Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Οι καταπληκτικοί γέιτονες της Ελλάδος ~ Ρατσιστές με κάθε τι ελληνικό, οι πλιατσικολόγοι αλβανοί


Ανάρτησαν άκρως προκλητικό πανό για την Κύπρο

Οι φανατικοί "οπαδοί ποδοσφαίρου" της αλβανικής ομάδας ανάρτησαν σε άπταιστα αγγλικά πανό με το σύνθημα «Η Κύπρος είναι Τουρκία», ενώ εμφάνισαν και μια τουρκική σημαία.

Αλβανοί οπαδοί, σήκωσαν σε παιχνίδι ποδοσφαίρου ένα άκρως προκλητικό πανό. Το συμβάν έλαβε χώρα στον γ' προκριματικό αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της αλβανικής ομάδας...
 Σκεντερμπέου (από το Σκεντέρμπεης ~ ο κατά κόσμον -Έλληνας- Γεώργιος Καστριώτης, το λάβαρο του οποίου με τον δικέφαλο αετό, καταχράστηκαν οι σημερινοί αλβανοί) και της ομάδας της Κύπρου ΑΠΟΕΛ.

Οι φανατικοί οπαδοί ποδοσφαίρου της αλβανικής ομάδας ανάρτησαν σε άπταιστα αγγλικά πανό με το σύνθημα «Η Κύπρος είναι Τουρκία», ενώ εμφάνισαν και μια τουρκική σημαία. Μάλιστα η λέξη Κύπρος ήταν γραμμένη λάθος στα αγγλικά αφού αντί για Cyprus, έγραφε Cypro.

Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες από τα στελέχη της κυπριακής ομάδας ποδοσφαίρου και τόσο το πανό, όσο και η τουρκική σημαία αποσύρθηκαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι περίπου 150 φίλοι ποδοσφαίρου του ΑΠΟΕΛ από την Κύπρο που βρέθηκαν στην Κορυτσά της Αλβανίας έπεσαν θύματα πετροβολισμού, ενώ εναντίον τους ρίχθηκαν και μπουκάλια με νερό στο γήπεδο. Ωστόσο δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Πάντως ο ΑΠΟΕΛ από την Κύπρο επικράτησε τελικά στον αγώνα ποδοσφαίρου αφού κέρδισε με 0-2 την αλβανική ομάδα.

Πηγή: iefimerida.gr

*Ορίστε και μεγενθυμένο για να μη ξεχνάμε με ποιούς έχουμε να κάνουμε.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Cypro is Turkey ελεγαν οι Αλβανοι φασιστες νεοναζι Αλβανοτσαμηδες αλλα τη φαγανε καλα με 0-2 απ τον ΑΠΟΕΛ που τους εδωσε την καταλληλη απαντηση αυτους τους βρωμιαρηδες.Την αλλη φορα ας το ξανασκεφτουν καλα πριν αναρτησουν τετοια ρατσιστικα πανο.

Δημοσίευση σχολίου