Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Πολιτική σκευωρία, πολιτική δίωξη και επικίνδυνη εκτροπή… το χτύπημα κατά της Χρυσής Αυγής με φαιδρά «τεκμήρια» και γελοίες υποθέσεις


Το πολιτικό σύστημα θα πρέπει να προστατεύσει την Δημοκρατία και να μην εγκλωβιστεί σε σταλινικές μεθόδους 

Μόνο ως δικαστική και πολιτική εκτροπή μπορεί να θεωρηθεί η απόφαση δύο δικαστικών λειτουργών να άρουν τις βουλευτικές ασυλίες σε όλη την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής με στόχο τον εγκλεισμό στις φυλακές Κορυδαλλού.

Τα επιχειρήματα της δικαιοσύνης και των δύο δικαστικών λειτουργών είναι φαιδρά.

Ένα όπλο που βρέθηκε, ένα βιβλίο, μια εικόνα και άλλες τέτοιες γελοιότητες αποτελούν το κατηγορητήριο που θα «αποδείξει» ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση.

Είναι προφανές ότι η δομή ενός κόμματος, ο χαιρετισμός ακόμη και ναζιστικά δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο ποινικής δίωξης.

Με την ίδια λογική θα πρέπει να απαγορευτεί στα μέλη του ΚΚΕ να έχουν φωτογραφίες ή βιβλία του Στάλιν που ήταν ιστορικά αποδεδειγμένα όπως και ο Χίλτερ εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας. 

Όμως μια δημοκρατία, δεν μπορεί να υποκαθίσταται από 2 δικαστικές λειτουργούς που ανεύθυνα, χωρίς τεκμήρια στέλνουν στην φυλακή όλη την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής.

Μια Δημοκρατία δεν μπορεί να φοβάται την εικόνα του Χίτλερ ή του Στάλιν, επίσης μια δημοκρατία δεν μπορεί να φοβάται το όπλο...
 
Στις ΗΠΑ την χώρα με την μεγαλύτερη οπλοκατοχή....η δημοκρατία λειτουργεί μια χαρά...

Αν η δημοκρατία φοβάται τις εικόνες και την σημειολογία….τότε είναι δημοκρατία για κλάματα.

Αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο, δεν υπάρχει άλλο προηγούμενο ένα πολιτικό κόμμα να καταλήγει στην φυλακή.

Η κοινωνία αισθάνεται, κατανοεί ότι οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής έχουν αποκλειστικά πολιτικό κίνητρο.

Η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα, εμφανίζει αυξανόμενα ποσοστά, κονταροχτυπιέται ο Κασιδιάρης στον Δήμο Αθηναίων με τους άλλους υποψηφίους.

Στις ευρωεκλογές σίγουρα τις εντυπώσεις και θα διαπιστωθεί και την ουσία, θα τις κερδίσει η Χρυσή Αυγή.

Οι δύο δικαστικές λειτουργοί άπαξ και έχουν κατηγορηθεί ότι συσχετίζονται με την Δημοκρατική Αριστερά έπρεπε να εξαιρεθούν της έρευνας.

Είναι προφανές ότι η κοινωνία δεν πιστεύει ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση τουλάχιστον 1 στους 3 έλληνες δεν το πιστεύει.

Η στάση της ΝΔ στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι ιστορικά απαράδεκτη.

Το ΠΑΣΟΚ το απόκομμα του προχθές δεν υπάρχει και η άποψη του δεν μετράει.

Δυστυχώς επιλέγει ο λάθος δρόμος από την κυβέρνηση.

Αντί να προσπαθήσουν να προσελκύσουν και να συγκυβερνήσουν με την Χρυσή Αυγή τους στέλνουν στην φυλακή.

Δυστυχώς όμως θα στείλουν στον καιάδα και τις ελπίδες τους ότι οι δεξιοί που έφυγαν από την ΝΔ θα επιστρέψουν στην ΝΔ.

Δυστυχώς ο Σαμαράς μπορεί να διασωθεί πολιτικά μόνο αν επιλέξει τον δρόμο των τριπλών εκλογών δηλαδή βουλευτικών μαζί με τις ευρωεκλογές.

Ποντάρει ότι αποδεκατίζοντας την Χρυσή Αυγή θα κερδίσει πολιτικούς πόντους.

Δυστυχώς κερδίζει οργή και μίσος κατά μιας εκφυλισμένης ΝΔ που δεν είναι η Δεξιά του παρελθόντος αλλά ένας ιδεολογικός αχταρμάς του αύριο.

Ο Σαμαράς έκανε ένα μεγάλο λάθος.

Προφανώς και στην πολιτική όπως και στην ζωή όλα πληρώνονται.

Θα τον στιγματίζει σε όλο τον πολιτικό του βίο το ιστορικό λάθος του να χτυπήσει τόσο ύπουλα ένα πολιτικό κόμμα.

Η ΝΔ μόνο έχει να χάσει από τους παραδοσιακούς δεξιούς που δείχνουν την αποστροφή τους.

Ας μείνει με το ΠΑΣΟΚ το απολίθωμα του χθες το ένοχο κόμμα που οδήγησε στην χρεοκοπία την Ελλάδα.

Στο τέλος θα ταυτιστούν και η κοινωνία θα τους δακτυλοδείχνει ως τα δύο κόμματα που χρεοκόπησαν την Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

4 σχόλια:

Κρασοπατήρ είπε...

Βρήκαν θέμα να ασχολούνται τα ΜΜΕ και να ξεχαστεί το σκάνδαλο του Μεγάρου, του ΤΤ και των εξοπλιστικών. Ποιος ασχολείται με δισεκατομμύρια τώρα όταν έχεις μπροστά σου το οπλοστάσιο των αεροβόλων της ΧΑ; Παρεμπιπτόντως ο τύπος που έπιασαν προχθές με την ΜΚΟ είχε περισσότερα όπλα απ'όσα βρήκαν συνολικά σε 50 ελέγχους σε στελεχη της ΧΑ!

Ταυτόχρονα η δικαιοσύνη που δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί με το λαθρεμπόριο δισεκατομμυρίων του Μελισσανίδη με αποτέλεσμα την παραγραφή του και που δεν ασχολήθηκε ουτε μισή ώρα με το σκάνδαλο των 600 εκατομμυρίων ευρώ του Μεγάρου Λαμπράκη, έρχεται τώρα να καθαρίσει την πολιτική σκηνή απο αυτούς που δεν ήταν ποτέ σε κυβερνητικό σχήμα!

Η αστυνομία ακόμα ψάχνει τους δολοφόνους των παιδιών στο Ν. Ηράκλειο και του Γκιόλια και οι υπόλοιποι βολευτές χειροκροτούν την δημοκρατία μας.

Α, μη ξεχάσω ότι η δικαιοσύνη αφησε έξω Φιλιππίδη και Κοντομηνά και ας είχαν στοιχεία για κλοπές μερικών εκατοντάδων εκατομμυρίων.

Η χώρα διαλύεται πλέον και στην προσπάθεια τους να κρατηθούν ψηλά κάποια λαμόγια έχουν χάσει το μέτρο και υποτιμούν την νοημοσύνη μας.
Το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν ανθρώπους μορφωμένους/εργατικούς/οικογενειάρχες/ηθικούς να σιχαθούν τα σημερινά πολιτικά κόμματα.

Θα έχει ενδιαφέρον το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών.

Dimitris είπε...

Έτσι ακριβώς...

Ανώνυμος είπε...

ο σαμαρας ειναι σκυλακι του συριζα και οχι το αντιστροφο

η εαμοβουλγαρικη αριστερα ειναι απολυτη εξουσια στην ελλαδα απο το 74 μεχρι σημερα και κανει οτι γουσταρει στη σφαλιαροφαγικη χαζοδεξια ....
αυτοι βαλαν το σκυλακι τους σαμαρα να βγαλει εκτος νομου τη χα και μετα θα βγαλουν εκτος νομου και την ξρφτιλονουδουλα και καθε τι ΜΗ αριστερο, εθνικο ελληνικο!
να λετε παντου οτι οι αριστεροι νταβατζηδες καναλαρχες εργολαβοι, της σοβιετικης ολιγαρχιας του πλουτου ,μετα την εξουδετερωση της χα,θα κατακρεουργησουν το βοριδη φαηλο και αδωνι που τωρα προσπαθουν να παρουν ευσημα δημοκρατικφροσυνης και προοδευτικοφροσυνης απο το αρισετρο υπερσυστημα,

ετσι πρεπει να θετουμε το θεμα
οτι η χαζοδεξια (τα καραμαλοτουβλα) ειναι τα γιουσουφακια της εαμοβουλγαρικης καπιταλιστικης σοβιετικης πλουτοκρατιας και νομενκλατουρας, του λαομισητου σοβιετικου κατοχικου καθεστωτος του 74

st είπε...

μαλλον πρέπει να φοβούνται πολύ την ΧΑ εκεί στο Ναο της Δημοκρατίας, την ελληνική βουλή. Γιατί κάτι μου λέει οτι οι πραγματικές, κρυφές δημοσκοπίσεις φέρνουν την Χ.Α πολύ πιο ψηλά απ' οτι μας λένε, με αποτέλεσμα να κάνουν τα πάντα έτσι ώστε να την διαλύσουν? Προσωπικά θεωρώ οτι αυτό το πογκρόμ εναντίων της ΧΑ, γίνεται καθαρά για εκφοβισμό, πολιτών ψηφοφόρων και αυτών που σκέφτονται να ξεκινήσουν τέτοιου είδους κινημάτα. Θεωρώ οτι η ΧΑ , σε όποια μορφή ή ονομασία "κατεβεί" στις εκλογές θα πάρει πάνω απο 15%, κάτι που το τρέμει ΟΛΟ το πολιτικό σύστημα. Μετά θα είναι λίγο δύσκολο να χαρακτηρίσουν τους ψηφοφόρους της ΧΑ "φασίστες", φασιστοειδή" και άλλα ωράια, δε μπορεί περίπου 1.000.0000 άνθρωποι να είναι φασιστες!!!! Άλλο εθνικιστής, πατριώτης και άλλο φασίστας, έχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορά.

Δημοσίευση σχολίου