Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Χοντρό πέσιμο για τον Τραμπ στους αριστερούς από έναν αριστερό (Βίντεο)


Ο Βρετανός ηθοποιός Tom Walker που σατιρικά υποδύεται τον  ρεπόρτερ "Jonathan Pie", τα λέει χύμα και τσουβαλάτα, σχετικά με την εκλογή Τραμπ. Ο τύπος μόλις έχει φτάσει χαράματα στο στούντιο και καθώς μαζεύει τα σώβρακα αρχίζει το χώσιμο. 

Μην χάσετε το συγκεκριμένο βίντεο. Βάλτε ποπ κορν στο μπωλ κι απολαύστε (Εκτός εάν τα αγγλικά σας είναι επιπέδου Τσίπρα, οπότε γ@μα το):

Pie thinks he knows who is to blame for the rise of Trump... and you're not going to like it!







***Ούτε το Brexit, ούτε η ορμητική άνοδος της Λε Πεν στη Γαλλία, ούτε η θριαμβευτική εκλογή Τραμπ, ούτε κανένα άλλο παρόμοιο σοκ στο προσεχές μέλλον δεν πρόκειται να βάλει μυαλό στους θιασώτες της παγκοσμιοποίησης και της νοσηρής «πολιτικής ορθότητας». Κάθε φορά που δέχονται ηχηρό χαστούκι από τους λαούς επαναλαμβάνουν μονότονα τις ίδιες δηλώσεις πως τάχα «ο κόσμος παραπλανήθηκε», πως «νίκησε ο λαϊκισμός και η ξενοφοβία», πως λαοπρόβλητοι εκλεγμένοι ηγέτες «παραληρούν» και διάφορες τέτοιες κουταμάρες, συκοφαντίες και ψεύδη. Αντί να λάβουν το μήνυμα που είναι πολλαπλό, σαφέστατο και ισχυρότατο ότι οι λαοί της Δύσης μπούχτισαν από τα υπερεθνικά κέντρα εξουσίας που θέλουν σώνει και καλά να επιβάλουν την ατζέντα τους κόντρα στη λαϊκή βούληση και στις εθνικές συνειδήσεις και παραδόσεις, εξακολουθούν να επιμένουν ότι αυτοί σκέφτονται σωστά και όλοι οι άλλοι λάθος.
 
Για τα παπαγαλάκια της παγκοσμιοποίησης δεν αρμενίζει στραβά η βάρκα τους, αλλά είναι στραβός ο γιαλός. Ούτε καν τους περνάει από το μυαλό ότι οι λαοί δεν συμμερίζονται πλέον τα οράματά τους και δεν ανέχονται άλλο τη χειραγώγησή τους. Επιμένουν με μανία ότι οι παρασκηνιακές ελίτ είναι οι μόνες αντικειμενικές, ανθρωπιστικές και προοδευτικές και όλος ο άλλος κόσμος είναι φασίστες και ξενοφοβικοί. Συχνά τους ξεφεύγει η αηδία που νιώθουν για τα αποτελέσματα της κάλπης που δεν τους αρέσουν. Λίγο μετά την οριστικοποίηση της νίκης του Τραμπ άκουσα έναν περίλυπο Αμερικανό οπαδό της Κλίντον να δηλώνει σε κανάλι ότι «ίσως η Δημοκρατία να μην είναι κατάλληλο πολίτευμα γι’ αυτόν τον λαό τελικά»! Την ίδια άποψη φαίνεται να έχει και ο μεγαλοεπενδυτής Τζωρτζ Σόρος ο οποίος όπως αποκαλύπτεται χρηματοδοτεί τις πρωτοφανείς μαζικές διαδηλώσεις στις ΗΠΑ κατά του νεοεκλεγέντος προέδρου. 
 
Το κρυπτοφασιστικό παρακράτος της «πολιτικής ορθότητας» δεν μπορεί πλέον να επιδείξει ούτε στοιχειώδη αυτοσυγκράτηση και να κρύψει τον αυταρχισμό του. Αν διαπιστώσει το προσεχές διάστημα ότι οι δημοκρατικές διαδικασίες δεν το εξυπηρετούν, δεν αποκλείεται να δούμε σημεία και τέρατα.



4 σχόλια:

r+w είπε...

Αυτό που λέει ο τυπάς ότι οι αριστεροί όταν διαφωνείς σε λένε ρατσιστή και φασίστα ισχύει από ότι φαίνεατι σε ολόκληρο τον κόσμο ... αυτό αποδεικνύει ότι υπάρχει κεντρικό συντονιστικό όργανο ...

Κρασοπατήρ είπε...

Στην Αμερική τα πράγματα έχουνε ξεφύγει. Τρώνε άγριο ξύλο όσοι δεν συμφωνούν με τους "ντέμοκρατς"

r+w είπε...

ΝΑι αλλά και οι δικοί μας αμερικανοκομμουνιστές τα ίδια ακριβώς λένε και κάνουν .... δες τις αντισυγκεντρώσεις των μπαχαλάκιδων ...

Κρασοπατήρ είπε...

Καλά, δεν το συζητάμε για Ελλάδα. Έχει παρανοήσει εδώ και καιρό ο κανονικός κόσμος, θεωρώντας φυσιολογικά όσα συμβαίνουν γύρω του. Το μακρύ και γαλαντόμο χέρι του Τζορτζ και τα σάπια ΜΜΕ, έχουν διαβρώσει την κοινωνία.

Δημοσίευση σχολίου