Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Θρασύτατα κομμούνια στα ελληνικά σχολεία


Χάθηκε πάσα λογική στον τόπο. Όχι μόνο δεν τρέξανε να κρυφτούν, αλλά καταγγέλουν(!) και την υποδιευθύντρια Γυμνασίου!

Επιβάλλεται η σύγκληση συνελεύσεων των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων σε κάθε σχολείο της χώρα μας και η κινητοποίηση του κράτους ώστε να συλλαμβάνονται όλα τα κομματόσκυλα που προπαγανδίζουν μέσα κι έξω από τα σχολεία. Έκθετη ακόμη μια φορά η ΟΛΜΕ.



Με ανακοίνωσή τους ο μαθητικός τομέας Αχαϊας του ΚΚΕ καταγγέλλει  τη στάση υποδιευθύντριας του 16ου Γυμνασίου τη μέρα της απεργίας. Αναφέρει συγκεκριμένα:

"Στις 20 Φλεβάρη μέρα απεργίας η υποδιευθύντρια του 16ου Γυμνασίου Πατρών κ. Βολακάκη Ειρήνη με τη συμβολή ορισμένων «αγανακτισμένων» γονιών επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν τους μαθητές του σχολείου ώστε να τους εμποδίσουν να κατέβουν στο δρόμο και στην απεργιακή συγκέντρωση.

Προσπάθησαν να εμποδίσουν τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με μέλη της ΚΝΕ που μοίραζαν ανακοινώσεις για την απεργία έξω απο το σχολείο. Η κ. Βολακάκη απείλησε οτι θα μοιράσει απουσίες σε όποιον μαθητή μιλούσε με μέλος της ΚΝΕ. Επίσης, τηλεφώνησε σε γονείς μαθητών για να τους ειδοποιήσει ώστε να «νουθετήσουν» τα παιδιά τους. Ακόμα, ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι εμφανίστηκε περιπολικό της αστυνομίας έξω από το σχολείο παρότι ήταν γνωστή η πολιτική δραστηριότητα των μελών της ΚΝΕ.

Η συμπεριφορά και η στάση της κ. Βολακάκη αντί να διδάσκει στους μαθητές της πως μαζί με τους γονείς τους θα παλέψουν για ένα καλύτερο αύριο, τους διδάσκει την υποταγή και να ζουν με το κεφάλι σκυμμένο. Τα σχολεία έχουν ανάγκη απο πραγματικούς παιδαγωγούς, απο δασκάλους αγωνιστές που και όχι δασκάλους που θα διδάσκουν τον συμβιβασμό και την ατομική λύση σαν μοναδική λύση στα οξυμένα προβλήματά που αντιμετωπίζει ο λαός μας".

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άλλο ένα έγκλημα του ΠΑΣΟΚ του 1980. Έβαλε τον κομματισμό στα σχολεία!!!

Δημοσίευση σχολίου