Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Η ρατσιστική επίθεση της ημέρας ~ Γεωργιανοί σκότωσαν την ηλικιωμένη στην Πάτρα

Τρεις κακοποιοί από την Γεωργία ήταν οι δράστες της άγριας ληστείας που έγινε τα ξημερώματα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην περιοχή του Ζαβλανίου Πατρών και στοίχισε τη ζωή σε μια 79χρονη από καρδιακό επεισόδιο, όταν οι ληστές την έδεσαν και τη φίμωσαν μαζί με τον 80χρονο αδελφό της, ιδιοκτήτη γνωστής τουβλοποιίας της περιοχής:


Η Ασφάλεια Πατρών εξιχνίασε το έγκλημα το οποίο, σύμφωνα με τη δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, φέρεται να διέπραξε ένας 30χρονος Γεωργιανός μαζί με δυο ομοεθνείς του που αναζητούνται. Οι δράστες είχαν διαρρήξει το σπίτι των δυο ηλικιωμένων αδελφών, έδεσαν χειροπόδαρα σε μία καρέκλα τον 80χρονο προκαλώντας του πολλαπλά κατάγματα και στο κρεβάτι την 79χρονη, που εξέπνευσε από καρδιακό επεισόδιο, από το σοκ που υπέστη!

Οι ακούσιοι δολοφόνοι είχαν ερευνήσει εξονυχιστικά το σπίτι για να βρουν τα χρυσαφικά της γριούλας και έφυγαν ανενόχλητοι, χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι είχαν προκαλέσει τον θάνατό της. Τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη και των συνεργών του διαπιστώθηκαν από την έρευνα, αλλά κανείς δεν ξέρει αν βρίσκονται ακόμη στην Ελλάδα ή διέφυγαν στο εξωτερικό.

4 σχόλια:

Summertime Blues είπε...

Μα τι γίνεται μ' αυτούς και τους ηλικιωμένους; Μπας και ζηλεύουν την μακροβιότητά μας;

Κρασοπατήρ είπε...

Εύκολος στόχος και τελευταία περισσότερο ελκυστικός αφού τα χρήματα από τράπεζες, τα απέσυραν φοβούμενοι χρεωκοπίες κλπ και τα βάλανε κάτω από το μαξιλάρι. Ληστείες σε σπίτια γερόντων με λεία 5-10 χιλιάρικα!

Summertime Blues είπε...

O tempora o mores!
ευχαριστώ και πάλι. Διάνα έπεσε ο ονειροκρίτης.

Κρασοπατήρ είπε...

;)

Δημοσίευση σχολίου