Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΝΑΙ ΡΕ ΕΡΓΟΛΑΒΑΡΑ ~ Ναι ρε Κρητίκαροι!


Ο υπεύθυνος αρνήθηκε πως η υπηρεσία του έχει ευθύνη για τα όσα έγιναν, αφού όπως λέει οι εργασίες ήταν προγραμματισμένες και δεν γινόταν να αναβληθούν.

Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Εργασίες ασφαλτόστρωσης χωρίς να μετακινηθούν οχήματα και κάδοι; 
Κι όμως, στο Ρέθυμνο συνέβη και αυτό. Φωτογραφίες της τοπικής ιστοσελίδας cretenews.gr δείχνουν ότι...
ο δρόμος Επ. Μαρούλη στην πόλη του Ρεθύμνου ασφαλτοστρώθηκε χωρίς να ληφθεί υπόψη ότι θα πρέπει να μετακινηθούν τα αυτοκίνητα και οι κάδοι απορριμμάτων.
Οι πολίτες φέρονται να ισχυρίζονται ότι οι δημοτικές αρχές δεν τους ενημέρωσαν εγκαίρως ενώ ο Δήμος, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, ρίχνει ευθύνες και στην αστυνομία.

Τα συνεργεία έβαλαν άσφαλτο μόνο εκεί που μπορούσαν. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να στρωθεί μόνο σε σημεία που δεν υπήρχαν κάδοι σκουπιδιών και παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Αποτέλεσμα; Οι εικόνες που βλέπετε παρακάτω και έγιναν viral στο διαδίκτυο. Αλλές αυτές όπως αποδεικνύεται ήταν μόνο η αρχή...



Ο υπεύθυνος της τεχνικής υπηρεσίας - που ασφαλώς δεν μπορούσε να αρνηθεί την πραγματικότητα - είπε πως γνωρίζει τι έχει συμβεί και έδωσε τη δική του εξήγηση. "Δεν μπορούσαμε να ρίξουμε άσφαλτο εκεί που υπήρχαν αμάξια γιατί η άσφαλτος ειναι ζεστΉ. Θα μπει όταν αποφασίσουν οι κυριοι να βγάλουν τα αυτοκίνητα τους. Γνωρίζω τι συμβαίνει στο διαδίκτυο αλλά εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Έπρεπε να διαλέξουμε. Είτε να πετάξουμε την άσφαλτο είτε να τη βάλουμε όπου μπορούσαμε. Επιλέξαμε το δεύτερο''.

Ο υπεύθυνος αρνήθηκε πως η υπηρεσία του έχει ευθύνη για τα όσα έγιναν, αφού όπως λέει οι εργασίες ήταν προγραμματισμένες και δεν γινόταν να αναβληθούν.

Όπως προκύπτει από τις δηλώσεις κατοίκων της περιοχής, ο Δήμος είχε ειδοποιήσει, είχε βάλει κορδέλες για να γίνουν τα έργα αλλά το πράγμα στράβωσε επειδή κάποιοι αποφάσισαν σκόπιμα να τις αγνοήσουν. "Ειδοποίησε ο δήμος έβαλε κορδέλες. Ορισμένοι δεν τα έβγαλαν και ασφαλτοστρωθηκε ο δρομος δεν ειναι κατι το φοβερό. Ψάξανε μέσω των αριθμών κυκλοφοριας και τους πήραν τηλέφωνο. Ορισμένοι που τους πήραν να τα βγάλουν δεν τα έβγαλαν επειδη ήταν από άλλο κόμμα και διαφωνούσαν με την απόφαση του δημάρχου", τονιζει κάτοικος της περιοχής.





Άρχισε και το τρολάρισμα...







2 σχόλια:

r+w είπε...

Όλο το δράμα της Ελλάδας αποτυπωμένο σε έναν δρόμο ... ο υπεύθυνος του δήμου έχει και πτυχίο μηχανικού και ψηφίζει ....νομίζω ... ;;;;;

Κρασοπατήρ είπε...

Από όπου και να την πιάσεις την ιστορία αυτή σε πιάνει απελπισία. Πραγματικά κατάντια.
Περιμένω τις ανακοινώσεις για το ποιος ευθύνεται. Και πώς θα τιμωρηθεί.

Δημοσίευση σχολίου