Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Οι ρατσιστικές επιθέσεις της ημέρας + λάθρο-news today

Γύφτοι λήστεψαν την 87χρονη μητέρα βουλευτή της ΝΔ
Παρανομίες για γέλια και για κλάματα!
Αλβανοί χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι του
Ανήλικα γυφτάκια λεηλατούν την Πελοπόννησο
Ρεκόρ διαρρήξεων στη Ρόδο: Αλβανοί "κάηκαν" στην 31η!
Βούλγαρος με αδυναμία στο αλκοόλ ρήμαξε το Ηράκλειο
Σπέρνουν τον θάνατο οι Αλβανοί με την κοκαΐνη στη Ρόδο
Καζακστανός με 31 ασιάτες λαθρομετανάστες και κλεμένο φορτηγό
Αφγανός και Πακιστανός εναντίων Ελλήνων γερόντων στην Πάτρα
Επικίνδυνη δολιοφθορά στον Προαστιακό 
Σπείρα Αλβανών έβαλε στο μάτι καλώδια χαλκού
Αλγερινοί έσπαγαν αυτοκίνητα και άρπαζαν ότι έβρισκαν <== Της Υπατίας
Λαθρομετανάστες τσαντάκηδες στη Θεσσαλονίκη
Ρουμάνοι με αδυναμία στο χαλκό
Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών
Πήραν το ταξί με όπλο και έφυγαν
Θα «βούλιαζαν» το νησί με πλαστές πιστωτικές κάρτες
Κούρδος είχε κάνει κατάληψη στο εξοχικό τους και τους έβριζε!
Έβαλαν στόχο τα καλώδια στη Θεσσαλονίκη
Έφερναν χασίς, παραισθησιογόνα μανιτάρια και LSD
Διέρρηξαν στρηπτιζάδικο και μετά ξαναπήγαν!
Βγάλανε τον γεωργιανό κλέφτη από τη φυλακή για να συνεχίσει το έργο του...
Εξαρθρώθηκε σπείρα που λήστευε και δολοφονούσε
Ο πορτοφολάς ήταν δραπέτης και ιερόσυλος!
Πήγαιναν για ψώνια με τα… εργαλεία της «δουλειάς»!
Εμπρηστής ... ετών 14!


Γύφτοι λήστεψαν την 87χρονη μητέρα βουλευτή της ΝΔ

Εφιαλτικές στιγμές έζησε η υπερήλικη μητέρα του βουλευτή Αχαΐας της Ν.Δ. Νίκου Νικολόπουλου, όταν δέχθηκε επίθεση από τρείς νεαρούς που την χτύπησαν άγρια και την λήστεψαν στη μέση του δρόμου, ενώ βάδιζε στην περιοχή "Προσφυγικά" της Πάτρας!

Η 87χρονη Αφροδίτη Νικολοπούλου τραυματίστηκε ελαφρά όταν οι αδίστακτοι νεαροί την έσπρωξαν βίαια και την πέταξαν στο δρόμο, για να μπορέσουν να της αρπάξουν το πορτοφόλι που κρατούσε και που περιείχε όλα κι όλα… 40 ευρώ!

Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν χωρίς να ρίξουν ούτε ματιά στο θύμα τους. Η άτυχη ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί σε εξετάσεις, από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι δεν είχε υποστεί σοβαρή ζημιά, ενώ η Αστυνομία αναζητά τους δράστες που σύμφωνα με την μαρτυρία της ήταν τσιγγάνοι γύφτοι.


Παρανομίες για γέλια και για κλάματα!

Δεν πρέπει να ήταν και πολύ… πιστοί μουσουλμάνοι οι δύο νεαροί που συνελήφθησαν για κλοπή κατά την έξοδό τους από ένα σούπερ μάρκετ στα Ιωάννινα! Καλά οι δύο μπλούζες που είχαν χώσει μέσα στις χειραποσκευές τους, αλλά τα μπουκάλια με τα οινοπνευματώδη ποτά –τέσσερα, μάλιστα!- τι τα ήθελαν αφού το Κοράνι απαγορεύει την χρήση τους; Ο 27χρονος Παλαιστίνιος και ο 21χρονος Μαροκινός δεν είχαν καν νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα και τώρα απειλούνται με απέλαση!


*** Γλεντζέδες ήταν οι άγνωστοι που τρύπωσαν σε ένα καφέ μπαρ σε κεντρική πλατεία στα Φάρσαλα! Αφού πήραν όσα χρήματα βρήκαν στο ταμείο, άρπαξαν όσα μπουκάλια με ποτά μπορούσαν και τα… cd για να τα απολαύσουν ακούγοντας την αγαπημένη τους μουσική!

*** Τα ελληνικά δέντρα φαίνεται πως είναι καλύτερα από αυτά των… Σκοπίων! Κάπως έτσι θα σκέφτηκε ένας 20χρονος από την ΠΓΔB, που πέρασε τα σύνορα για να κόψει… ελληνικές βαλανιδιές και να μεταφέρει τα ξύλα στη χώρα του με μουλάρι! Όμως, συνελήφθη από συνοριοφύλακες στο Βροντερό Φλώρινας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα για παράνομη υλοτομία.

