Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Κόρη πρώην υπουργού της ΝΔ, γυμνή στο θεατρικό σανίδι


Η ταλαντούχα ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα, που μας έχει εντυπωσιάσει συχνά με τις καλοδουλεμένες ερμηνείες της και έχει τιμηθεί και με το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη», βρίσκεται αυτό τον καιρό σε εντατικές πρόβες για την παράσταση Blasted που θα ανέβει από τα τέλη Μαρτίου στο θέατρο «Πορεία».

Η 34χρονη κόρη του πρώην υπουργού...
της ΝΔ Αναστάση Παπαληγούρα, συμπρωταγωνιστεί στο έργο «Blasted» της Σάρα Κέιν με τους ηθοποιούς Ακύλλα Καραζήση και Μιχάλη Αφολιάνο, σε αυτό το ιδιαίτερα προκλητικό έργο, όπως μπορούμε να συμπεράνουμε και από την αφίσα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Η εικόνα αυτή των τριών γυμνών ηθοποιών είναι μια πρόγευση των τολμηρών σκηνών που λέγεται ότι θα υπάρχουν στη νέα παραγωγή.

Το Blasted, που θα ανέβει σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, είναι το πρώτο έργο της Σάρα Κέιν, το οποίο, μάλιστα, όταν ανέβηκε στο θέατρο προκάλεσε σάλο, λόγω των ιδιαίτερα σκληρών σκηνών του. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Daily Mail το είχε χαρακτηρίσει «αηδιαστική γιορτή χυδαιότητας».
Υπόθεση Blasted: Δύο εκ πρώτης όψεως αταίριαστοι άνθρωποι, συναντιούνται σε ένα πολυτελές και απρόσωπο ξενοδοχείο της κεντρικής Αγγλίας. Ενα φαινομενικά ρομαντικό τετ α τετ, καταλήγει σε κλιμακούμενες πράξεις ψυχικής και σωματικής βίας, ενώ έξω από το συμβολικά ασφαλές περιβάλλον το δωματίου, μαίνεται ένας απροσδιόριστος πόλεμος. Μία τρομακτική έκρηξη αλλάζει τον ρου της ιστορίας και κάτω από τα ερείπια και τα σπαράγματα των σωμάτων, κάνει την εμφάνισή της η μία και μοναδική πραγματικότητα: η απελπισμένη δίψα των ανθρώπων για αγάπη και συντροφικότητα.

Πηγή: e-go.gr
















3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας χέζεις ρε Λένα;

st είπε...

απο "πάτο" πάντως μια χαρά τα πάει το κοριτσάκι. Ασε που είναι εμφανέστατη η υποκριτική της δυνότητα.

Ανώνυμος είπε...

Ο τερατωδώς κακάσχημος "σοσιαλμανής" Παπαληγούρας είναι ο πατέρας της; Βρέ βρέ βρέ!!!...

Δημοσίευση σχολίου