Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Ο Σαμαράς θα πληρώσει την συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ & την απαράδεκτη στάση του στην Χρυσή Αυγή


Το νέο ηχητικό ντοκουμέντο (*ακούστε το παρακάτω) που κυκλοφόρησε και έφερε τον Σαμαρά να στέλνει μήνυμα στον Ντογιάκο 3 βουλευτές της χρυσής Αυγής, να τους γαμήσει, ακριβώς αυτή την λέξη χρησιμοποίησε ο Σαμαράς, δείχνει ότι όχι απλά υπάρχει όσμωση κυβέρνησης και δικαιοσύνης αλλά η κυβέρνηση καθοδηγεί την δικαιοσύνη. 

-Γιατί η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκονται πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ;
-Ευθύνεται η κυβίστηση μεταξύ πρώτου και δεύτερου μνημονίου;


Το πρώτο μνημόνιο το αποδοκίμασε και το δεύτερο μνημόνιο το θεσμοθέτησε και εφάρμοσε.

Ναι ευθύνονται η ΝΔ και ο Σαμαράς.

Η ΝΔ και ο Σαμαράς, συνεργάστηκαν με το ΠΑΣΟΚ, σχημάτισαν κυβέρνηση και άφησαν το ΠΑΣΟΚ να κυβερνά και να ελέγχει μηχανισμούς, τράπεζες και δημόσιο τομέα.

Οι αλληλοκατηγορίες 40 ετών πετάχτηκαν στο καλάθι των αχρήστων, για το καλό της Ελλάδος οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι συνεργάστηκαν.

Το ΠΑΣΟΚ σήμερα συνεργάζεται με την ΝΔ και αύριο με πολύ άνεση θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το ΠΑΣΟΚ είναι ο θεματοφύλακας της εξουσίας.

Ναι ευθύνονται η ΝΔ και ο Σαμαράς.

Η ΝΔ και ο Σαμαράς παρουσίασαν σχέδια εξόδου από τα μνημόνια, success story, ανάπτυξη….αλλά πάλι η Ελλάδα που και καλά γύρισε σελίδα, βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Η Ελλάδα βρέθηκε το 2011-2012 σε αδιέξοδο και πάλι βρίσκεται σε αδιέξοδο τέλος του 2014.

Ναι ευθύνονται η ΝΔ και ο Σαμαράς.

Η ΝΔ και ο Σαμαράς, υιοθετώντας μια αμφίρροπη και αμφίσημη στρατηγική έδιωξαν τον δεξιό ψηφοφόρο από την ΝΔ.

Το αποκάλεσαν λαικοδεξιό, το αποκάλεσαν ακροδεξιό και του έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

Ο δεξιός ψηφοφόρος δεν θα επιστρέψει στην ΝΔ, αυτό είναι οριστικό.

Ναι ευθύνονται η ΝΔ και ο Σαμαράς.
 
Η ΝΔ και ο Σαμαράς επέδειξαν και μια απαράδεκτη στάση στο μείζον θέμα της Χρυσής Αυγής.
Τους κατηγόρησαν για εγκληματίες, αλλά στην πορεία αποδείχθηκε ότι ο Σαμαράς καθοδήγησε την δικαιοσύνη ώστε να βγάλει από την μέση την Χρυσή Αυγή…γιατί του έπαιρναν ψήφους (αυτό υποστήριξε ο Μπαλτάκος).

Το νέο ηχητικό ντοκουμέντο που κυκλοφόρησε και έφερε τον Σαμαρά να στέλνει μήνυμα στον Ντογιάκο…3 βουλευτές της χρυσής Αυγής….να τους γαμήσει ακριβώς αυτή την λέξη χρησιμοποίησε ο έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δείχνει ότι όχι απλά υπάρχει όσμωση κυβέρνησης και δικαιοσύνης αλλά η κυβέρνηση καθοδηγεί την δικαιοσύνη.

Εγείρεται τεράστιο θέμα δημοκρατικής λειτουργίας της χώρας αν αυτό το ηχητικό ντοκουμέντο είναι αληθές.

Ο πρωθυπουργός δίνει εντολές σε ένα παναθηναικάκια δηλαδή τον εισαγγελέα Ντογιάκο να φερθεί αμείλικτα σε 3 βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Με ποιο δικαίωμα ο Σαμαράς πήρε τηλέφωνο και με ποιο δικαίωμα ο Ντογιάκος δέχθηκε την εντολή.

Αν αποδειχθεί – μέλλει να αποδειχθεί η γνησιότητα του ηχητικού ντοκουμέντου – ότι ο Σαμαράς επιβάλλει στην δικαιοσύνη τι να πράξει τότε η δημοκρατία στην Ελλάδα έχει καταλυθεί καθώς έχει καταρρεύσει η διάκριση των εξουσιών.

Παρ΄ όλα αυτά η προπαγάνδα έχει πιάσει προφανώς και δημιουργήσει έντονα ενοχικά χαρακτηριστικά και έτσι ακόμη και στην ΛΟΓΙΚΗ…. οι βουλευτές κωφεύουν.

Η βουλή ήρε την ασυλία του  Ηλία Κασιδιάρη προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής με το αιτιολογικό ότι…χρησιμοποίησε προϊόν υποκλοπής.

Η βουλή δεν πήρε καμία θέση στα όσα ο Μπαλτάκος γραμματέας της κυβέρνησης είχε αποκαλύψει.

Η βουλή προκλητικά αποσιώπησε τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου ότι ο Σαμαράς ελέγχει και καθοδηγεί την δικαιοσύνη και ήρε την ασυλία του Κασιδιάρη…γιατί χρησιμοποιούσε κρυφή κάμερα.

Πρόκειται περί θεατρινισμού.

Οι βουλευτές αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων γιατί κυριάρχησε η συλλογιστική της κυβέρνησης «θάψτε ότι μπορεί να βοηθήσει την Χρυσή Αυγή».

Η χθεσινή εικόνα της βουλής….να καταδικάζει θεσμικά ένα βουλευτή που προσπάθησε να υπερασπιστεί το κόμμα του που διώκεται και να αδιαφορεί για τις εξωφρενικές καταγγελίες του
Μπαλτάκου αποδεικνύει ότι…υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην ελληνική βουλή.

Μόνο οι βουλευτές των ΑΝΕΛ πήραν θέση και ταυτίστηκαν με την λογική.

Ο Σαμαράς δυστυχώς έχει παγιδευτεί και πλέον οι εξελίξεις τον έχουν ξεπεράσει.

Η ΝΔ μετεξελίσσεται σε Πολιτική Άνοιξη και ο Σαμαράς από πρωταγωνιστής κινδυνεύει να γίνει κομπάρσος της πολιτικής ζωής.

Δεν αποδομούμε τον Σαμαρά καθώς υπήρξαν και θετικές πρωτοβουλίες στην οικονομία και την Ελλάδα, ωστόσο χρησιμοποίησε τακτικές και στρατηγικές που μόνο καθεστώτα και ακραίοι τύποι της νύκτας που υποτροπιάζουν στην παρανομία.... χρησιμοποιούν για να εξοντώσει πολιτικούς του αντιπάλους.

www.bankingnews.gr0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου