Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Ζήτω η Δημοκρατία! Νο2 +Βίντεο


Ακαριαία η αντίδραση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης στην πρωινή αποκάλυψη του parapolitika.gr ότι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατά παράβαση κάθε έννοιας και αρχής Δικαίου υπέβαλαν χθες σε ελέγχους αστυνομικούς της Ασφάλειας δημοσιοποιώντας μάλιστα τις φωτογραφίες τους στο Διαδίκτυο!

«Η ενέργεια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να επιχειρήσουν «ελέγχους» σε… αστυνομικούς σε ώρα υπηρεσίας αποδεικνύει ότι η συμπεριφορά του συγκεκριμένου κόμματος έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο, χωρίς τον παραμικρό σεβασμό στη Δημοκρατία, τη νομιμότητα και τους θεσμούς» αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Στη σκληρή τοποθέτηση γίνεται λόγος για φασίζουσα νοοτροπία από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και για αντιδημοκρατικό κατήφορο. Συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής:




«Σε μια πρωτοφανή στα κοινοβουλευτικά χρονικά ενέργεια, οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - μιμούμενοι τη φασίζουσα πρακτική του άλλου άκρου - επιχείρησαν να υποκαταστήσουν τις αρμόδιες Αρχές και να υποδυθούν τον ρόλο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας! Προφανώς, στη δική τους συλλογιστική, το πρόβλημα δεν είναι η ίδια η αντιποίηση Αρχής, αλλά το ποιος τη διαπράττει.

Αλλά όπως επίσης έπραξε το άλλο άκρο, ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να δώσει στη δημοσιότητα το βίντεο με την αντιποίηση αρχής στην ιστοσελίδα του (left.gr) επιχαίροντας για τις ενέργειες των βουλευτών του και δίνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο πολιτική κάλυψη σε αυτήν.

Ακόμη χειρότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ μιμείται την πρακτική του indymedia, με τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών αστυνομικών! Ο στόχος προφανής: να τους δώσει «βορά» στον αντιεξουσιαστικό χώρο, τον οποίο ανενδοίαστα έχει αναλάβει πλέον να εκφράζει πολιτικά και να κόπτεται υπέρ του. Μόνο τυχαίο δεν θεωρείται επίσης, όπως αναφέρεται σήμερα στην εφημερίδα «Δημοκρατία», ότι από τον ΣΥΡΙΖΑ εκδόθηκαν οδηγίες προς επίδοξους «μπαχαλάκηδες» για το τι να αποφεύγουν κατά την ώρα της σύλληψης!

Όσον αφορά τη «δικαιολογία» που επικαλείται η ιστοσελίδα, ότι και η Ελληνική Αστυνομία δημοσιοποιεί ονόματα «διαδηλωτών», αυτή μόνο ως αστεία και ως επικίνδυνη μπορεί να χαρακτηρισθεί. Η Ελληνική Αστυνομία, όπως πολύ καλά γνωρίζει το συγκεκριμένο κόμμα, δημοσιοποιεί φωτογραφίες όσων έχουν διαπράξει σοβαρά αδικήματα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής και μόνον. Εκτός κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να υποκαταστήσει με δικά του «λαϊκά δικαστήρια» και τον ρόλο της Δικαιοσύνης…

Αλλά όπως αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά, οι κουκούλες έπεσαν. Δυστυχώς, ο αντιδημοκρατικός κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται». parapolitika.gr


Οι φασίστες βουλευτές που προχώρησαν στις έκνομες ενέργειες είναι: Μαρία Μπόλαρη, Πέτρος Τατσόπουλος, Ειρήνη Αγαθοπούλου, Απόστολος Αλεξόπουλος, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, Κατερίνα Ιγγλέζη, Δημήτρης Τσουκαλάς και Χρήστος Μαντάς.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου