδιαφέρει και το λέει καθαρά, αυτό του το αναγνωρίζω. Αναρωτιέμαι μετά την χθεσινή νομοθεσία, όταν θα πάρει άδεια και θα πάρει αναπόφευκτα άδεια, όταν θα δραπετεύσει (το βραχιολάκι καθόλου δεν θα είναι χρήσιμο στο Κράτος μέσα σε ένα Πανεπιστήμιο. Σιγά μην τολμήσει η Αστυνομία να μπει στο ΤΕΙ όταν θα βγάλει το βραχιολάκι για να τον συλλάβει….απλά θα το βγάλει και θα μας το δείχνουν και στο indymedia ως λάφυρο), τότε αναρωτιέμαι ποιος θα έχει στα αλήθεια την ευθύνη για ό,τι κάνει, όχι πάντως ο ίδιος.

Όλα αυτά τα ρεπορτάζ για την ανθρώπινη ζωή κλπ όλοι ξέρουμε ότι είναι βαθύτατα ψεύτικα. Αν υποθετικά ένας Χρυσαυγίτης αρχίσει αύριο Απεργία Πείνας για να παίρνει άδειες, θα υπάρξει η ανάλογη αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ; Μην κοροϊδευόμαστε, εδώ επαναλήφθηκε για πολλοστή φορά  η πραγματική αιτία των δεινών αυτού του τόπου, η Ιδεολογική Ηγεμονία της Αριστεράς! Υποχωρήσαμε διότι ήταν ένα πρόσωπο που προσέφερε στην Αριστερά άλλο ένα «θύμα» για να μας τρομάζει. Όμως σας μιλώ ειλικρινά, αν δεν σπάσουμε, αν δεν πολεμήσουμε με θάρρος, αν δεν αντισταθούμε σε αυτή την ιδεολογική ηγεμονία, όλα τα άλλα για τα οποία συζητούμε δεν έχουν καμία σημασία. Είμαστε η μοναδική Χώρα στην ΕΕ που αυτομάτως οι ιδιωτικοποιήσεις θεωρούνται ξεπούλημα (ακόμη και από τους ιδεολογικά υποταγμένους στην Αριστερά δεξιούς). Είμαστε η μόνη Χώρα στον Κόσμο που η αξιολόγηση στο Δημόσιο θεωρείται Χούντα, και που όσοι την αρνούνται είναι «ήρωες». Είμαστε η μόνη Χώρα στην ΕΕ που επιτρέπουμε να καίνε τις πόλεις μας και τα Πανεπιστήμιά μας και αν η Αστυνομία επέμβει κατηγορούμε την Αστυνομία. Είμαστε η μόνη Χώρα στην Κόσμο, που η τήρηση των Νόμων θεωρείται στέρηση της Ελευθερίας των Πολιτών κλπ κλπ κλπ.

Αυτή η Ιδεολογική Ηγεμονία της Αριστεράς έχει φέρει τον τόπο μας, έναν αληθινά ευλογημένο τόπο, στα χάλια που έχει σήμερα. Οι Μεταρρυθμίσεις που έφερε η χρεωκοπία μας δια του Μνημονίου, ακριβώς εκεί στόχευαν, να σπάσουν αυτές τις στρεβλώσεις. Δεν μπορέσαμε όμως να τις κάνουμε όπως έπρεπε, γιατί; Από τον φόβο της Αριστεράς. Αντί πχ να πάμε γρήγορα να μεταρρυθμίσουμε το Δημόσιο και να κόψουμε δαπάνες και πλεονάζον προσωπικό από εκεί, φορτώσαμε το Δημόσιο και την επιβίωση του, δια των Φόρων στον Ιδιωτικό Τομέα. Γιατί; Διότι φοβόμαστε την Αριστερά. Αν έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ του να κλείσουμε ΑΕΙ και ΤΕΙ ή Νοσοκομεία που δεν χρειαζόμαστε ή να αυξήσουμε τον ΕΝΦΙΑ αμέσως χωρίς δισταγμό θα κάνουμε το δεύτερο! Γιατί; Διότι στο πρώτο θα έχουμε όλη την Αριστερά απέναντί μας και αυτό δεν το αντέχουμε.

Όμως η Χώρα μας πρέπει να αλλάξει, αξίζει στον Τόπο μας και στον Λαό μας να την αλλάξουμε και να την κάνουμε σπουδαία όπως και της αξίζει. Δεν θα το καταφέρουμε όμως όταν βάζουμε το Κράτος μας να εκβιάζεται. Η απάντηση στην πραγματικότητα που ζούμε και που καθημερινά μεταξύ μας λέμε: «δεν έχουμε Κράτος», δεν είναι να το κάνουμε ακόμη χειρότερο, υποχωρώντας αλλά να το φτιάξουμε κάνοντάς το ένα πραγματικό Κράτος! Οι Ρωμαίοι που έδωσαν το Παγκόσμιο Πρότυπο του πώς οργανώνονται τα Κράτη, έδειχναν τον δρόμο και για την περίπτωση Ρωμανού: DURA LEX SED LEX (σκληρός Νόμος αλλά Νόμος).

Χρωστώ και μία τελευταία απάντηση σε όλους εκείνους τους υποκριτές που δήθεν νοιάζονται περισσότερο από μένα και με όσους από εσάς συμφωνούν με όσα έγραψα, για την ανθρώπινη ζωή….ξέρουμε όλοι πότε δολοφονήθηκε ο Γρηγορόπουλος από τον Κορκονέα, δεν είναι έτσι; 06 Δεκ 2008, μήπως τώρα μπορείτε να θυμηθείτε πχ πότε δολοφονήθηκε ο Θάνος Αξαρλιάν από τους Τρομοκράτες;……ξέχασα γι’αυτόν δεν γίνονται πορείες, δεν καίγονται καταστήματα, δεν γίνονται καταλήψεις, η δική του ζωή δεν μετράει, βλέπετε αυτός δεν πέθανε από σφαίρα αστυνομικού αλλά από έναν τρομοκράτη της Άκρας Αριστεράς, ο οποίος όπως μάθαμε πολύ αργότερα βιαζόταν και πάτησε το κουμπί χωρίς να προσέξει, διότι τον περίμενε η μαμά του για να πάνε διακοπές…..Μήπως ξέρετε την ημερομηνία που έκαψαν ζωντανούς τους υπαλλήλους της Marfin; Ουαί δε υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές…


Άδωνις Α. ΓεωργιάδηςEXTRA:...

ΡΕ, ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΜΑΝΟΜια κουβέντα από τον αποδυτηριάκια πριν αρχίσεις να διαβάσεις τον ύμνο που υπογράφει σήμερα ο Στήβεν Αβραμίδης για το πιο καυτό αγγούρι της επικαιρότητας. Είσαι υποχρεωμένος να τον διαβάσεις, το γιατί θα το καταλάβεις στο τέλος.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΗΒΕΝ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

Ο δαίμων του τυπογραφείου χτύπησε. Και μας έφυγε η φράση ψηλά και στα κεφαλαία.Τι είναι λοιπόν ο Ρωμανός; Εκτός του οτι κουβαλάει τα γονίδια του Νάσιουτζικ και μπράβο του, τι είναι ακριβώς; Ένα παιδί με κάποια ιδεολογία, που καταδικάστηκε για συμμετοχή σε ένοπλη ληστεία. Από την κατηγορία για πιθανή συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, δυστυχώς γι” αυτόν απηλλάγη. Γιατί δυστυχώς; Διότι εγώ σέβομαι τον τρομοκράτη. Δεν σέβομαι ποτέ τον κοινό τίποτα του ποινικού δικαίου. Κι ειδικά μάλιστα όταν έχει συλληφθεί σε ένα βόθρο – ΠΟΥ ΕΥΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕΣ – σαν το ελληνικό κράτος. Τότε αποδεικνύεις οτι είσαι και μαλάκας εκτός των άλλων.

Οπότε λοιπόν, ένας απλά κοινός κλέφτης – που είναι ζήτημα κι αν θάξερε να χρησιμοποιήσει το όπλο με το οποίο είχε ζωστεί - είναι αδύνατον όταν έχει αθωωθεί από την δεύτερη κατηγορία, να μου το παίζει και πολιτικός κρατούμενος σαν τον Μπέο. Άρα δεν δέχομαι καμία ιδεολογία του Ρωμανού εκ των υστέρων. Κι ειδικά όταν είναι φυλακισμένος.

Βέβαια, το πολιτικός κρατούμενος, το έβγαλε ο μπαμπάκας του και η μαμάκα του. Για το μαμόθρευτο τους. Για το επίτευγμα τους. Το οποίο μας τιμωρεί και με ασιτία. Τοις πάσι είναι γνωστό οτι ουδείς έχει πεθάνει από τέτοια διαμαρτυρία. Και μιλάω καθαρά ιατρικά : Όποιος διαλέγει απεργία πείνας, πέφτει σε κώμα και μετά του καρφώνουν έναν ορό κι από εδώ πήγαν και τα άλλα.

Η απεργία πείνας φυσικά και σε ταλαιπωρεί, αλλά δεν σε πεθαίνει. Η ασιτία μπορεί να σε στείλει, μόνο αν είσαι εγκαταλελειμμένος στην Αφρική. Όταν είσαι στην Αθήνα, με όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο από πάνω σου, τους υπουργούς, τους πολιτευτές του Σύριζα κι ειδικά στο Γεννηματάς, μόνο από αυτοκτονία μπορείς να φύγεις.

Ο Ρωμανός όμως, προσφέρει αυτήν την στιγμή. Προσφέρει στον τελευταίο σε όλη την επικράτεια να κατανοήσει οτι ζει σε ένα μπουρδέλο. Διότι ένας κλέφτης, βάσει απόφασης δικαιοσύνης, έχει ανακατέψει υπουργεία, αντιπολίτευση κι ό,τι άλλο θέλει να γίνει κάτι με το στόμα – Λοβέρδε μίλησες υποθέτω -, και κανείς δεν μπορεί να χωρίσει δυό γαϊδουριών άχυρα. Για τόσο μπουρδέλο μιλάμε. Μπουρδέλο χωρίς αστύατρο με πουτάνες τίγκα σε ό,τι ασθένεια υπάρχει στην ιατρική βιβλιογραφία .

Στο δρόμο 8.000 αστυνομικοί, ο Βενιζέλος που θέλει να βάλει τα πανεπιστήμια στην φυλακή, ο υπουργός που θέλει να ρίξει τηλεδιασκέψεις για πτυχία στα κελιά και πόσα άλλα που έχουν ακουστεί. Για το δικαίωμα του κλέφτη στην μόρφωση.

Και δεν μου λες, ρε μεγάλε, άμα ο Ρωμανός έπαιρνε την άδεια κι ερχόταν στην αίθουσα δίπλα μου – όταν ήμουν φοιτητής – είτε μόνος του είτε με συνοδεία, εγώ δεν θα είχα κανένα δικαίωμα για διαμαρτυρία; Πες ρε, οτι φοβάμαι. Πες οτι δεν γουστάρω για την ισότητα παρουσίας επιπέδου συναδελφισμού κάποιου κρατούμενου. Πες ο,τι θέλεις. Δεν κατάλαβα. Εγώ είμαι μαλάκας που μπήκα στο πανεπιστήμιο χωρίς να έχω καταδικαστεί; ΜΑΛΑΚΕΣ.
Έτσι όπως πάνε οι ηλίθιοι που κυβερνάνε, σε λίγο οι εισαχθέντες θα πηγαίνουν στον Κορυδαλλό για μάθημα κι οι φυλακισμένοι στα πανεπιστήμια για εξέτιση της θητείας τους. Κι είμαστε τυχεροί, που ακόμα ο Κουφοντίνας δεν έχει καταθέσει αίτηση άδειας για να εξασκίσει το επαγγέλμα του ή άδεια να πάρει PhD. Δηλαδή δεν είμαστε εμείς οι τυχεροί, αλλά αυτοί που θεσμοθετούν. Γιατί είμαστε τυχεροί; Διότι ακόμα κι άλλα επιχειρήματα θα είχε εκείνο το αλογίσιο στην μούρη πλάσμα, η Κωνσταντοπούλου.

Μιλάμε για Πασοκ, παιδιά. Με τις τερατογενέσεις του. Ο κοινός τίποτας, ο κοινός κλέφτης, τραβάει μια κορώνα για πολιτική κι όλοι τρέχουνε. ΟΙ ΚΩΛΟΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΚΙ ΟΙ ΚΩΛΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ. Δήθεν οτι η φυλακή είναι και σοφρωνιστικό ίδρυμα. Που είναι βέβαια με τόσα γαμήσια που πέφτουν εκεί μέσα, όρα Κοεμτζή. Αλλά είναι με τους νόμους της. Όχι με τους νόμους τους απ” έξω. Άλλη γραμμή υπάρχει στις δυό παράλληλες κοινωνίες.
Διότι ο Ρωμανός, επέλεξε καλώς ή κακώς την στάση του. Και μόνο λόγω παππού του, δεν καταδικάστηκε για τρομοκρατία. Και μέχρι εδώ μαζί του. Από την στιγμή που τον πιάσανε, τελειώσαμε. Δεν θα μας κάνει και μάθημα ένας κλέφτης. Μιλάω γιά όσους έχουν ακόμα μυαλό στο κεφάλι τους. Και φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αυτούς, που έχουν κάνει καταλήψεις σε δημόσια κτίρια ή που θα κάνουν πορείες για την υγεία του Ρωμανού ή την μνήμη του Γρηγορόπουλου. Αυτοί είναι που αγοράζουν οπαδικές εφημερίδες, κλασσικοί τεμπέληδες και αντιστάτες της ποτάνας της κενονίας, εναντίον κανόνων που απλά δεν υπάρχουν εδώ. Θα σου έλεγα πού θα ήταν όλοι αυτοί αν ήταν σε σοβαρό κράτος. Το όποιο σοβαρό κράτος. Ας το επιλέξουν αυτοί όλοι κι ας φέρουν και το μοντέλο τους. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Οπότε Ρωμανέ μέσα στο κρατικό νοσοκομείο, που το πληρώνω κι εγώ, άμα θες αντίσταση, έβγα έξω και μάζεψε και τον άλλον που θέλει να φάει το λαρύγγι του υπουργού. Κι άσε τα άλλα που δεν θέλεις υποχρεωτική παρεντερική τροφή. Μια χαρά κότα είσαι εκεί μέσα. ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝΕ ΟΛΟΙ, ΜΗΝ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΗΜΟ.

Εγω ξέρω ότι ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ. ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. Και ξέρω ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΤΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ, ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΚΛΗ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΥΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΝΗΣΙΑ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, είναι σαν χωριάτικη σαλάτα χωρίς κρεμμύδι. Κάτι σκέτο από γιουβέτσι.

Διότι Ρωμανέ, παίρνεις και την ευθύνη των πράξεων σου. Από τότε που ξεκίνησες. Δεν γίνεται ξαφνικά κότα και ζητάς δημόσια εκπαίδευση. Δεν σε εκπαιδεύω ρε μεγάλε. Διότι σε θεωρώ γνήσιο αντικοινωνικό στοιχείο και προστατεύω τους άλλους, που είναι, αν θες ακόμα, συμβιβασμένοι. Γι” αυτό εξ άλλου έπεσε και η ποινή της φυλάκας. Για να είσαι μακριά από την κοινωνία. Δεν θα πέφτουν οι ποινές σαν ντεκόρ. Σε έπιασα; Δεν σε θέλω έξω. Τόσο απλά. Όσο απλά, δεν ζητάω εγώ να γνωρίσω κανέναν μέσα από την φυλακή. Αν ο αγώνας σου είναι να τραβήξεις και μένα στον βόθρο σου, δεν θα πάρω. Αλλά καλά ο βόθρος. Ο ανδρισμός σου πού είναι; Άλλοι έχουν σκοτώσει για την τιμή τους. Εσένα, πού είναι η τιμή σου;

ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΣΩ. Ρε δεν γαμιόμαστε με τον Ρωμανό. Που έγινε και σύμβολο της δημοκρατίας. Ευτυχώς που όλοι ξέρουμε οτι υπάρχει σήμερα κοινοβουλευτική αντισυνταγματική χούντα, εκλεγμένη βέβαια όπως και η κανονική χούντα που απλά δεν έκανε εκλογές λόγω λιγοψυχιάς, ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΡΩΕΣ ΚΑΤΙ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΜΑΜΟΘΡΕΥΤΑ. ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ, ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

Τι περιμένατε δηλαδή; Μόνο κακά οικονομικά στοιχεία; Αυτά διορθώνονται με λίγη δουλειά. Αυτό που δεν διορθώνεται είναι οι Ρωμανοί, που είναι απλά έντομα και σπέρνουν κίτρινο πυρετό. Πώς να διορθωθεί η νοοτροπία; Όταν έχεις καταστρέψει την παιδεία, οι Ρωμανοί θα υπάρχουν, κι αύριο θα γίνουν και λαϊκοί επαναστάτες, επιπέδου Σύριζα. Αλλά κι αντιεξουσιαστές με δικηγούρους τύπου Ραγκούση.

Σιγά τα καλσόν. Δέκα σφαλιάρες ήθελε το κωλόπαιδο από τον πατέρα του, για να ξέρουμε τι μας γίνεται. Διότι αν κάνουμε λάθος, τότε εμείς θα ήμασταν της πλάκας όταν τρέχαμε για υποστήριξη σε κανονικούς επαναστάτες. Χωρίς να διεκδικώ κάτι σαν θέση, που διεκδικεί ο Ρωμανός λόγω τεμπελιάς. Φιλάκια κι όλοι στην πορεία, που η Αμερική απλά έχει ξεπεράσει γι” άλλη μιά φορά το προτεκτοράτο. Σκοτώνουν οι αστυνόμοι Αφροαμερικάνους. χαχαχα

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ σηκώθηκε στο blog του Στήβεν Αβραμίδη , το φως του φεγγαριού…


  http://www.apodytiriakias.gr/koinonika/2014/12/07/re-den-gamiomaste-me-ton-romano.aspx_
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου