Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ragnarok ~ Της Πόπης θα γίνει αυτό το Σάββατο


Ο Νοστράδαμος και οι Μάγια απέτυχαν παταγωδώς να προβλέψουν σωστά το τέλος του κόσμου. Το ίδιο συνέβη και με τους «νεόκοπους» προφήτες αναφορικά με το έτος 2000, οπότε είναι λογικό όλοι να αντιμετωπίζουν με χαρακτηριστική δυσπιστία την προφητεία των Βίκινγκ οι οποίοι προβλέπουν ότι το Σάββατο...
καταστρέφεται η ανθρωπότητα.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των Βίκινγκς η καταληκτική ημερομηνία είναι η 22α Φεβρουαρίου όταν και ο πλανήτης θα ανοίξει στα δύο και η Γη θα καταστραφεί.

Η σκανδιναβική μυθολογία μιλάει «ξεκάθαρα» για το Ragnarok, τουτέστιν « η μοίρα των θεών», το οποίο είναι μια σειρά γεγονότων που συμπεριλαμβάνουν τη μάχη για το τέλος του κόσμου.

Θα είναι ένας αγώνας μεταξύ Θεών με τους «καλούς» να μάχονται υπό την ηγεσία του Odin και τους «κακούς» να έχουν ως αρχηγό τον Loki.

Οπως αναφέρει η Wikipedia η μάχη αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα τον θάνατο πολλών Θεών, το τεράστιο φίδι Jormungand θα αναδυθεί από τη θάλασσα, ο δράκος του υποκόσμου θα επανέλθει στη Γη για να πολεμήσει τους ήρωες της Valhala και γενικά θα επικρατήσει ο κακός χαμός.

Οι Βίκινγκς πίστευαν ότι το Ragnarok προηγείται του «χειμώνα των χειμώνων» όπου ακραία καιρικά φαινόμενα θα επικρατήσουν χωρίς να υπάρχει καθόλου καλοκαίρι.

Θα εξαφανιστεί κάθε ίχνος ηθικής και θα ξεσπάσουν μάχες σε όλο τον κόσμο που θα σημάνουν την αρχή του τέλους.

Μετά από όλα αυτά θα εμφανιστεί ο λύκος Skoll, θα καταβροχθίσει τον ήλιο και ο αδερφός του Hati θα φάει το φεγγάρι προκαλώντας την πτώση των άστρων από τον ουρανό, ενώ την ίδια στιγμή η Γη θα συνταραχθεί από μεγάλους σεισμούς.

Ολα αυτά θα γίνουν το Σάββατο.

Μετά από όλα αυτά θα αποκατασταθεί η ηρεμία και ο κόσμος θα κατοικηθεί εκ νέου από τους Θεούς που κατάφεραν να γλιτώσουν από τη μάχη, αλλά και οι μόνοι δύο επιζήσαντες άνθρωποι.

Η Γη, ωστόσο, θα βυθιστεί στη θάλασσα και μια νέα ουτοπική χώρα με ατελείωτες προμήθειες θα αναδυθεί.

Περισσότερα την... Κυριακή.


iefimerida.gr
 
 
 
 
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να πάρω δηλαδή κανά δυο κιλά αλεύρι...

Ανώνυμος είπε...

Τι να το κάνεις το αλεύρι, εδώ ούτε ραδίκια δε θα υπάρχουν για να τα βλέπεις ανάποδα...

Ανώνυμος είπε...

Ρέ παιδιά, πόθεν προκύπτει αυτό; Είπαν, δηλαδή, οι Βίκινγκς ότι στις 22/02/2014 μΧ θα γίνει το έλα να δείς; Ή κάθε 22 Φεβρουαρίου πρέπει να τρέμουμε; Καί σε ποιό χαρτί το έγραψαν;

st είπε...

τζάμπα αγόρασα όλα τα νουνού και τις κονσέρβες απο το σουπερ μάρκετ της γειτονιάς!!!! στραβά με κοιτούσαν όλοι!!!! Τίποτα δεν έγινε καιτο πιο πιθανό να πάθω σκορβούτο με τόσες κονσέρβες!!!

Δημοσίευση σχολίου