Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Κυρίες και κύριοι, το Brexit είναι γεγονός!


Οριακή η διαφορά και μετά από εναλλαγές στη διάρκεια της καταμέτρησης στη διάρκεια της νύχτας, πλέον οι Βρετανοί επέλεξαν να αποχωρήσουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτήν την ώρα, σε 200 εκλογικές περιφέρειες στη Βρετανία (κάτι που σημαίνει πως δύσκολα αλλάζει το αποτέλεσμα), το Brexit προηγείται με..
51,7%.

Συγκεκριμένα, 8.209.375 ψήφισαν «ναι στην έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση», την ώρα που 7.675.398 έδωσαν θετική ψήφο στην παραμονή της χώρας στην Ένωση.

Όπερ σημαίνει πως το Bremain συγκεντρώνει το 48,3% των ψηφοφόρων.





Άλλαξε γνώμη για το δημοψήφισμα ο πρώην πρόεδρος του YouGov, Πίτερ Κέλνερ.
Στις 12.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο Κέλνερ παρουσιαζόταν σχεδόν βέβαιος για νίκη του Bremain στο δημοψήφισμα, που διεξήχθη την Πέμπτη στη Βρετανία.

Πέντε ώρες αργότερα, όμως και με δεδομένη τη ροή των αποτελεσμάτων έκανε μία ανάρτησή στο λογαριασμό του στο Twitter δείχνοντας Brexit.

«Φαίνεται ότι οδεύουμε προς κακό αποτέλεσμα για το Ηνωμένο Βασίλειο, κακό για τους δημοσκόπους (λιγότερο σημαντικό) ενοχλητικό για μένα», έγραψε χαρακτηριστικά.



2 σχόλια:

macgyver είπε...

Περυσι εδω στο δημ/σμα που υποτιθεται εχουμε Δημοκρατια,
βγηκε η αποφαση ΟΧΙ και ενας πρωθ/γος γερμανοτσολιας, οχι μονο δεν
παραιτηθηκε, αλλα εκανε και την αποφαση ναι μεσα στο ΙΔΙΟ βραδυ.!!

Στο ΗΒ που ΔΕΝ εχουν οχι απλα Δημοκρατια, αλλα ουτε Συνταγμα, ο Πρωθ/γος τους εδειξε οτι εχει πραγματικα ΣΘΕΝΟΣ, παρα τα οσα του
καταλογιζουν, παρα και εναντια στο οτι ΔΕΝ ηταν υποχρεωμενος να δεχθει την αποφαση, οχι μονο ΔΕΝ αλλαξε την αποφαση, παρολο που ηταν και σημαντικα μικροτερη σε διαφορα, αλλα ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ.!!!

ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ.!!!

Για να δουμε τι εγινε και με τη στερλινα..!!!
Καταρρέει η Στερλίνα ??? Really ??? Come on .....
Σας παρακαλώ όχι άλλο σανό ...όπως βλέπουμε και στο διάγραμμα παρακάτω η Στερλίνα βρέθηκε σήμερα σε Υψηλό 6 μηνών σε σχέση με το Δολάριο όταν " χτύπησε " ενδοσυνεδριακά και το 1,49466 και όλα αυτά λίγες μόνο ώρες πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα.

https://www.facebook.com/notes/dimitris-karousos/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%81%CE%AD%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BB%CE%AF%CE%BD%CE%B1-really-come-on/10208706065603357

Κρασοπατήρ είπε...

Στην Ελλάδα η πραγματική Δημοκρατία, δεν έχει εφαρμοστεί ακόμη.

Δημοσίευση σχολίου