Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Δείτε τι έγινε από τους φασίστες Αλβανούς στον χθεσινό αγώνα με Σερβία


Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Σερβία και την Αλβανία διεκόπη όταν ο Στέφαν Μίτροβιτς κατέβασε σημαία που απεικονίζει την ιδέα της "Μεγάλης Αλβανίας" (με περιοχές από Ήπειρο, Vardarska κλπ), από τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι. Ακολούθησε σύρραξη.

Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, Στέφαν Μίτροβιτς, την κατέβασε, ενώ στη συνέχεια υπήρξε γενικευμένη σύρραξη με αποτέλεσμα ο διαιτητής, Μάρτιν Άτκινσον, να διακόψει οριστικά την αναμέτρηση, σύμφωνα με την UEFA.

Αφότου ο Στέφαν Μίτροβιτς κατέβασε τη σημαία, δέχθηκε επίθεση από παίκτες της Αλβανίας(!), ενώ στη συνέχεια την άρπαξε ο Γκούντελ, κάτι που εξόργισε ακόμη περισσότερο τους αντιπάλους του.




ADVERTISEMENT

 




 
  Δείτε τη σημαία που μετέφερε το ιπτάμενο αεροπλανάκι, όπως την απαθανάτισε η σερβική ιστοσελίδα novosti.

Δείτε φωτογραφίες από τα επεισόδια που ακολούθησαν ανάμεσα σε οπαδούς και την Αστυνομία, αμέσως μετά το συμβάν.










Eπίθεση Αλβανών κατά της ελληνικής μειονότητας στην Βόρειο Ήπειρο

Προκλητική επίθεση από Αλβανούς δέχθηκαν Έλληνες της Βορείου Ηπείρου στην Δερόπολη, xθες το βράδυ, μετά τα επεισόδια στον αγώνα ανάμεσα στη Σερβία και την Αλβανία στο Βελιγράδι.

Όπως μεταδίδει το himara.gr, κάτοικοι του χωριού Λαζαράτι, δημιουργώντας ένα κομβόι αυτοκινήτων, εισέβαλαν στο χωριό Δερβιτσάνη της Κάτω Δερόπολης της ελληνικής μειονότητας φωνάζοντας συνθήματα όπως: «θα σας κάψουμε Χριστιανοί!».

Οι εν λόγω Αλβανοί δεν αρκέστηκαν μόνο στα συνθήματα αλλά επιτέθηκαν και τραυμάτισαν κατοίκους του χωριού και για αρκετή ώρα περιφέρονταν με τα αυτοκίνητα τους στους δρόμους, εκφοβίζοντας τους κατοίκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ακούστηκαν και πυροβολισμοί που προέρχονταν από κατοίκους της Δερβιτσάνης και ρίχτηκαν στο αέρα για εκφοβισμό κατά των Αλβανών, ενώ κάποιοι κάτοικοι έτρεξαν στην εκκλησία του χωριού χτυπώντας τις καμπάνες ώστε να συγκεντρωθούν και να απαντήσουν στην προκλητική «επέλαση» των Αλβανών.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου