Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Κίνδυνος θάνατος τα δημόσια νοσοκομεία (Γι' αυτό τα αποφεύγουνε οι αριστεροί)


Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζουν ιατρικές πηγές την κατάσταση της υγείας του Θάνου Πλεύρη, ο οποίος εισήχθη χθες σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου διαπιστώθηκε σοβαρή λοίμωξη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πρώην βουλευτής της ΝΔ υπεβλήθη σε νέα χειρουργική επέμβαση υπό την εποπτεία αγγειοχειρουργού και λοιμωξιολόγου προκειμένου να αντιμετωπιστεί...
λοίμωξη την οποία υπέστη μετά από χειρουργείο στο γόνατο, το οποίο πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη βδομάδα σε δημόσιο νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό η επέμβαση που είχε ως στόχο να καθαρίσει τη μολυσμένη περιοχή ολοκληρώθηκε πριν από περίπου μία ώρα και ο ασθενής μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του θεραπευτηρίου, όπου συνεχίζουν την αγωγή οι θεράποντες ιατροί.

Ανακοίνωση για την πορεία της υγείας του πρώην βουλευτή της ΝΔ Θάνου Πλεύρη εξέδωσε το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. 

«Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης εισήχθη χθες, Κυριακή 13/11/16, στις 10.00 π.μ., στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, με εικόνα σήψης.
Είχαν προηγηθεί αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα.
Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, εισήχθη άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος, διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη.
Από τη θεραπευτική ομάδα του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ διενεργήθηκαν και διενεργούνται όλες οι ενδεδειγμένες θεραπευτικές πράξεις, συντηρητικές και επεμβατικές.
Η κατάσταση του ασθενούς εκτιμάται ως ιδιαίτερα κρίσιμη».




Σε ιδιωτικό νοσοκομείο ο γιoς του Τσίπρα μετά από ατύχημα στο σχολείο



Σε ιδιωτικό νοσοκομείο μεταφέρθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγάλος γιος της Περιστέρας Μπαζιάνα και του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Φοίβος-Παύλος φέρεται να είχε ένα μικροατύχημα, από αυτά που συμβαίνουν στα σχολικά προαύλια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το παιδί που πηγαίνει στο νηπιαγωγείο της Σχολής Χιλλ στην Πλάκα, έπεσε και χτύπησε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο.



Σε ιδιωτικό νοσοκομείο γέννησε η σύζυγος του Αλ. Τσίπρα

Για δεύτερη φορά μπαμπά ο Αλ. Τσίπρας. Νωρίς το πρωί της Τρίτης, η Περιστέρα Μπαζιάνα, σύντροφος του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.370 γραμμαρίων.

H κ. Μπαζιάνα γέννησε στο ιδιωτικό μαιευτήριο της Λ. Κιφησίας με καισαρική τομή.



Εκτάκτως σε ιδιωτικό νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος 
Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Εκτάκτως στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος πριν από λίγες ώρες, όπου διαγνώσθηκε με πνευμονία και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης βρισκόταν στην συμπρωτεύουσα, όπου χθες ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του, με την παράσταση «Sorry, I am Greek». Παρά τον πυρετό που ανέβασε χθες, αποφάσισε να μην αναβάλλει την παράσταση.

Σήμερα αισθανόμενος λίγο καλύτερα επέστρεψε σήμερα στην Αθήνα οδικώς από τη Θεσσαλονίκη. Όμως ανέβασε ακόμη πιο υψηλό πυρετό, γι’ αυτό και συνεργάτες του τον μετέφεραν σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα, όπου διαπιστώθηκε με πνευμονία.

Κρίθηκε απαραίτητο να μείνει στο ιδιωτικό νοσοκομείο, προκειμένου να του χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου