Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δολοφόνησαν εν ψυχρώ 2 νεαρούς έξω από γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο


Ηθικοί αυτουργοί τα ΜΜΕ & έκθετος ο ΠροΠο Δένδιας.
Η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει αστυνομική φύλαξη των γραφείων, καθώς είχαν δεχθεί απειλές, αλλά η προδοτική συγκυβέρνηση Σαμαρά την αρνήθηκε!


Συνεχής ενημέρωση - Bίντεο παρακάτω:

Δύο μέλη της Χρυσή Αυγής δολοφονήθηκαν μετά από πυροβολισμούς σε μικρή απόσταση από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Ηρακλείου 420 στις 19:18 σήμερα το απόγευμα.

Το περιστατικό συνέβη όταν μια μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες πέρασε μπροστά από το κτίριο και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο άνοιξε πυρ από μισό μέτρο ατά των 5 ατόμων που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία της ΧΑ. Μάλιστα δόθηκαν και χαριστικές βολές στα θύματα! Οι δράστες...
που φορούσαν μαύρα κράνη συνολικά πυροβόλησαν περισσότερες από δεκαπέντε φορές.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση στο Νέο Ηράκλειο δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε καμία άλλη ένοπλη επίθεση.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, το όπλο με το οποίο οι δράστες πυροβόλησαν εν ψυχρώ τους νεαρούς, Μάνο Καπελώνη και Γιώργο Φουντούλη, είναι τύπου Zastava και δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ στο παρελθόν.


Οι νεκροί ήταν 20 και 26 (ή 23) χρονών ενώ κι ένας τρίτος 29χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, διακομίζεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς.



Νεκροί είναι οι Μανώλης Καπελώνης και Γεώργιος Φουντούλης (φωτό παραπάνω) και τραυματίας ο Αλέξανδρος Γέροντας. Ο τραυματίας εκτός από το θώρακα έχει τραυματιστεί και στην κοιλιακή χώρα.

Γιώργος Φουντούλης

Μανώλης Καπελώνης

Μέλη της Χρυσής Αυγής είναι τα δύο άτομα που έπεσαν νεκρά το απόγευμα της Παρασκευής έξω από τα γραφεία της ΧΑ στο Νέο Ηράκλειο, σύμφωνα με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής έκανε τη δήλωση αυτή στο δελτίο του Star κάνοντας λόγο, επίσης, για τρομοκρατική επίθεση ενώ καταφέρθηκε κατά της κυβέρνησης και των υπουργών Δημοσίας Τάξης και Δικαιοσύνης.

Για στοχευμένο χτύπημα έκανε λόγο ο βουλευτής της ΧΑ, Νίκος Μίχος, έξω από το σημείο του εγκλήματος στο Νέο Ηράκλειο.

Αυτή την ώρα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής  βρίσκονται τρεις κλούβες των ΜΑΤ με ισχυρή αστυνομική δύναμη καθώς νωρίτερα στο σημείο επικράτησε ένταση.


***Οι δράστες που φορούσαν κράνη επέβαιναν σε μοτοσυκλέττα σταμάτησαν απέναντι από τα γραφεί της Χρυσής Αυγής. Με τα πόδια διέσχισαν τον δρόμο και κατευθύνθηκαν στο κάθετο στενό, Μεγάλου Κωνσταντίνου, που βρίσκεται η είσοδος του κτιρίου στο οποίο στεγάζονται, στον πρώτο όροφο, τα γραφεία της Οργάνωσης. Εξω από το κτίριο ήταν τέσσερα άτομα. Οι δράστες πυροβησαν κατά ριπάς και εκτέλεσαν τα δύο άτομα ενώ τραυμάτησαν σοβαρά το τρίτο και στη συνέχεια διέφυγαν στους δρόμους του Ηρακλείου.

Οι δύο νεκροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αγία Ολγα. Σύμφωνα με τους γιατρούς έφεραν τραύματα από όπλα στο κεφάλι και στον θώρακα. Ο ένας από τους δύο νεκρούς ήταν γεννημένος το 1986 και ο άλλος το 1991.

Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Γενηματάς, η κατάστασή του είναι ελεγχόμενη και σύμφωνα με πληροφορίες είπε στον γιατρό που τον παρέλαβε ότι «καθόμασταν τρεις έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και πέρασε ένα μηχανάκι και μας γάζωσε».





Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής

Από τη Χρυσή Αυγή δόθηκε στη δημοσιότητα η εξής ανακοίνωση:

«Μία μοτοσικλέτα με δύο κρανοφόρους τρομοκράτες σταμάτησε μπροστά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο την ώρα που το γραφείο λειτουργούσε και αρκετός κόσμος βρισκόταν στην είσοδο. Ο συνοδηγός κατέβηκε και εκτέλεσε εν ψυχρώ από απόσταση μισού μέτρου δύο νέα παιδιά 22 και 26 ετών. Πριν αποχωρήσουν οι τρομοκράτες πυροβόλησαν και πάλι τα παιδιά που κείτονταν στο έδαφος νεκρά. Άδειασαν στην κυριολεξία τα όπλα τους πάνω τους. Άλλος ένας συμπολίτης μας τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα. Είναι θαύμα που δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα. Το χτύπημα ήταν τυφλό και οι εγκληματίες είχαν στόχο να εκτελέσουν όποιον βρισκόταν την ώρα εκείνη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει αστυνομική φύλαξη των γραφείων, καθώς είχαν δεχθεί απειλές, αλλά η προδοτική συγκυβέρνηση Σαμαρά την αρνήθηκε!

Ενοχη για το έγκλημα είναι η ανθελληνική κυβέρνηση του Σαμαρά που έβαζε την Αντιτρομοκρατική να κάνει παράσταση μπροστά στις κάμερες για να πλήξει τη Χρυσή Αυγή και άφησε ανεξέλεγκτους τους τρομοκράτες να εκτελούν εν ψυχρώ νέα παιδιά.

ΕΝΟΧΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

«Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη όλης της Ελλάδος για τον χαμό δύο νέων παιδιών, δύο ανθρώπων που θεωρούμε μέλη της δικής μας οικογένειας.

Η κυβέρνηση Σαμαρά και ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Δένδιας προσωπικώς είναι ένοχοι και απολύτως υπεύθυνοι για τις αποψινές εν ψυχρώ δολοφονίες νέων Ελλήνων. Η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει επανειλημμένως αστυνομική φύλαξη για τα κατά τόπους γραφεία της, που είχαν χτυπηθεί και αποτελούσαν μόνιμους στόχους τρομοκρατών. Η κυβέρνηση όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά αφαίρεσε την ήδη υπάρχουσα αστυνομική προστασία που νομίμως διαθέταμε.

Ο άθλιος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ όχι μόνο επέτρεψε, αλλά υποκίνησε τις τρομοκρατικές ομάδες, που ανεξέλεγκτες απόψε εκτέλεσαν νέους συμπολίτες μας. Το μίσος της κυβέρνησης και των ΜΜΕ εις βάρος της Χρυσής Αυγής, όπως αυτό εκφράστηκε τον τελευταίο μήνα, όπλισε τα χέρια των δολοφόνων.

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης, την σύλληψη των εγκληματιών και την παραδειγματική τους τιμωρία. Καλεί όλους τους Έλληνες να παραμείνουν ψύχραιμοι και ενωμένοι αυτή την κρίσιμη για την Πατρίδα μας ώρα. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη όλης της Ελλάδος για τον χαμό δύο νέων παιδιών, δύο ανθρώπων που θεωρούμε μέλη της δικής μας οικογένειας».





Δηλώσεις του Γ.Γ της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου για την δολοφονία των 2 μελών του κόμματος στο Ν.Ηράκλειο:

“Απόψε ο Κος Δένδιας και οι ανώτατοι αξιωματικοί και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ έβαψαν τα χέρια τους με αίμα!

Εμείς βρισκόμαστε μέσα στη φυλακή και οι ηθικοί αυτουργοί της εκτέλεσης των δύο παιδιών είναι έξω…

Το κρίμα στο λαιμό τους!”


Πολιτικές αντιδράσεις

Ο κυβερντικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε: «Οι δολοφόνοι όποιοι και αν είναι θα αντιμετωπιστούν αμίληκτα από τη δικαιοσύνη, την πολιτεία και την ενωμένη ελληνική κοινωνία. Ας το γνωρίζουν οι πάντες».

«Η αποψινή επαγγελματική δολοφονία, όποιοι κι αν είναι από πίσω, πλήττει τη δημοκρατία, την κοινωνία, τη χώρα. Τρέφει και δεν χτυπά τον φασισμό» σχολίασε μέσω Twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.


Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο και υπογραμμίζει πως «αυτή η επίθεση δημιουργεί πολύ σοβαρά ερωτηματικά για τα κίνητρα και τους σκοπούς που υπηρετεί».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος δήλωσε: «Κάποιοι ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη χώρα σε εμφύλιο πόλεμο. Εμείς καλούμε τους Έλληνες σε ενότητα, ομοψυχία και εθνική αντίσταση απέναντι σε αυτούς που επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία μέσω της διχόνοιας».


Φωτογραφία με τον δολοφόνο

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία περνά από μικροσκόπιο το υλικό από τα βίντεο ασφαλείας καταστημάτων της περιοχή όπου το απόγευμα της Πέμπτης έγινε η άγρια δολοφονία δύο μελών της Χρυσής Αυγής.
 
Μία εικόνα, αν και μακρινή, του ενός δράστη της δολοφονίας δημοσίευσε η εφημερίδα newsbomb και δείχνει τον άγνωστο στο σημείο της δολοφονίας να κρατά το όπλο, με το οποίο δολοφόνησε τους Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Πρόκειται για το δράστη, ο οποίος αφού άδειασε το όπλο που είχε στα δύο νεαρά παιδιά, μέλη της ΧΑ στη συνέχεια ανέβηκε στη μηχανή που οδηγούσε ο συνεργός του και απομακρύνθηκαν.















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου