Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Επειδή αρκετά το κουράσαμε με μισόλογα για τον εθνικισμό των γειτόνων μας


1) Ο Κάτσε και ΟΛΟΙ οι υπόλοι Αλβανοί ποδοσφαιριστές, γοητεύονται από την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ σημαία της "Μεγάλης Αλβανίας" που περιέχει εδάφη από τη Σερβία, τη ΠΓΔΜ και την Ελλάδα. Για κάθε Αλβανό είναι μεγάλη επιθυμία, είναι όνειρο ζωής που το θεωρεί εφικτό, είναι γραμμένο στο DNA του και απλά πιστεύει ότι είναι θέμα χρόνου να πάρει η Αλβανία, αυτό που...
"δικαιούται", δηλαδή ολόκληρη την Ήπειρο, μέχρι την Πρέβεζα. Αυτό το πιστεύουν ΟΛΟΙ οι Αλβανοί, το έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους, αλλά όχι πολύ βαθιά.Το έχουν επιφανειακά και μας το θυμίζουν σε κάθε ευκαιρία.
2) ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι Αλβανοί ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα, είναι φανατικοί οπαδοί της "Μεγάλης Αλβανίας". Θεωρούν ότι είναι νομοτέλεια να πραγματοποιηθεί το όνειρο, θεωρούν ότι η "κατοχή" της  Ηπείρου από την Ελλάδα είναι προσωρινή.
3) ΟΛΟΙ οι Αλβανοί παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα, δέχονται τις ακραίες, εθνικιστικές, ιμπεριαλιστικές απόψεις της επίμαχης "σημαίας". Ναι, ο Κάτσε π.χ.  στηρίζει την προσάρτηση Φλώρινας, Καστοριάς, Ιωαννίνων, Άρτας, Θεσπρωτίας ή άλλων περιοχών στην Αλβανία. Ναι, είναι κι αυτός ένας εθνικιστής που θεωρεί ότι η Τσαμουριά είναι Αλβανική και πρέπει σύντομα να επιστρέψει στη μητέρα Αλβανία.
4) Τίποτε από όλα αυτά δεν ενοχλεί τους έλληνες οπαδούς επειδή προηγείται η ανάγκη να υπάρχουν καλοί παίκτες στην ομάδα, την οποία οι Έλληνες βάζουν πάνω από την πατρίδα. Δεν υπάρχει ίχνος πατριωτισμού στην Ελλάδα, ούτε στο 0,1 % του πληθυσμού.
5) Η Ελληνική κυβέρνηση αντιδρά υποτονικά, όπως σε κάθε θέμα εξωτερικής πολιτικής, εκτός αν αυτό αφορά κάτι που θίγει Εβραίους. Σε αυτό το θέμα είναι πολύ αποτελεσματική και δυναμική η ελληνική αντίδραση, επειδή οι Έλληνες πολιτικοί τρέμουν μέχρι θανάτου, τις αντιδράσεις της πανίσχυρης Εβραϊκής κοινότητας, η οποία δεν χαρίζεται, δεν συγχωρεί, δεν ξεχνά. Για αυτό και αν κάποιος ποδοσφαιριστής προσβάλλει την ελληνική ή χριστιανική κοινότητα, αντιμετωπίζεται με δημοσιοϋπαλληλική αδιαφορία, ενώ αν κάνει κάτι που πιθανόν θυμώσει τους φίλους μας Εβραίους, τότε σημαίνει κόκκινος συναγερμός και όλοι τρέχουν με χίλια να προλάβουν το θυμό των Εβραίων και κατακρεουργούν τον δράστη, για να κατευνάσουν το θηρίο.
6) Η Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, οργανώσεις, ομοσπονδίες, UEFA, FIFA κ.λ.π. είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες στο ρατσισμό. Όμως, ρατσισμός για αυτούς είναι η προσβολή ιερών και οσίων εβραίων και μουσουλμάνων μόνο. Όταν το θύμα του ρατσισμού είναι μια χριστιανική χώρα και ιδιαίτερα ορθόδοξη, υπάρχει δημοσιοϋπαλληλική αδιαφορία. Δεν είναι καθόλου πρόθυμοι να κατακεραυνώσουν.
Η βάση αυτών των αντιδράσεων, είναι ο φόβος., Μουσουλμάνοι και Εβραίοι, έπεισαν με το φόβο τη διεθνή κοινότητα, ότι πρέπει να σπεύδει να καταδικάσει αμέσως, χωρίς δεύτερη σκέψη, ό,τι τους ενοχλεί.
Αυτή είναι η απλή ωμή αλήθεια, για όσους δεν θέλουν να σπάνε το κεφάλι τους προσπαθώντας να καταλάβουν γιατί δεν έκοψαν την μπάλα στον Κάτσε ή γιατί δεν θα αποκλειστεί για χρόνια η Αλβανία, ενώ αν μια παρόμοια σημαία ανέβαζαν Σέρβοι, θα τους απέκλειαν για 10 χρόνια από όλες τις διοργανώσεις. Ο κόσμος δεν είναι καθόλου δίκαιος και πουθενά δεν ισχύουν ίσα μέτρα, ίσα σταθμά.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αδερφός του Έντι Ράμα συνελήφθη και αφέθη ελέυθερος επειδή είχε Αμερικανικό διαβατήριο. Ο Ράμα είναι ο άνθρωπος των Αμερικανών στην Αλβανία κι έχει συγκεκριμένη αποστολή. Να παρεμποδίσει τους ομοεθνείς του να διαλύσουν την ΠΓΔΜ και να στριμώχνει με κάθε τρόπο τους Σέρβους, που ποτέ δεν δήλωσαν πλήρη υποταγή στους Αμερικανούς, επειδή έχουν μια έμφυτη υπερηφάνεια και πατριωτισμό σαν λαός, ακριβώς αντίθετα από εμας,που μας περισσεύει ο ραγιαδισμός και η εθελοδουλεία.
Απλά, ωμά και σταράτα, για να μη φλυαρούμε με αμπελοφιλοσοφίες.
Πηγή:http://taxalia.blogspot.gr/2014/10/blog-post_274.html


Ο παίκτης της Αλβανίας που προστάτεψε τη ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ σημαία της Μεγάλης Αλβανίας παίζει στον Πας Γιαννινα

Για να καταλάβουμε δηλαδή, ο παίκτης που τρώει ψωμί και του εκδοθεί κάρτα από την ΕΠΟ, προστάτευε τη σημαία που..
δείχνει προσαρτημένο το τμήμα της χώρας που παίζει ποδόσφαιρο και βγάζει το ψωμί του. Απέλαση τώρα!
Φίλαθλοι του ΠΑΣ και Ελληνες, πάνω από όλα η τιμή μας και όχι όλα για μια τιμή
http://www.pasgiannina.gr/players/lila

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου