Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Ρατσιστές λαθρο μπουκάρουνε & χτυπάνε πλέον μέσα σε παιδότοπους!


Σκηνές πανικού επικράτησαν σε έναν παιδότοπο στην Πάτρα, όταν μια υπάλληλος αντιλήφθηκε έναν λαθρομετανάστη που είχε τρυπώσει αθέατος μέσα και έβαζε «χέρι» στην τσάντα της από την οποία είχε αρπάξει μικρό χρηματικό ποσό και το κινητό της.

Όταν προσπάθησε να εμποδίσει τον δράστη, εκείνος δεν δίστασε να την χτυπήσει με γροθιές και...
να το βάλει στα πόδια. Πάνω στη βιασύνη του, του έπεσε το κλεμμένο κινητό. Η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία και οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις εντόπισαν μέσα σε λίγα λεπτά τον 27χρονο εισβολέα ραστιστή λαθρομετανάστη και τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του αλλοδαπού βρήκαν τα κλεμμένα χρήματα και τα επέστρεψαν στην υπάλληλο του παιδότοπου. Ο νεαρός που ντεμέκ κατάγεται από τη Συρία, παρελήφθη από την Ασφάλεια που σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία για ληστεία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.




Εξω από σχολικά συγκροτήματα, κινούμενος με ένα ποδήλατο την έστηνε ο 46χρονος Αλβανός που συνελήφθη μετά από τουλάχιστον 27 επιθέσεις σε μαθήτριες.


Ο «δράκος με το ποδήλατο», που είχε επιτεθεί σε τουλάχιστον 27 κορίτσια σε διάφορες περιοχές της Αττικής, συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Πρόκειται για έναν 46χρονο Αλβανό, ο οποίος πλησίαζε ανήλικα κορίτσα και ασελγούσε σε βάρος τους.

Η αστυνομία έφθασε στη σύλληψή του μετά από πολλές καταγγελίες που είχαν γίνει το τελευταίο διάστημα τόσο στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων, όσο και σε διάφορα τμήματα Ασφαλείας στην Αττική, σύμ,φωνα με τις οποίες ένας άγνωστος άνδρας που κυκλοφορούσε με ποδήλατο πλησίαζε κοριτσάκια και τα ανάγκαζε σε ασελγείς πράξεις μαζί του.

Ετσι, η Ασφάλεια συγκρότησε ειδική ομάδα για την αναζήτησή του και σε συντονισμό με τις κατά τόπο υπηρεσίες Ασφαλείας της Αττικής, ξεκίνησαν ελέγχους και στοχευμένες έρευνες σε σημεία που είχε δράσει.

Οι έρευνες είχαν αποτέλεσμα, αφού νωρίς το πρωί της περασμένης Πέμπτης, ο 46χρονος Αλβανός εντοπίστηκε να κινείται με το ποδήλατό του στην περιοχή της Δραπετσώνας. Ανδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. διαπιστώνοντας ότι τα χαρακτηριστικά του ήταν αυτά του άνδρα που αναζητούσαν επιχείρησαν να τον σταματήσουν για έλεγχο. Εκείνος αρνήθηκε να σταματήσει, ετράπη σε φυγή και ακινητοποιήθηκε τελικά σε μικρή απόσταση από τους αστυνομικούς που τον προσήγαγαν στο τμήμα Ασφαλείας της Δραπετσώνας και ακολούθως στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της ΓΑΔΑ.

Ο 46χρονος Αλβανός είχε συγκεκριμένο τρόπο δράσης. Πήγαινε με το ποδήλατό του τα πρωινά έξω από σχολικά συγκροτήματα, την ώρα που τα παιδιά πήγαιναν στο σχολείο και με διάφορες προφάσεις, κυρίως ότι ήταν γνωστός της οικογένειάς του, προσέγγιζε κορίτσια ηλικίας 13 έως 15 ετών και ασελγούσε σε βάρος τους. Σε μια περίπτωση μάλιστα, έκλεψε από ένα θύμα του και το κινητό του τηλέφωνο. Εως τώρα έχουν εξιχνιασθεί 27 περιπτώσεις επιθέσεων σε κορίτσια τα περισσότερα εκ των οποίων τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα. Ο 46χρονος, δούσε σε διάφορες περιοχές της Βορειοανατολικής και Δυτικής Αττικής και του Πειραιά, κατά κύριο λόγο, ενώ η έρευνα για τυχόν άλλα θύματα συνεχίζεται. Ηδη, έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πειραιά που άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή, κλοπή και απείθεια και τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου