Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Τα λαθραία ζώα που κατέκλυσαν την Ελλάδα κλέβουν ακόμη και στις κηδείες!

Γυρίσανε από την κηδεία του ανθρώπου τους και βρήκανε το σπίτι ρημαγμένο!

Ούτε ιερό ούτε όσιο έχουν οι κακοποιοί λαθρομετανάστες που προσπαθούν να εξασφαλίσουν τη λεία τους στην Κρήτη, αδιαφορώντας αν θα καταφέρουν ένα ακόμη πλήγμα σε ανθρώπους που ήδη υποφέρουν.

Εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο είτε παραφυλώντας στα νεκροταφεία για να διαρρήξουν αυτοκίνητα επισκεπτών, ή βλέπουν από τα… κηδειόσημα πότε θα λείπουν οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού για να εισβάλλουν!

Θύμα αυτού του είδους των αδίστακτων «ποντικών» έπεσε ένας άντρας στο νεκροταφείο της περιοχής του Βιάννου, την ώρα που προσκυνούσε και φρόντιζε το μνήμα της μητέρας του. Δυο Ρουμάνοι που τον είχαν δει να φτάνει...
, βρήκαν την ευκαιρία να διαρρήξουν το φορτηγάκι του που είχε αφήσει σταθμευμένο έξω από το κοιμητήριο! Οι δράστες που είναι ηλικίας 28 και 53 χρόνων πήραν το αυτοκίνητο και έφυγαν, αλλά το θύμα τους αντιλήφθηκε και ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας τους καταδίωξαν και κατάφεραν να συλλάβουν τον 53χρονο.

Ακόμη πιο εξωφρενικό και χυδαίο τρόπο δράσης επέλεξαν άλλοι –άγνωστοι αυτή τη φορά- διαρρήκτες, που έχουν χτυπήσει αρκετές φορές σε χωριά του Ηρακλείου. Οι ένοικοι σπιτιών έβρισκαν τα σπίτια τους λεηλατημένα όταν επέστρεφαν από τα νεκροταφεία, όπου είχαν πάει για να κηδεύσουν συγγενικά τους πρόσωπα! Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες έβλεπαν από το κηδειόσημο την ώρα της κηδείας και δρούσαν ανενόχλητοι όταν όλοι έλειπαν από το σπίτι!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου