Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Σύγκριση τιμών για μπύρα Lidl ~ Perlenbacher pills (Ελλάδα & Γερμανία)


Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά το Euro 2016 στην Γαλλία, οπότε οι μπύρες θα καταναλώνονται το κάτι τις περισσότερο.

Οι φίλοι μας οι Γερμανοί, στα δικά τους Lidl, θα μπορούν να αγοράσουν την μπύρα...
Premium Pills Perlenbacher 4,9% αλκοόλ με 29 λεπτά το κουτάκι των 500ml και με 39 λεπτά το γυάλινο μπουκάλι! Την απλή Pills Perlenbacher σε μπουκάλι θα την πάρουνε, με μόλις 29 λεπτά.

Βγαίνουνε ακόμη 2 παραλλαγές, με επίσης πολύ χαμηλές τιμές:Στο ταλαίπωρο από τους φόρους και την αισχροκέρδεια Ελλαδιστάν, η Perlebancher pills που στοκαρίστηκε στα Lidl από τον Οκτώβριο με αφορμή το Octoberfest, πωλείται προς 69 λεπτά το τενεκεδάκι!!!

Υπόψιν ότι οι τιμές αυτές στη Γερμανία θα είναι για έναν μήνα μέχρι και τον τελικό του Euro στις 10 Ιουλίου.

http://www.lidl.de/de/deine-mannschaft/s7374743

*Προσωπικά δοκίμασα μόνο την Premium Pills Perlenbacher 4,9% στην υάλινη φιάλη και θα την ξαναπιώ όταν βρεθώ στο χωράφι και διψάω και δεν έχει ούτε καν στα αποστραγγιστικά κανάλια βουρκόνερο για να ξεδιψάσω...
Πέραν της πλάκας, η διαφορά στην τιμή είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.


**Κρίμα, τέτοιον καιρό πέρισυ και πρόπερσι βγάλανε σε προσφορά την πολύ καλή Veltins των 500ml στα 49 λεπτά, ενώ σήμερα την πουλάνε στα 89 λεπτά.
5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και τζάμπα να τη δίναν να λείπει. Έχουμε τις ωραιότατες Amstel & Heineken, κι αν μπορούμε να πλερώσουμε το κάτι παραπάνω πάμε σε Bud και Guinness. Αυτό το πράμα όμως ΔΕΝ είναι μπύρα.

Κρασοπατήρ είπε...

Από μπύρα, μόνο Kaiser και σε μπουκάλι.

Ανώνυμος είπε...

Amstel & Heineken είναι αλλοδαπές τι κόπτεστε

Ανώνυμος είπε...

Μπορειτε να πιειτε σε τενεκεδακι των 500ml μπυρες της ΒΕΡΓΙΝΑΣ πολυ καλυτερες απο αυτες που αναφερετε παραπανω τις οποιες με ονομασια ξενικη προοριζονται για εξαγωγη και ειναι φθηνες!!!

Unknown είπε...

Η λαγκερ είναι μια χαρά

Δημοσίευση σχολίου