Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Παιδότοπε, εσύ, πλούσιε και άπιστε...


Τέσσερις ρατσιστές λαθρομετανάστες αραβικής καταγωγής ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ληστέψουν έναν… παιδότοπο στο Καστέλι Κισσάμου στα Χανιά χτυπώντας άγρια τον Έλληνα φύλακα! Όμως, παρά το γεγονός ότι κατάφεραν να διαφύγουν, δεν άργησαν να πέσουν στα χέρια της Αστυνομίας.

Οι τέσσερις δράστες –δύο Μαροκινοί ηλικίας 24 και 27 χρόνων, ένας 25χρονος Παλαιστίνιος και ένας 29χρονος Αλγερινός- εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς και ξυλοκόπησαν τον 38χρονο φύλακα του παιδότοπου, ο οποίος δεν κατάφερε να αντισταθεί. Στη συνέχεια, άρπαξαν από το ταμείο 300 ευρώ και διάφορα προσωπικά αντικείμενα του φύλακα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο τραυματισμένος υπάλληλος ειδοποίησε την Αστυνομία και άνδρες της Ασφάλειας Χανίων έφτασαν αμέσως στον παιδότοπο, πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και ξεκίνησαν την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, που δεν άργησαν να πέσουν στα χέρια τους. Ο φύλακας τους αναγνώρισε κι έτσι οι νεαροί αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ληστείας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου