Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Nενικήκαμεν!


Με τη λογική του ότι και οι δύο ομάδες επιθυμούσαν και επιδίωξαν την ήττα & τελικά η Ελλάδα ήταν αυτή που την πήρε, τότε ναι, νικήσαμε. Καλύτερο βέβαια για όλους θα είναι να προσπεράσουμε-ξεχάσουμε τον αγώνα με τη Ρωσία, το αποτέλεσμα του οποίου μας δίνει περισσότερες πιθανότητες να πάμε στον τελικό μιας & αποφεύγουμε τις ΗΠΑ.

Θα πρέπει όμως πρώτα να νικήσουμε τον κακό μας δαίμονα, την ομάδα της Ισπανίας, την οποία θα αντιμετωπίσουμε το Σάββατο & στη συνέχεια μία εκ των Σερβία-Βραζιλία. Μόνο με νίκες και ματς στον τελικό, θα μας απαλύνει τον πόνο της...ντροπής από την ηθελημένη ήττα η Εθνική μας ομάδα.
Σίγουρα πάντως δεν είμαστε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που θα εκμεταλλευτούνε το σύστημα που υπάρχει για τους αγώνες. Το προτιμότερο κατ' εμέ θα ήταν να γίνεται κλήρωση των αντιπάλων στη φάση των 16, για να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις, οι οποίες δυσφημούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Για την ιστορία:  Η Ελλάδα έχασε από τη Ρωσία με 69-73 & κατέλαβε την 3η θέση στον όμιλό της με 1η την τουρκία & 2η τη Ρωσία.

To ιδανικό θα είναι να νικήσουμε Ισπανία, να πατήσουμε Σερβία & να πάρουμε το τρόπαιο μέσα στην τουρκία αποκλείοντας την ίδια την οικοδέσποινα του Μουντομπάσκετ & νικώντας στον τελικό τις ΗΠΑ.

Το πρόγραμμα της δεύτερης φάσης:...



Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου
18:00 Σερβία-Κροατία
21:00 Ισπανία-Ελλάδα

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου
18:00 Τουρκία-Γαλλία
21:00 Σλοβενία-Αυστραλία

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου
18:00 ΗΠΑ-Αγκόλα
21:00 Ρωσία-Νέα Ζηλανδία

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου
18:00 Λιθουανία-Κίνα
21:00 Αργεντινή-Βραζιλία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου