Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Μεγάλα ποτήρια και οι γυναίκες οδηγοί στην Αυστραλία ~ Τουλάχιστον 30 ποτά σε 6 ώρες


Κατά τη διάρκεια αλκοτέστ που έκανε η αστυνομία της Μελβούρνης συνελήφθη 30χρονη γυναίκα να έχει υπερβεί κατά έξι φορές το επιτρεπτό όριο αλκοόλ στο αίμα της που ανέρχεται σε 0,5.

Η 30χρονη, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της αστυνομίας θα πρέπει να είχε πιει τουλάχιστον 30(!) ποτά τις 6 τελευταίες ώρες, για να γράψει η συσκευή του αλκοτέστ τον "μαγικό" αριθμό 0.313.

Ειδικοί επί του θέματος υποστηρίζουν ότι η οδηγός, εκτός των άλλων κινδύνευε να χάσει τη ζωή της και από αλκοολική δηλητηρίαση.

Η 30χρονη δεν ήταν η μόνη...
 που συνελήφθη από την αστυνομία στην πρόσφατη μεγάλη εκστρατεία της κατά την διάρκεια των εορτών, που έληξε την περασμένη Κυριακή.

Την τελευταία μέρα της εκστρατείας, δηλαδή την περασμένη Κυριακή, συνελήφθηκαν άλλες τρεις γυναίκες οδηγοί να έχουν πιει τέσσερις φορές περισσότερο από το επιτρεπτό όριο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, σε ένα δρόμο με όριο ταχύτητας τα 100 χιλιόμετρα την ώρα η γυναίκα οδηγούσε με ταχύτητα περίπου στα 140 χιλιόμετρα την ώρα, αλλάζοντας συνέχεια γραμμές και διαγράφοντας "οχτάρια" στον αυτοκινητόδρομο.

Κατά την διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, η αστυνομία συνέλαβε 14.000 άτομα τα οποία είτε είχα είχαν υπερβεί το όριο ταχύτητας ή το επιτρεπτό όριο κατανάλωσης αλκοόλ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου