Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Περί γύφτων & αλληλεγγύης...


& Eνώ ο Σαρκοζί στη Γαλλία τους στέλνεi από εκεί που ήρθαν για να γλυτώσει η περιοχή από την εγκληματικότητα, στην Ελλάδα ήδη ανακοινώθηκαν πορείες διαμαρτυρίας-συμπαράστασης στη Θεσσαλονίκη για τους γύφτους.

Θεωρώ ότι θα είχανε μαζί τους όλη την κοινωνία, εάν εκτός από αλληλεγγύη σε κάθε κοινωνική ομάδα (λαθρό, εγκληματίες, κλπ) έκαναν πορείες για τα δίκαια & των Ελλήνων όπως για παράδειγμα στη Βόρειο Ήπειρο (δεν μιλάμε καν για τους Έλληνες σε Σκόπια, Τουρκία κ.α.).

Οπότε είναι φασίστες.

Σχετικά με την αλληλεγγύη στους γύφτους της Γαλλίας, να αναφέρω ότι υπέρ της απέλασης & κατεδάφισης των καταυλισμών είναι το 65-70% των Γάλλων πολιτών.

Στην Ελλάδα είναι γνωστό το θεάρεστο έργο & η προσφορά των γύφτων σε πολιτιστικό, υγειονομικό κλπ επίπεδο.
Ακόμη μία προσφορά τους μέσα σε νοσοκομείο μόλις ανακοινώθηκε:

Ξάφρισαν» το προσωπικό του νοσοκομείου Χανίων...

Για δεύτερη φορά, το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Χανίων έπεσε θύμα κλοπής.

Η αστυνομία αναζητά τρεις αθίγγανους οι οποίοι ανενόχλητοι μπήκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια των νοσηλευτριών, άνοιξαν την ξεκλείδωτη πόρτα και κατάφεραν να διαρρήξουν τρία ερμάρια του προσωπικού. Η δράση τους σταμάτησε τη στιγμή που μία νοσηλεύτρια μπήκε στο δωμάτιο και τους είδε με τα πορτοφόλια στα χέρια.

Η γυναίκα προσπάθησε ν’ ακινητοποιήσει τα δύο από τα τρία άτομα και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Προκειμένου να διαφύγουν τη χτύπησαν στα χέρια και αμέσως άρχισαν να τρέχουν στους διαδρόμους. Έξω από τ’ αποδυτήρια φύλαγαν «τσίλιες» άλλες δύο τσιγγάνες εκ των οποίων η μια έγκυος. Μόλις είδαν τους δράστες να τρέχουν, προσπάθησαν και αυτές να φύγουν. Όμως η προϊσταμένη των νοσηλευτριών αντιλήφθηκε τις προθέσεις τους και τις οδήγησε στο γραφείο της μέχρι να έρθει η αστυνομία.. Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν λίγο αργότερα από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Πηγή: neatv.gr

1 σχόλια:

εργδημεργ είπε...

Καλε, τί γράφετε αυτου; Οι γύφτοι έχουν συνεισφέρει απείρως στον πολιτισμο με τα γυφτο-λαϊκα τραγούδια! :-)

Δημοσίευση σχολίου