Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Χοντρομαλάκω: Γ@μιέται όλη η φάρα σου (Νέο επεισόδιο)
Άμεση αναστολή οποιασδήποτε κρατικής χρηματοδότησης και "ξεσκιστικός" έλεγχος, όσων έχει αρπάξει έως τώρα.

Μπούρδες (ξανά) Κραουνάκη : "Οι Βορειοελλαδίτες μιλάγανε Βουλγάρικα"


Ένα κάρο μαλακίες ξεφούρνισε και πάλι ως συνήθως, ο Κραουνάκης....Τα αναμενόμενα δηλαδή, από έναν άνθρωπο, που ...του ξεφεύγουν εύκολα. Έχει ακράτεια...

Ο Σταμάτης Κραουνάκης βρέθηκε στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» και ανάμεσα στα άλλα μίλησε για τη σχέση πολιτικών με καλλιτέχνες και για τη Βόρεια Ελλάδα και την Ελληνική γλώσσα.

«Θεωρώ ότι ο καλλιτέχνης είναι πιο πάνω από οποιονδήποτε πολιτικό. Οι πολιτικοί μας έχουν ανάγκη, όχι εμείς τους πολιτικούς. Όταν οι καλλιτέχνες γίνονται ουραγοί οποιασδήποτε κομματικής διαδικασίας είναι πολύ για φτύσιμο. Πολλοί μου λένε ότι είμαι ΣΥΡΙΖΑ επειδή δουλεύω στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, Όχι, δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ, είμαι friendly και κρατάω για τον εαυτό μου το δικαίωμα να μην είμαι καθόλου friendly όταν δω να γίνεται ένα ξερατό και από εκεί», δήλωσε ο μουσικοσυνθέτης.

Όσον αφορά στη Βόρεια Ελλάδα και την Ελληνική γλώσσα, τόνισε: «Ήρθε φίλος από τη βόρεια Ελλάδα και μου έλεγε: “Πόσα χρόνια μιλάνε οι Βορειοελλαδίτες ελληνικά; Εκατό; Μιλάγανε βουλγάρικα πριν τις απελευθερώσεις. Σου λένε δεν καταλάβαιναν την Ελληνική πάνω από τη Λαμία».

Η Κατερίνα Καραβάτου δεν έκρυψε την αμηχανία της στα λεγόμενά του αυτά και του είπε αρχικά πως πρόκειται για διαλέκτους που υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα, όπως στη Βόρεια Φλώρινα και κατόπιν τον ρώτησε αν έχει όλο αυτό να κάνει με την ψυχή των ανθρώπων και τι αισθάνεται ο καθένας.

Τότε εκείνος απάντησε: «Σαφέστατα αλλά κάθε λαός αυτή τη στιγμή σε αυτή τη δεινοπαθημένη Ευρώπη, η οποία είναι υπόδουλη στις τράπεζες με το δάχτυλο της Γερμανίας να κουνιέται σαν Δαμόκλειος σπάθη από τις τύχες σχεδόν όλων των λαών του νότου και όχι μόνο, να μην ξυπνήσει»;Δεν ξεχνούμε βεβαίως...

Κανέναν σύμμαχο, ούτε καν στους λοβοτομημένους ανεγκέφαλους της άκρας αριστεράς, που απεχθάνονται τον φωνακλά Άδωνι, δεν βρήκε ο -εξαιρετικός να λέμε την αλήθεια τραγουδοποιός- Σταμάτης Κραουνάκης- στην εμετική του παράφραση του εκπληκτικού "Άδωνι". Ψιλοκατάλαβε τη μακακία του και εξήγησε στον βουλευτή, ότι, δεν ήταν δική του η παράφραση, αλλά κάποιων φοιτητών κι αυτός απλώς την επανέλαβε. Τρίχες!
Το να τραγουδάς δημόσια και σε τηλεοπτική μετάδοση και να αποκαλείς "καριόλα" μια γυναίκα, επειδή είναι απλά γυναίκα πολιτικού και να λες "ένα σόι ένα τίποτε" και "..γ@μιέται όλη η φάρα του" κλπ, σημαίνει ότι είσαι χοντρομαλάκας. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο. 
 
Σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν κάνεις τη χοντρομαλακία, βγαίνεις και λες αντρίκια "αδερφέ, έσφαλα, την έκανα τη μαλακία, ήμουν σουρωμένος, ζητώ ταπεινά συγνώμη".
Καμία ελευθεριότητα δεν δικαιολογεί κάτι τέτοιο, γιατί αν το δεχόμασταν, θα έπρεπε να δεχθούμε το ίδιο, από έναν "δεξιό" καλλιτέχνη, να λέει τα ίδια για την Μπέτυ Τσίπρα και το σόι της π.χ. και θα γινόταν η χώρα κ@λος. Δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα και καμία δικαιολογία. Αν αρχίσουμε να τραγουδάμε δημόσια για τους πολιτικούς αντιπάλους με αυτή τη χυδαιότητα, είμαστε για τα μπάζα ως λαός.

Κανέναν δεν εκφράζει το εμετικό παραλήρημα Κραουνάκη, για τον απλούστατο λόγο, ότι είναι πανεύκολο να βγάλεις ένα παρόμοιο έμεσμα για τη μάνα του Τσίπρα ή τη γυναίκα του Παπαδημούλη ή την αδερφή του Σκουρλέτη.

Taxalia Makedon


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ασχετα με ο,τι ειναι, ειχε και γαμω τα γελια η συναυλια...χαχαχαχαχαααα

Δημοσίευση σχολίου