*** Και μια και ο λόγος για μουλάρια, έχει εξακριβωθεί ότι Έλληνες κάνουν λαθρεμπόριο… γαϊδουριών (!!!) από την Αλβανία, εισάγοντάς τα παράνομα από διάφορα σημεία στην παραμεθόρια περιοχή. Άλλο κι αυτό! Γαϊδούρια… λαθρομετανάστες;

*** Δώδεκα… μεταχειρισμένα air condition, μία μηχανή καφέ και δύο καθρέφτες ηλιακών συλλεκτών έκλεψαν από τον ακάλυπτο χώρο ενός καταστήματος στην Κρεμαστή Ρόδου τέσσερις τσιγγανόγυφτοι, ο ένας μάλιστα μόλις 13 χρόνων! Το αστείο είναι ότι τα τοποθέτησαν στα… παραπήγματά τους στον καταυλισμό του Καρακόνερου και τα τροφοδοτούσαν με… κλεμμένο από τις κολώνες της ΔΕΗ ρεύμα!
*** Τρύπωσαν σε… νεκροταφείο μέσα στη νύχτα για να κλέψουν το παγκάρι του ναού, δυο Αλβανοί ηλικίας 19 και 23 χρόνων, που συνελήφθησαν στην περιοχή Καμαρωτή Αρτεμώνα της Σίφνου. Η λεία τους ήταν μόλις 93,75 ευρώ!


Αλβανοί χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι του

Άλλο ένα κρούσμα ληστείας ηλικιωμένου μέσα στο σπίτι του καταγράφηκε στην Εύβοια, αυτή τη φορά σε ένα απομονωμένο αγρόκτημα κοντά στον οικισμό Θεολόγος. Θύμα ήταν ένας 67χρονος συνταξιούχος γεωπόνος, που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τέσσερις ένοπλους κουκουλοφόρους!

Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του άτυχου άνδρα που έμενε μόνος πριν καλά- καλά δύσει ο ήλιος και ενώ τα σκυλιά του γαύγιζαν απεγνωσμένα χωρίς να μπορούν να τον βοηθήσουν, αφού ήταν δεμένα! Τον ακινητοποίησαν με την απειλή των όπλων τους, τον έδεσαν χειροπόδαρα και άρχισαν να τον χτυπούν στο πρόσωπο για να τους αποκαλύψει πού έκρυβε τις οικονομίες του.

Όταν εκείνος τους υπέδειξε που είχε φυλάξει 4.000 ευρώ, άρπαξαν μία τραπεζική επιταγή και δύο κινητά και, αφού τον φίμωσαν με ένα μαντίλι και το κόλλησαν με ταινία, εξαφανίστηκαν. Ο 67χρονος κατάφερε να λυθεί λίγα λεπτά αργότερα και ειδοποίησε την Αστυνομία, που όμως δεν κατάφερε να εντοπίσει τους ληστές οι οποίοι, σύμφωνα με το θύμα, μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά αλλά μεταξύ τους συνεννοούνταν στα αλβανικά.


Ανήλικα γυφτάκια λεηλατούν την Πελοπόννησο

Στο έλεος ανήλικων κακοποιών βρίσκεται η Πελοπόννησος! Μέσα σε ένα μόλις 24ωρο, εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών σε διαφορετικά σημεία της περιφέρειας με λεία αυτοκίνητα, μηχανάκια, μέταλλα και ξυλεία, στις οποίες εμπλέκονται παιδιά άλλοτε μόνα τους και άλλοτε με την «καθοδήγηση» ενηλίκων!

Στη Γαστούνη, εξιχνιάστηκαν ένδεκα κλοπές οχημάτων που είχαν γίνει τους τελευταίους δυο μήνες! Δράστες ήταν δυο ανήλικοι οι οποίοι είχαν διαρρήξει με αιχμηρό αντικείμενο εννέα αυτοκίνητα από τα οποία έκλεψαν μικρά χρηματικά ποσά, ράδιο-cd και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών, ενώ έκλεψαν και δυο μοτοποδήλατα τα οποία πούλησαν για… 40 ευρώ σε έναν 55χρονο! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Στην Καλαμάτα, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω δύο τσιγγάνοι ηλικίας 23 και 16 χρόνων την στιγμή που εισέβαλαν στον περιβάλλοντα χώρο μιας βιοτεχνίας και άρπαξαν σίδερα και αλουμίνια αξίας 2.500 ευρώ, τα οποία φόρτωσαν σε ένα Ι.Χ. φορτηγό. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει τις έρευνες για να εξακριβώσει αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές.

Στο Ναύπλιο, μια 15χρονη, δυο συνομήλικοί της και ένας 10χρονος (!), όλοι τσιγγάνοι, τρύπωσαν σε ένα εργοτάξιο και άρχισαν να φορτώνουν ξυλεία στο φορτηγό ενός 25χρονου! Όμως, τους εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και τους συνέλαβαν. Οι ανήλικοι και ο συνεργός τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.


Ρεκόρ διαρρήξεων στη Ρόδο: Αλβανοί κάηκαν στην 31η!

Η πλεονεξία τους «έφαγε» τους δυο Αλβανούς που δεν αρκούνταν στην διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων χασίς, αλλά συμπλήρωναν το «εισόδημά» τους με διαρρήξεις! Όπως αποδείχθηκε, είχαν ρημάξει τη μισή Ρόδο, αλλά στην 31η απόπειρα διάρρηξης… «κάηκαν»!

Οι δράστες, που είναι 41 και 34 χρόνων, είχαν συλληφθεί με μια βαλίτσα γεμάτη ακατέργαστη κάνναβη βάρους πέντε κιλών και 84 γραμμαρίων και πάνω τους κατασχέθηκαν συνολικά 1.600 ευρώ που προέρχονταν από το εμπόριο χασίς. Όμως, στο ενοικιαζόμενο δωμάτιό τους στο Φαληράκι, βρέθηκε ένα πλήθος από κοσμήματα, laptop, τρία κινητά, αρώματα, ρούχα και παπούτσια.

Η έρευνα της Ασφαλείας Ρόδου για την προέλευσή τους, οδήγησε στην εξιχνίαση 29 διαρρήξεων και άλλων δυο αποτυχημένων προσπαθειών που είχαν κάνει οι δράστες σε σπίτια του νησιού. Παραβίαζαν τις πόρτες ή τα παράθυρα χρησιμοποιώντας αυτοσχέδια εργαλεία και άρπαζαν κυριολεκτικά ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Τα περισσότερα από τα κλοπιμαία που βρέθηκαν, αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους και τους αποδόθηκαν, ενώ σε βάρος των δυο αλλοδαπών σχηματίστηκε νέα δικογραφία η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.



Βούλγαρος με αδυναμία στο αλκοόλ ρήμαξε το Ηράκλειο

Αδυναμία στο αλκοόλ είχε 21χρονος Βούλγαρος που είχε ρημάξει καφέ μπαρ στην περιοχή της Αμμουδάρας στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος όπως είχε καταγγείλει ο 64χρονος ιδιόκτητης του καταστήματος κατά το χρονικό διάστημα από 05:30 έως 15:00 ώρα της 02/11/2010, αφαίρεσε από το καφέ-μπαρ του 64χρονου ογδόντα 80 μπουκάλια ουίσκι χρηματικής αξίας 1500 ευρώ.

Έπειτα από έρευνες των αστυνομικών αρχών προέκυψε χθες ότι δράστης της κλοπής ήταν ο 21χρονος Βούλγαρος.

 
Σπέρνουν τον θάνατο οι Αλβανοί με την κοκαΐνη στη Ρόδο
 
Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, όταν αντίκρισαν τα μετρητά και τις καταθέσεις που είχαν σε διάφορες τράπεζες οι τρεις Αλβανοί -μια γυναίκα και δυο άνδρες- που συνέλαβαν στην Παστίδα και την Κρεμαστή για διακίνηση κοκαΐνης!

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν έφοδο στο σπίτι του 47χρονου «εγκέφαλου» της σπείρας στην Παστίδα και τον συνέλαβαν μαζί με την 44χρονη συνεργό του, όταν βρήκαν στην κατοχή τους μια αυτοσχέδια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 507 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Στο σπίτι βρέθηκαν 11.100 ευρώ σε μετρητά τα οποία κατασχέθηκαν ως προϊόντα εμπορίας ναρκωτικών, αλλά και εννέα τραπεζικά βιβλιάρια καταθέσεων με εξαιρετικά… «φουσκωμένους» λογαριασμούς!

Λίγο αργότερα, συνελήφθη και ένας 38χρονος συμπατριώτης του ζευγαριού που συμμετείχε στην διακίνηση κοκαΐνης και στο σπίτι του στην Κρεμαστή κατασχέθηκαν δυο κινητά για τα οποία διατάχθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου. Και οι τρεις δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

 
Καζακστανός με 31 ασιάτες λαθρομετανάστες και κλεμένο φορτηγό
 
Συνολικά 31 λαθρομετανάστες ασιατικής καταγωγής μετέφερε, με ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο που είχε κλέψει, ο δουλέμπορος.

Αστυνομικοί, που είχαν ειδοποιηθεί για την κλοπή του αυτοκίνητου, το ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον οδηγό και τους λαθρομετανάστες στις 2 μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο 10ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Αθηνών.

Ως ύποπτος για προπομπός εντοπίστηκε Έλληνας υπήκοος ο λαθρομετανάστης γεννημένος στο Καζακστάν. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Υπηρεσία Ασφαλείας Ιωαννίνων, η οποία και διενεργεί προανάκριση.


Αφγανός και Πακιστανός εναντίων Ελλήνων γερόντων στην Πάτρα

Στη συνοικία Ζαβλανίου της Πάτρας τώρα, ούτε οι κλέφτες, ούτε οι ιδιοκτήτες έβαλαν τις φωνές, αλλά ένας γείτονας είδε τους δυο αλλοδαπούς να προσπαθούν να διαρρήξουν το σπίτι ενός ηλικιωμένου ζευγαριού και ειδοποίησε την Αστυνομία. Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφθασαν αμέσως και έπιασαν στα πράσα έναν Αφγανό και έναν Πακιστανό, την στιγμή που μόλις είχαν μπει στο σπίτι!


***Συνήθως, συμβαίνει το αντίθετο: οι φωνές του ιδιοκτήτη, δηλαδή, να τρέψουν σε φυγή τους εισβολείς που τρυπώνουν στο σπίτι του. Σε μια περιοχή της Ηλείας, όμως, οι όροι αντιστράφηκαν και ήταν οι κλέφτες αυτοί που βάλθηκαν να κάνουν πράξη την παροιμία «φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης»!
Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη σε ένα σπίτι στην θέση «Κολενίτσι» της Καλίδονας Ηλείας, όπου άγνωστοι μπήκαν σαν κύριοι από την πόρτα και άρχισαν να αρπάζουν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Είχαν ήδη τσεπώσει ένα κινητό και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, όταν ξαφνικά επέστρεψε ο ιδιόκτητης και τους βρήκε μέσα! Μόλις τον είδαν αυτοί, τα έχασαν και άρχισαν να ουρλιάζουν «παγώνοντάς» τον! Ώσπου να συνέλθει και να καταλάβει τι γινόταν, οι δράστες είχαν εξαφανιστεί!

Επικίνδυνη δολιοφθορά στον Προαστιακό

Αστυνομία και ΟΣΕ διεξάγουν παράλληλες έρευνες, προσπαθώντας να εντοπίσουν τους δράστες διπλής δολιοφθοράς που έγινε στο δίκτυο Πάτρας του Προαστιακού. Οι δράστες κατέστρεψαν σε δυο διαφορετικά σημεία το καλώδιο που δίνει σήμα για να κατεβούν οι μπάρες στις διαβάσεις και ο κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος ήταν άμεσος!

Οι ειδικοί του ΟΣΕ που έκαναν τον τελικό έλεγχο για να δοθεί το «πράσινο φως» ώστε ο Προαστιακός να επεκταθεί μέχρι τον Άγιο Βασίλειο, διαπίστωσαν την δολιοφθορά που μετέθεσε για αργότερα την έναρξη των δρομολογίων που είχαν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο. Αν δεν είχαν αντιληφθεί τις φθορές, ο Προαστιακός θα περνούσε από πυκνοκατοικημένες περιοχές χωρίς να κατεβαίνουν οι μπάρες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών!

Οι σαμποτέρ είχαν διαλύσει χτυπώντας το με πέτρες το κεντρικό καλώδιο που συνδέει τις ισόπεδες διαβάσεις με το κεντρικό πιλαρ των ασφαλειών και τις τροχοεπαφές σε απόσταση 200 μέτρων από το Ρίο προς τον Άγιο Βασίλειο και σε άλλο ένα σημείο μετά τα Μποζαϊτικα. Το ερώτημα είναι ποιο κίνητρο είχαν οι δράστες, που ερευνάται αν έχουν προκαλέσει φθορές και σε άλλα σημεία του δικτύου.


Σπείρα Αλβανών έβαλε στο μάτι καλώδια χαλκού

Στο στόχαστρο σπείρας ληστών από την Αλβανία έπεσαν καλώδια χαλκού εγκατάστασης με φωτοβολταϊκά στην Αμαλιάδα. Οι δράστες έγιναν όμως αντιληπτοί από τους φύλακες και συνελήφθηκαν, μετά από καταδίωξη της Αστυνομίας, στην περιμετρικής της Πάτρας.

Σήμερα το πρωί , στη περιμετρική οδό της Πάτρας, συνελήφθησαν από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, δυο άνδρες και δυο γυναίκες, ηλικίας 44, 20, 18 και 12 ετών αντίστοιχα κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής καλωδίων χαλκού.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την Αστυνομική έρευνα, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, στη περιοχή Μοσχονέρι Λεχαινών οι συλληφθέντες επιχείρησαν να εισέλθουν σε περιφραγμένο χώρο εταιρίας φωτοβολταικών συστημάτων προκειμένου αφαιρέσουν καλώδια χαλκού. Δράστες έγιναν αντιληπτοί από τους φύλακες της εταιρίας και τράπηκαν σε φυγή.

Για τη σύλληψη των δραστών ενεργήθηκαν άμεσες Αστυνομικές αναζητήσεις από Αστυνομικούς των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ηλείας και Αχαΐας με αποτέλεσμα να εντοπιστεί το όχημα τους στη περιοχή της Περιμετρικής Οδού της Πάτρας και να συλληφθούν.
Δράστες θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

 
Αλγερινοί έσπαγαν αυτοκίνητα και άρπαζαν ότι έβρισκαν (Τελικά ήταν της... Υπατίας)

  Εξιχνιάστηκαν μέχρι στιγμής (36) περιπτώσεις φθορών-κλοπών από αυτοκίνητα

Πρωινές ώρες χθες (19-08-2011), συνελήφθησαν στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Χανίων, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Αλγερίας, ηλικίας 24 και 26 ετών για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διάπραξη σωρείας κλοπών, ενώ αναζητείται ακόμα ένας (1) ομοεθνής τους.
Ειδικότερα, κατόπιν αξιολόγησης πληροφορίας, ότι οι παραπάνω αλλοδαποί, διαπράττουν κλοπές στην πόλη των Χανίων, αφού εντοπίστηκαν πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία τους όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος αντικειμένων (ψηφιακές ηλεκτρονικές φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα, φορτιστές διαφόρων ηλεκτρονικών συσκευών, φορητές συσκευές αναπαραγωγής ήχου, ανδρικά ρολόγια, γυναικεία κοσμήματα, έξι (6) δελτία ταυτότητας διαφόρων Χωρών , ένα Γαλλικό (1) διαβατήριο, μία (1) άδεια ικανότητας οδηγήσεως Ρουμανίας κ.λ.π.) προερχόμενα από διαρρήξεις αυτοκινήτων, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία. Τονίζεται ότι οι ανωτέρω αλλοδαποί είχαν ακόμη στην κατοχή τους και μία φορητή μηχανή εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος (πρόκλησης ηλεκτροσόκ - taser ).

Από την μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, έχει προκύψει ότι οι παραπάνω δράστες, μαζί με ομοεθνή τους, ο οποίος αναζητείται, είχαν συστήσει το τελευταίο τρίμηνο δομημένη και με διαρκή δράση ομάδα με σκοπό τη διάπραξη κλοπών με την μέθοδο θραύσης υαλοπινάκων αυτοκινήτων με αιχμηρό αντικείμενο.
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί τριάντα έξι (36) φθορές - κλοπές αντικειμένων από το εσωτερικό αυτοκινήτων. Μέρος των κατασχεθέντων έχει αναγνωριστεί και αποδοθεί στους παθόντες.

Προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, καθώς εξετάζεται η συμμετοχή των συλληφθέντων και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις κλοπών, ενώ θα οδηγηθούν μεσημβρινές ώρες σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Παρακαλούνται όσοι πολίτες, έπεσαν θύματα διαρρήξεων στη πόλη των Χανίων, το τελευταίο χρονικό διάστημα, να επικοινωνήσουν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων στα τηλέφωνα 28210-25815, 28210- 25830, 28210 - 25827 και 25210-25803, προκειμένου να προσέλθουν για τυχόν αναγνώριση κλαπέντων αντικειμένων.



Λαθρομετανάστες τσαντάκηδες στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη μεσημεριανές ώρες της 18-08-2011, στην περιοχή του Κορδελιού, 31χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επιβιβαζόμενος σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, για την οποία είχε δηλωθεί νωρίτερα κλοπή, αφαίρεσε, μαζί με συνεργό του, την τσάντα 45χρονης αλλοδαπής.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε η τσάντα της 45χρονης, η οποία και της αποδόθηκε, καθώς επίσης και 2 κινητά τηλέφωνα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα-προανάκριση, ο ανωτέρω, νωρίτερα, είχε αφαιρέσει από την ίδια περιοχή, μαζί με συνεργό του, την τσάντα 64χρονης ημεδαπής, η οποία περιείχε 140 Ευρώ και προσωπικά της έγγραφα.
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του συλληφθέντα.


2) Συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες (18-08-2011), από δικυκλιστές αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 2 ημεδαποί (γύφτοι) και 1 αλλοδαπός, ηλικίας 48, 64 και 34 ετών αντίστοιχα, διότι εισήλθαν εντός εγκαταλελειμμένου καπνομάγαζου, στην περιοχή της Σταυρούπολης, απ’ όπου αφαίρεσαν ποσότητα σιδήρου.
Στην κατοχή των ανωτέρω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Οι συλληφθέντες όλων των παραπάνω περιπτώσεων θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Ρουμάνοι με αδυναμία στο χαλκό

Συνελήφθησαν χθες (19/8/2011) πρώτες πρωινές ώρες, στο Μεσολόγγι από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου δυο αλλοδαποί υπήκοοι Ρουμανίας ηλικίας 22 ετών κατηγορούμενοι για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.


Ειδικότερα, οι δυο συλληφθέντες εισήλθαν σε χώρο εργοστασίου που δεν λειτουργεί, προκειμένου αφαιρέσουν μηχανολογικό εξοπλισμό και καλώδια χαλκού. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου εντόπισαν τους δυο 22χρονους τη στιγμή που αφαιρούσαν τα κλοπιμαία και τους συνέλαβαν.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι οι δυο συλληφθέντες μαζί με τέσσερις ακόμα συνεργούς τους, οι οποίοι αναζητούνται, την 15/8/2011 και ώρες βραδινές παραβίασαν την οροφή του εργοστασίου, ανοίγοντας οπή διαστάσεων 1 x 1 αποκόπτοντας τα υπάρχοντα σίδερα.

Έκτοτε και έως τη σύλληψη τους, σε τακτά χρονικά διαστήματα, ιδίως κατά τις νυχτερινές ώρες, μετέβαιναν στο χώρο του εργοστασίου και αφαιρούσαν καλώδια από τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, τα οποία απογύμνωναν επι τόπου με χρήση αιχμηρών αντικειμένων, κυρίως ψαλιδιών, ώστε να απομένει καθαρός χαλκός.

Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου βρήκαν και κατέσχεσαν στην οροφή του εργοστασίου μεγάλο μέρος απογυμνωμένων καλωδίων, τέσσερις κόπτες μπετού και μετάλλων, οκτώ κοπίδια με ανταλλακτικα, πέντε φακούς και δυο σιδεροπρίονα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτόδικων Μεσολογγίου και κρατούνται προκειμένου απολογηθούν ενώπιον του κ. Ανακριτή Μεσολογγίου.


Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών
Εξιχνιάστηκαν, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών από αστυνομικούς του Βραχατίου Κορινθίας έντεκα περιπτώσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν από τα μέσα Ιουλίου έως και τα μέσα Αυγούστου, σε σπίτια της ευρύτερης περιοχής την ώρα που οι ιδιοκτήτες τους κοιμόνταν.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τις κλοπές έκανε μια ομάδα αλλοδαπών και πιο συγκεκριμένα, ένας 32χρονος κι ένας 30χρονος Ρουμάνος καθώς και μια 30χρονη Ιταλίδα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Συνολικά, από την δράση τους, αφαιρέθηκε το συνολικό ποσό των 3.630 ευρώ περίπου, πολύτιμα αντικείμενα, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές, και σε δύο περιπτώσεις αφαίρεσαν οχήματα των ιδιοκτητών, ενώ ερευνάται η περαιτέρω συμμετοχή τους, σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων πράξεων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι που διέμεναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το ποσό των 2.195 ευρώ, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και ένα επιβατηγό αυτοκίνητο, το οποίο είχαν κλέψει στις 7 Αυγούστου από τον Άσσο Κορινθίας.


Πήραν το ταξί με όπλο και έφυγαν

Δύο δράστες, αλβανικής καταγωγής, λήστεψαν τα ξημερώματα έναν ιδιοκτήτη ταξί στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Οι ληστές απείλησαν τον άνδρα με όπλο και εν συνεχεία τον ανάγκασαν να κατέβει από το όχημα με το οποίο και διέφυγαν.
Μετά από έρευνες της αστυνομίας οι δράστες συνελήφθησαν στα Πατήσια.


Θα «βούλιαζαν» το νησί με πλαστές πιστωτικές κάρτες

Τέσσερεις αλλοδαποί συνελήφθησαν μετά από έλεγχο που τους έγινε κατά τον κατάπλου του πλοίου στο οποίο επέβαιναν και προερχόταν από την Κω. Πρόκειται για τρεις άνδρες και μια γυναίκα, ηλικίας 31, 27, 24, και 21 αντίστοιχα.

Στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου τους, το οποίο οδηγούσε ο 31χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα μηχάνημα κατασκευής πλαστών πιστωτικών καρτών, τριάντα έξι πλαστές πιστωτικές κάρτες, ένα πλαστό δελτίο ελληνικής ταυτότητας, ένας φορητός υπολογιστής, τρία ρολόγια χειρός, μία κασετίνα με κοσμήματα, ένας χρυσός αναπτήρας, ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου, μία επάργυρη σκακιέρα και το χρηματικό ποσό των 2.000 €.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα τα παραπάνω είναι προϊόντα απάτης από χρήση πιστωτικών καρτών σε καταστήματα στη Κω.
Το αυτοκίνητο των τεσσάρων επίσης κατασχέθηκε από την Λιμενική Αρχή Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία.


Κούρδος είχε κάνει κατάληψη στο εξοχικό τους και τους έβριζε!

Ένας Κούρδος έμενε στην εξοχική κατοικία γνωστών Ηρακλειωτών για μια πενταετία. Μάλιστα απειλούσε και έβριζε την οικογένεια αρνούμενος να απομακρυνθεί. Όπως γράφει το cretalive.gr μετά από προσπάθειες πολλών ετών των νομίμων ιδιοκτητών να απομακρύνουν τον άνθρωπο αυτό από το ίδιο τους το σπίτι, η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια.

Ο Κούρδος κατά την απολογία του στο Αυτόφωρο υποστήριξε ότι έμενε στο σπίτι γιατί δεν είχε που αλλού να μείνει, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν είχε κάνει καμία συμφωνία με τους ιδιοκτήτες.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε για διατάραξη οικιακής ειρήνης και του επέβαλε ποινή τεσσάρων μηνών.


Έβαλαν στόχο τα καλώδια στη Θεσσαλονίκη

Μετρητές ρεύματος από ρολόγια της ΔΕΗ, χαλκό γειώσεως και καλώδιο ρεύματος 20 μέτρων, είναι τα "λάφυρα" που έβαλαν στο στόχαστρο επιτήδειοι, οι οποίοι και συνελήφθησαν. Πρόκειται για 36χρονο "ομογενή" (ρώσοτσετσένο με πλαστά έγγραφα δηλαδή), που μαζί με συνεργό του, εισήλθαν σε υπόγειο οικοδομής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου στεγάζεται υπόγειος υποσταθμός της Δ.Ε.Η., και αφαίρεσαν τέσσερις μετρητές ρεύματος από ρολόγια της εταιρίας, καθώς επίσης και χαλκό γειώσεως.


Η ομάδα ΔΙΑΣ προχώρησε και στη σύλληψη 42χρονης αλλοδαπής, που μαζί με το συνεργό της αφαίρεσαν από προαύλιο Ιερού Ναού στην περιοχή του Καβαλαρίου Θεσσαλονίκης, καλώδιο ρεύματος 20 μέτρων. Ο συνεργός της 42χρονης αναζητείται, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Έφερναν χασίς, παραισθησιογόνα μανιτάρια και LSD
Ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης δεν ξεγελάστηκε όταν «μύρισε» τις αποσκευές και το αυτοκίνητο των δύο Ρουμάνων που είχαν φτάσει στην πόλη. Αντιλήφθηκε αμέσως τα ναρκωτικά που μετέφεραν, όπως έκανε λίγο αργότερα και σε άλλους δυο συμπατριώτες τους που προφανώς έκαναν ταυτόχρονα εισαγωγή παραισθησιογόνων στην χώρα!

Οι πρώτοι 34χρονοι αλλοδαποί είχαν κρυμμένες στις βαλίτσες και το αυτοκίνητό τους δυο συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 39,5 γραμμαρίων, αλλά και μια ακόμη με παραισθησιογόνα μανιτάρια βάρους 13,3 γραμμαρίων! Οι άλλοι δυο, ηλικίας 35 και 24 χρόνων, μετέφεραν στις αποσκευές τους 22,5 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης και έξη τετράγωνα χαρτάκια εμποτισμένα με την παραισθησιογόνο ουσία LSD! Και οι τέσσερις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.


Διέρρηξαν στρηπτιζάδικο και μετά ξαναπήγαν!

Ακόμη και οι αστυνομικοί που τους συνέλαβαν για διακεκριμένη κλοπή σε… στρηπτιζάδικο (!), κρατούσαν την… κοιλιά τους από τα γέλια με το πάθημα δυο νεαρών Ιταλών που παραθέριζαν στο Φαληράκι της Ρόδου. Οι δυο φίλοι δεν κατάλαβαν ότι τους κατέγραφαν κάμερες όταν διέρρηξαν το κέντρο και την επόμενη ημέρα επέστρεψαν για να… διασκεδάσουν σε αυτό!
Οι δράστες, ηλικίας 23 και 24 χρόνων, κατηγορούνται ότι έσπασαν την γυάλινη πόρτα στο πίσω μέρος του στριπτιζάδικου, μπήκαν μέσα και έκλεψαν από το συρτάρι του ταμείου 4.500 ευρώ, δύο iphone και δύο ρολόγια μάρκας Bendley και Bulgari! Το επόμενο πρωί, ο ιδιοκτήτης διαπίστωσε την κλοπή και είδε τους δράστες μέσα από το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας. Με τις φωτογραφίες τους που έδωσε στην Αστυνομία, ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Όμως, το επόμενο κιόλας βράδυ, ο ιδιοκτήτης έπεσε από τα σύννεφα, βλέποντας τους δράστες να μπαίνουν σαν… κύριοι στο κέντρο του για να παρακολουθήσουν το Live Show των καλλίγραμμων στριπτιζέζ! Αμέσως έφτασαν αστυνομικοί που τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στον αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Οι δυο Ιταλοί ισχυρίστηκαν ότι ήταν μεθυσμένοι και την διάρρηξη έκανε ο τρίτος από αυτούς που δεν έχει εντοπιστεί, επειδή… θύμωσε που τους «έστησαν» κάποιες κοπέλες με τις οποίες είχαν ραντεβού! Προθυμοποιήθηκαν, μάλιστα, να αποζημιώσουν τον ιδιοκτήτη για την κλοπή, όπως και έγινε και με ομόφωνη απόφαση της ανακρίτριας και του αντεισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους.


Βγάλανε τον γεωργιανό κλέφτη από τη φυλακή για να συνεχίσει το έργο του...

Πρωινές ώρες της 20-8-2011, στο Λαύριο Αττικής, από Αστυνομικούς του Α.Τ. Λαυρίου, συνελήφθη 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, κατηγορούμενος για «Σύσταση και συμμορία», «Διακεκριμένες κλοπές» και για «Απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία».


Ειδικότερα, ο συλληφθείς μαζί με συνεργούς του οι οποίοι αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση η οποία εντόπιζε οικίες στην περιοχή του Λαυρίου, της Κερατέας και του Μαραθώνα και αφού παραβίαζαν πόρτες ή παράθυρα, εισέρχονταν εντός και αφαιρούσαν κοσμήματα, χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές-ηλεκτρικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα.
Από την έρευνα-προανάκριση προέκυψε ότι οι ανωτέρω το τελευταίο δίμηνο, έχουν διαπράξει συνολικά:

Τέσσερις (4) διαρρήξεις-κλοπές οικιών στην περιοχή του Λαυρίου .
Τέσσερις (4) διαρρήξεις-κλοπές οικιών στην περιοχή της Κερατέας.
Τέσσερις (4) διαρρήξεις-κλοπές οικιών στην περιοχή του Μαραθώνα.

Ο συλληφθείς είχε αποφυλακιστεί από το Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού την 8-4-2011 με απόφαση Βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Πειραιά, όπου και κρατούνταν για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.


Εξαρθρώθηκε σπείρα που λήστευε και δολοφονούσε

Τρεις Πακιστανοί, δράστες τριών στυγερών δολοφονιών, υπαλλήλων καταστημάτων στην Αττική, καθώς και μεγάλου αριθμού ληστειών, έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας.

Οι δράστες κατηγορούνται για ανθρωποκτονίες, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για ληστείες, ενώ οι διωκτικές αρχές αναζητούν άλλους τρεις συνεργούς τους. Οι έξι κακοποιοί είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση και λήστευαν για μεγάλο χρονικό διάστημα ιδιώτες και καταστήματα, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε εξιχνιάστηκαν :
Η δολοφονία 31χρονου Πακιστανού, που έγινε στις 10-4-2011 στα Κάτω Πατήσια.

Η δολοφονία και απόπειρα ληστείας 61χρονου Αλβανού, υπαλλήλου περιπτέρου στις 12-7-2011 στην Μεταμόρφωση.

Η δολοφονία 29χρονου Πολωνού και απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστείας σε βάρος 22χρονης ομοεθνούς του, που έγινε στις 26-7-2011 στα Πατήσια.

Η ληστεία σε βάρος 21χρονου Πακιστανού, υπαλλήλου πρατηρίου υγρών καυσίμων, που έγινε στις 10-7-2011 στον Άλιμο καθώς και η απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστείας σε βάρος φιλικού προσώπου του υπαλλήλου. Στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε το πιστόλι με το οποίο διαπράχθηκαν τα εγκλήματα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.


Ο πορτοφολάς ήταν δραπέτης και ιερόσυλος!

Δεν είχε και τόσο… ελαφρύ χέρι ο Αλβανός πορτοφολάς που άρπαξε το πορτοφόλι μιας γυναίκας στην περιοχή της λίμνης των Ιωαννίνων, με αποτέλεσμα το θύμα του να τον αντιληφθεί και να βάλει τις φωνές. Για κακή του τύχη, μάλιστα, δίπλα ήταν ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που επενέβη αμέσως.

Ο αστυνομικός καταδίωξε τον δράστη και σε μικρή απόσταση κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον παραδώσει στους συναδέλφους του που τον οδήγησαν στο τμήμα. Εκεί αποκαλύφθηκε ότι καταζητούνταν εδώ και πέντε χρόνια, επειδή είχε δραπετεύσει το 2006 από τις αγροτικές φυλακές των Χανίων, όπου εξέτιε ποινή φυλάκισης για κλοπές!

Μετά την απόδρασή του, ο αλλοδαπός είχε καταφύγει στα Ιωάννινα όπου ζούσε από τις διάφορες παρανομίες που έκανε. Μόλις δυο μέρες πριν από την σύλληψή του, είχε διαρρήξει τον ναό του Αγίου Παντελεήμονα πάνω στο νησάκι των Ιωαννίνων και είχε κλέψει από το παγκάρι το ποσό των 830 ευρώ!


Πήγαιναν για ψώνια με τα… εργαλεία της «δουλειάς»!

Ρήμαξαν με «φέσια» τα μαγαζιά της Κω και πήγαιναν στη Ρόδο για να συνεχίσουν τα… ψώνια που έκαναν με πλαστές πιστωτικές κάρτες, οι τέσσερις αλλοδαποί που συνελήφθησαν κατά την αποβίβασή τους από το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι του «σμαραγδένιου» νησιού έχοντας μαζί τους τα… εργαλεία της «δουλειάς»!
Οι τρεις άνδρες ηλικίας 31, 27 και 24 χρόνων και η 21χρονη φίλη τους ακινητοποιήθηκαν από τους λιμενοφύλακες την στιγμή που έβγαιναν από το πλοίο με το αυτοκίνητό τους. Κατά τον έλεγχο που τους έγινε, βρέθηκαν στο πορτ μπαγκάζ 36 (!) πλαστές πιστωτικές κάρτες και ένα πλαστό δελτίο ελληνικής ταυτότητας μαζί με το μηχάνημα με το οποίο τις κατασκεύαζαν και έναν φορητό υπολογιστή στον οποίο ήταν «φορτωμένα» τα προγράμματα για την πλαστογραφία!

Στις αποσκευές των αλλοδαπών κατασχέθηκαν ακόμη τρία πανάκριβα ρολόγια, μία κασετίνα με κοσμήματα, ένας χρυσός αναπτήρας, ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου, μία επάργυρη σκακιέρα και το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ που, όπως αποδείχθηκε, είχαν αγοραστεί με πλαστές κάρτες από διάφορα καταστήματα στη Κω. Οι πλαστογράφοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ τα κλοπιμαία και το αυτοκίνητό τους κατασχέθηκαν.


Εμπρηστής ... ετών 14!

Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί στη θεα ενός νεαρού αγοριού που προσήχθη στο Α.Τ. Αρκαλοχωρίου κατηγορούμενος για εμπρησμό!

Η φωτιά εκδηλώθηκε, χθες το απόγευμα, στη θέση "Κεφάλα", στην Αυλή του δήμου Μίνωα Πεδιάδος, αποτεφρώνοντας 2 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης. Οι έρευνες για τα αίτια της πυρκαγιάς βρέθηκαν μπροστά σε ένα 14χρονο από τη Βουλγαρία ο οποίος εντοπίστηκε να απομακρύνεται από την εστία της φωτιάς.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε πότε θα αντιστραφούν τα πράγματα και θα μπαίνουμε εμείς στα σπίτια και στα τσαντίρια όλων αυτών των λαθροεισβολέων να τους πάρουμε στο κυνήγι. Άντε, μετά να πάρει σειρά και η Βουλή να ξεβρωμίσει ο τόπος από τους 300 βρυκόλακες.

Κρασοπατήρ είπε...

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί να συμβεί ποτέ η αντιστροφή των πραγμάτων, αλλά ούτε και η διαιώνιση της παρακμής που βιώνουμε.

Επιστροφή στις καταστάσεις προ 1992 θέλουμε, πριν την εισβολή των βαρβάρων.

Η λύση θα πρέπει να είναι καθαρά με πολιτική απόφαση. Η δική μας συμβολή περιορίζεται μπροστά στην κάλπη...

Ανώνυμος είπε...

Σοφά λόγια αλλά κατά την γνώμη μου ανεφάρμοστα. Ακόμα και εάν εκλεγεί κόμμα που την επόμενη της αναλήψεως εξουσίας μαζέψει όλους τους λαθραίους για απέλαση, τότε θα ξεκινήσει πραγματικός πόλεμος εναντίον της Ελλάδος που δεν σέβεται τα δικαιώματα των μειονοτήτων. Το έχουμε δει το έργο πολλές φορές. Από την μια πλευρά οι Έλληνες και από την άλλη ΝΑΤΟ, Ευρώπη, λαθραίοι, συριζαίοι και ΚΚΕδες. Με βία ήρθαν στην πατρίδα μας, με τον ίδιο τρόπο θα φύγουν.

Δημοσίευση σχολίου