Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

«Να φύγετε από την Ελλάδα, είστε ανεπιθύμητοι»


Εκδήλωση διαμαρτυρίας των κατοίκων του Άγιου Παντελεήμονα. (Προσεχώς σε όλη την Ελλάδα...)

Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς τους λαθρομετανάστες που ήρθατε παράνομα στην Ελλάδα χωρίς κανένας να σας καλέσει.

Οι φιλόξενοι και πονόψυχοι Έλληνες πολίτες, σας δέχθηκαν με στοργή, σας έδωσαν στέγη, τροφή, νοσοκομειακή περίθαλψη, εργασία και η ανταμοιβή μας ήταν η αχαριστία σας! Δεν σεβαστήκατε την φιλοξενία μας, τα ήθη και τα έθιμά μας και ιδιαίτερα εσείς οι μουσουλμάνοι κάνετε τα πάντα για να προσβάλλετε την θρησκεία μας.

Δεν σέβεστε τις εκκλησίες μας, τους εξωτερικούς χώρους τους, τους έχετε μετατρέψει σ σκουπιδότοπο και δημόσια ουρητήρια. Ανάμεσά σας υπάρχουν και φιλήσυχοι άνθρωποι, αλλά εμείς δεν μπορούμε να τους ξεχωρίσουμε. Έχετε καταστρέψει τις πλατείες μας, τα πεζοδρόμια τα έχετε μετατρέψει σε παράνομα παζάρια και το κέντρο της πόλης μας έχει γίνει ένα γκέτο, γεμάτο από εγκληματίες.

Κάθε μέρα έχουμε εγκληματικές ενέργειες εναντίον νομίμων πολιτών. Κλοπές καταστημάτων και σπιτιών, ξυλοδαρμοί, βιασμοί, πωλήσεις ναρκωτικών και δεν είναι λίγες φορές που από εσάς τους λαθρομετανάστες έχουν δολοφονηθεί πολίτες για λίγα ευρώ.

Πολλοί από εσάς που προέρχεστε από την Ασία και την Αφρική, είστε και προδότες της πατρίδας σας, εγκαταλείψατε τις οικογένειές σας, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Ιράν, το Ιράκ, την Παλαιστίνη, την Ινδία, τη Νιγηρία, τη Σομαλία, το Σουδάν και άλλες... στο έλεος των Αμερικανών και των διεφθαρμένων ηγετών και ήρθατε στην Ελλάδα για να περιφέρεστε άσκοπα στους δρόμους και να ζητιανεύετε στα φανάρια. Επιστρέψτε αμέσως στην πατρίδα σας, να πολεμήσετε τον Αμερικάνο και να αγωνιστείτε για την Δημοκρατία στην χώρα σας. Όπως γνωρίζετε στην Ελλάδα, υπάρχει μεγάλη οικονομική κρίση, δεν μπορούμε να σας ταΐζουμε άλλο.

Ήλθε η ώρα να φύγετε, είστε ανεπιθύμητοι. Πάνω από το 90% του ελληνικού λαού δεν σας θέλει, πολλοί πολίτες είναι εξαγριωμένοι μαζί σας γιατί προσβάλατε την αξιοπρέπειά τους. Μην πιστεύετε όσους σας πλησιάζουν και παριστάνουν τους φίλους σας. Θέλουν απλώς να σας εκμεταλλευτούν. Το μέλλον σας εδώ στην Ελλάδα είναι αβέβαιο.

Πριν απογοητευτείτε, επισκεφθείτε τις κρατικές υπηρεσίες και ζητήστε τους να σας βοηθήσουν να επιστρέψετε πίσω στην πατρίδα σας, κοντά στις οικογένειές σας. Εμείς σας υποσχόμαστε ότι θα πιέσουμε την κυβέρνηση και την ΕΕ και τα πολιτικά κόμματα, για να σας στείλουμε οικονομοτεχνική βοήθεια.

Κύριοι λαθρομετανάστες, καλή επιστροφή στην Πατρίδα σας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου