Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Άρης, ο αρχηγός των …χλιδάτων!


Ο Άρης φέσωσε τους Έλληνες με 677.000 ευρώ!

Άρης, ο αρχηγός των …χλιδάτων! Ένα απίστευτο «φέσι» ύψους 677.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο Ελληνικός λαός μετά και τον απλήρωτο λογαριασμό που άφησε πίσω του ο πρώην υπουργός Τουρισμού Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Κατά την θητεία του ως …ξένιος Δίας, ο Άρης διέμενε σε υπερπολυτελείς σουίτες, μετακινούνταν με λιμουζίνες, τρεφόταν με σούσι στα ακριβότερα εστιατόρια και «χτυπούσε» στα ίσα άραβες κροίσους και εφοπλιστές από το Λονδίνο! Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει...
 το «Πρώτο Θέμα», ο νυν τομεάρχης Παιδείας της Ν.Δ. εφάρμοζε την τουριστική του πολιτική με εξαιρετική οικονομική άνεση, τόση που οι «χρυσές» εκστρατείες του ανά την υφήλιο συγκρίνονται μόνο με την περιοδεία ενός άραβα κροίσου.

Μόνο τα ταξίδια του την περίοδο Μάιος-Δεκέμβριος 2008 στοίχισαν στον Ελληνικό λαό 702.000 ευρώ, καταχρεώνοντας ένα ήδη υπερχρεωμένο υπουργείο. Ο large Άρης, ως άξιο τέκνο του διεθνούς Jet set, διέμενε σε προεδρικές σουίτες των 3500 ευρώ τη βραδιά, μετακινούνταν από ένα στόλο λιμουζίνων που κοστίζουν χιλιάδες ευρώ και διαπραγματευόταν δειπνώντας σε γνωστά σουσι μπαρ του Λονδίνου.

Ο «πυρετός» της πολυτέλειας που χτύπησε τον πρώην υπουργό, δεν θα μείνει χωρίς δικαστική …γιατρειά. Ήδη το ταξιδιωτικό γραφείο «Active World» το οποίο οργάνωνε τα υπηρεσιακά του ταξίδια, προσέφυγε στην ελληνική δικαιοσύνη κατά του δημοσίου αξιώνοντας το ποσό των 670.000 ευρώ.

Μάλιστα, το εν λόγο γραφείο είχε κινηθεί δικαστικά και εναντίον του Σπηλιωτόπουλου αλλά και της τότε συνοδού του Μαριλένας Παπαχριστοδούλου η οποία σπούδαζε τότε στο Λονδίνο, για προσωπικά ταξίδια που έκανε το ζευγάρι, απαιτώντας το ποσό των 100.260 ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου