Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Θ. Πάγκαλος: «Τα λεφτά τα φάγαμε όλοι μαζί»


Σοκάρει το μείγμα ειλικρίνειας και θράσους. Από τη μια τον παραδέχεσαι που τουλάχιστον είπε ανοιχτά αυτό που σκέφτεται, από την άλλη αναρωτιέσαι τι διαόλο πρέπει να γίνει για να παραιτηθούν και να μας αδειάσουν τη γωνιά κάτι πολιτικοί σα και του λόγου του. Έχουν μπαστακωθεί σε μια καρέκλα και δεν το κουνάνε ρούπι (ο συγκεκριμένος δεν κουνιέται και για πρακτικούς λόγους...).

Είναι φανερό οτι η ρητορική του κ πάγκαλου στοχεύει στο να ενοχοποιήσει έναν ολόκληρο λαό για να την βγάλει καθαρή το συνάφι του.
Εάν θέλει να γίνει χρήσιμος να πει ονόματα,ποιοί διόρισαν , ποιούς διόρισαν και ποιοί πρέπει να υποστούν τις συνέπειες, σε κάθε άλλη περίπτωση καλά θα κάνει να εκφράσει την ντροπή του, ο υπουργός των Ιμίων και του Οτσαλάν.Οι διορισμοί είναι η απάντηση στην κατακραυγή του κόσμου «που πήγαν τα λεφτά» τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας σήμερα στη Βουλή, στη διαβούλευση του νομοσχεδίου για την κατάργηση και τη συγχώνευση υπηρεσιών, οργανισμών και φορέων του δημοσίου τομέα.

"Τα φάγαμε όλοι μαζί ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας εξαγοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος. Από το 2004 έως το 2008, η χώρα παρήγαγε 3,5% πλεόνασμα επί του ΑΕΠ, άλλο ένα 3,5% το δανειζόμαστε, για ναφτάσουμε στο συνολικό 7% και σε σημείο αδυναμίας πληρωμών" υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Θ. Πάγκαλος.


Μιλώντας για την περίπτωση της ΑΓΡΟΓΗΣ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε ότι δέχθηκε πιέσεις προκειμένου να μην προχωρήσει σε αποκαλύψεις σχετικές με την υπόθεση. "Μη βαδίσεις σε αυτή την κατεύθυνση διότι θα εκτεθούν συνάδελφοι" ανέφερε ο Θ. Πάγκαλος ενώ υπογράμμισε ότι του ζητήθηκε να κάνει "βήμα συνενοχής" κάτι που δεν δέχθηκε.

Εξάλλου, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης προανήγγειλε και δεύτερο νομοσχέδιο στην ίδια κατεύθυνση, που θα περιλαμβάνει νέο πακέτο συγχωνεύσεων.
enet

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου