Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ωραίος ο Μασούτης ~ Τους έχει πάρει φαλάγγι


Αν και γενικά τα καρφούρια ξεχωρίζουν στις πιο δελεαστικές τιμές, την τελευταία περίοδο, η αμιγώς ΕΛΛΗΝΙΚΗ & βορειοελλαδίτικη (από το Άδενδρο Θεσσαλονίκης) αλυσίδα σούπερ μάρκετ "Μασούτης", με τους 6.100 υπαλλήλους, δεν μας αφήνει περιθώρια, παρά να την προτιμήσουμε, να την στηρίξουμε και να επωφεληθούμε από τις (καλύτερες αυτήν την περίοδο) προσφορές σε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης και να τινάξουμε την μπάνκα στην τελική τιμή με τα εκπτωτικά κουπόνια από το διαδίκτυο.

Αυτό το τριήμερο ουίσκι Teachers 11.93 (χρειάζονται 2-3 για ώρα ανάγκης), προϊόντα Dove -40% (με τα κουπόνια Unilever & τις extra προσφορές 1+1 δώρο στα ράφια, θα τα πάρετε τσαμπαντάν!). Πολλά ακόμη καλούδια στο νέο φυλλάδιο:Κατεβάστε το σε pdf από εδώ.
Χρήσιμα:

Για ιστοσελίδες με δωρεάν εκπτωτικά κουπόνια, τα οποία μπορείτε να τυπώσετε και να γλιτώσετε χρήματα για την  αγορά επώνυμων προϊόντων, δείτε ΕΔΩ για Unilever και ΕΔΩ για "Επιθυμίες" της P&G. (Τα κουπόνια τα δοκίμασα στον Μασούτη, στον Μαρινόπουλο, στον Βασιλόπουλο, στον Γαλαξία, στα Bazaar και στα Discount Markt και μπορούνε να συνδιαστούνε με τυχόν άλλες προσφορές).

Κουπόνια για προϊόντα Μινέρβα Χωριό ~ http://www.minervahorio.gr/el/ta-kouponia-mou/

Κουπόνια για προϊόντα Azax - Palmolive - Souplinehttp://www.colgate.com.gr/app/Palmolive/NaturaVerde/GR/TryItYourself.cvsp

Vodafone κούτρα κουπόνια ~ Vodafone Smart Coupons 

Κερδίστε δωροεπιταγές των 10 ευρώ συμμετέχοντας σε δημοσκοπήσεις: δείτε ΕΔΩΜην ξεχνάμε βεβαίως τα ηλεκτρονικά φυλλάδια των super markets:

http://www.carrefour.gr/ (Στα καρφούρ, μπορείτε να χρησιμοποιείτε & τα κουπόνια από το Πρώτο Θέμα).

http://www.masoutis.gr/ (Στο Μασούτη, μπορείτε να χρησιμοποιείτε & τα κουπόνια από τον Αγγελιοφόρο).

http://www.bazaarsm.gr/

http://www.5ae.gr/

http://www.veropoulos.gr  (Στον Βερόπουλο, μπορείτε να χρησιμοποιείτε & τα κουπόνια από το Έθνος).

http://www.ab.gr/   
(Στα ΑΒ Βασιλόπουλος, μπορείτε να χρησιμοποιείτε & τα κουπόνια από το τη RealNews).

http://www.discountmarkt.gr/

https://www.facebook.com/afroditiaee

http://www.arista.gr/

http://www.lidl.gr/

http://www.3bmarkets.gr/

http://www.arvanitidis.com.gr

http://www.okmarkets.gr/


http://www.ellinikamarket.gr/*Χρήσιμη είναι και η ιστοσελίδα http://www.myfreecoupon.gr/


Είμαι και γουρλής:


Πριν λίγα λεπτά έγραφα για Μασούτη, και ήρθαν τα νέα:
ΤΟ  ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΗΡΕ Η ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ 10ΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ  “STEVIE-INTERNATIONAL BUSINESS AWARDS”.

Η  ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ έγινε στη Βαρκελώνη στις 14 Οκτωβρίου 2013 και η  Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. τιμήθηκε ως Company of the Year στην κατηγορία  Diversified Services including Retail.

Το 2013 συμμετείχαν στη διεκδίκηση των διεθνών βραβείων  επιχειρηματικότητας περισσότερες από 3300 επιχειρήσεις διαφόρων μεγεθών,  από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους, προερχόμενες από περισσότερες  από 50 χώρες.

Τα “Stevie-International Business Awards” αναγνωρίζουν και  επιβραβεύουν επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν διεθνώς για τη θετική  προσπάθεια και τα αποτελέσματα τους. Προβάλλουν και κάνουν ευρέως  γνωστές επιχειρήσεις, οργανισμούς και ιδιώτες επιχειρηματίες, στο κοινό,  στα Μέσα και στην παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου