Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Δολοφονική ρατσιστική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας


Δείτε παρακάτω βίντεο με όσα συνέβησαν χθες το βράδυ.

Ένταση και ανθρωποκυνηγητό στα στενά των γκέτο για τον εντοπισμό του λαθραίου μαχαιροβγάλτη που μαχαίρωσε στη κοιλιά, λίγο κάτω από το μέρος της καρδιάς τον κομμωτή Αργύρη, στην Μιχαήλ Βόδα, ακολούθησαν ένα ακόμα άγριο περιστατικό στο κέντρο της Αθήνας.

Για να ηρεμήσουν οι κάτοικοι και να μην προχωρήσουν πάλι σε επιχειρήσεις αντεκδίκησης...


επενέβησαν δύο διμοιρίες με ΜΑΤ που μάλλον από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ πληροφορήθηκαν οι ανώτεροί τους τα καθέκαστα.

Παρόλο το σημερινό συμβάν, λαθρομετανάστες λίγη ώρα μετά, σύμφωνα μεπληροφορίες, προκάλεσαν βγάζοντας μαχαίρια και ξεκινησε κυνήγι λαθρομεταναστών! Στους γύρω δρόμους! Η ένταση συνεχίστηκε μέχρι που ήρθε διμοιρια των ΜΑΤ-όπως μας ενημέρωσε ο Γιώργος-Μάριος Β. που παρακολούθησε τα διαδραματιζόμενα.

Η ΕΛΑΣ εκεί είναι απούσα. Παρούσα όμως είναι πάντα η Χρυσή Αυγή. Και αναρωτιέται ο κ.Δένδιας για τα τάγματα εφόδου. Με το δούλεμα στους κατοίκους και τις ανθρωποσφαγές να συνεχίζονται.


Ο Αργύρης διατηρεί κουρείο επί της Μιχαήλ Βόδα, εδώ και χρόνια. Το μεσημέρι της Τετάρτης, "γύρω στη μία είδα έναν μελαμψό να μπαίνει στο μαγαζί και μετά να φεύγει τρέχοντας. Μπήκα μέσα και είδα τον Αργύρη με αίματα στην κοιλιά να προσπαθεί να πλυθεί στη βρύση. Με μαχαίρωσαν μου είπε. Κοκκάλωσα. Φώναξα την αστυνομία και καλέσαμε ασθενοφόρο". Αυτόπτης μάρτυρας του αιματηρού περιστατικού που δεν ανακοίνωσε η αστυνομία (είπαμε: ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ καλά κρατεί).


O Αργύρης, σύμφωνα με τους οικείους του, υπεβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύεται σε καταστολή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η λάμα του εγκληματία λαθρομετανάστη, παραλίγο να του τρυπήσει την καρδιά.

Πάρτε μια γεύση από την σκηνή του εγκλήματος. Μπορεί και να βάλετε μυαλό όσοι υποστηρίζετε φιλοξενίες και αδικίες λαθρομεταναστών που μας σουβλίζουν καθημερινά.   

makeleio.gr













0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου