Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Κατασκεύαζαν πλαστά κουπόνια για να ψωνίζουν φθηνότερα από σούπερ μάρκετ


Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγινίου, περίπτωση απάτης σε βάρος καταστήματος εμπορίας τροφίμων (super market), που έλαβε χώρα πρωινές ώρες της 14.02.2014.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων ηλικίας 29 και 42 ετών, για πλαστογραφία και απάτη.

Αρχικά, στο Αιγίνιο Πιερίας,..
εντοπίστηκε το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι προαναφερόμενοι και σε αστυνομικό έλεγχο αυτών, καθώς και του οχήματος, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

186 κουπόνια – επιταγές έκπτωσης των 6 ευρώ έκαστο,
362 κουπόνια – επιταγές έκπτωσης του 1 ευρώ έκαστο και
81 κουπόνια – επιταγές έκπτωσης του 0,5 ευρώ έκαστο.

Όπως διαπιστώθηκε, όλα τα ανωτέρω κουπόνια – επιταγές έκπτωσης, συνολικής αξίας 1.600 ευρώ περίπου, προορίζονταν για μελλοντικές συναλλαγές με συγκεκριμένη αλυσίδα super market και ήταν όλα πλαστά.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το πρωί της 14.02.2014 στο Αιγίνιο Πιερίας, ο 29χρονος μετέβη σε super market της ίδιας αλυσίδας και προέβη σε αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 78 ευρώ καταβάλλοντας, αντί χρημάτων, πλαστά κουπόνια – επιταγές έκπτωσης του ανωτέρω καταστήματος. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αιγινίου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των ανωτέρω, οι οποίοι δε συνελήφθησαν, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου